Pestisori... pestisori... (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Nu ca as fi lispita de modestie , dar mi-a iesit un super tort ..am schimbat putin reteta fata de cum il faceam acum cativa ani .....inca nu l-am gustat ...este la racit ..dar arata marfa ..pacat ca nu va pot oferi poze ...dar va invit cu drag la o felie de tort si un vin rosu de Moldova sau o visinata ...

Nicoll , da link sa votez si eu .Buna si piftia ta ...dar cred ca abia maine se poate consuma, acum se incheaga ..

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Dany asa e,maine e buna de papat piftia.Acum asteptam sa se raceasca tortul si il degustam.Hmmm...si eu bagai un pahar de visinata la masa.Dar va ofer in sera asta o mancarica de conopida,tot cu rata.
Gata,fug sa-mi trag un dush si vb mai tarziu.
Maine cand scot pisica din spital si pun si link-ul.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochi_verzi

Sar'na, Dany!
Hai sa-ti zic...tata-i Mihai, fratelo e Mihai, serifu e Mihai, sora lui e Mihaela, eu Mihaela, la munca e cu fratelo, un var care-i tot Mihai si un coleg tot MihaiA tunat si ne-a adunat.

Mihaela si Diana 22.11.2004

lucru de mana

Super. Eu am majoritatea cunoscutilor Gheorghe si cei mai multi nascuti in noiembrie si februarie in familie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Citat:
citat din mesajul lui babylina

copilul meu nu vrea sa doarma ca are " mute, mute e putut" are multe multe de facut. Gospodarul lui mama.

si Miru tot dupa 11 se culca...se activeaza cand vin eu de la job

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

La noi este exceptie faptul ca nu doarme la ora 11 ( 23) de obicei la 21.30 22 deja sforaie.
De cand nu mai iesim afara s-a mai schimbat programul dar incerc sa il restabilesc iar.

Mergi la inceput

Am citit meniurile, am vazut ciorapii soricei , raspuns mai tarziu ca acum trebuie sa fug sa ii fac baie lui Bogdan sa il culc si daca mai sunt valabila ( tinand cont ca m-am culcat la 2 si m-am trezit la 7 jumatate) revin.
In plus daca ma apuc de scris iar batem recordul la nr de pagini ca suntem deja la 20.
O seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Poftiti la capitol nou ! Mult spor la scris s-aveti !

Pestisori... pestisori... (49)

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Crynaaaanu mere ,imi intra tot cap 48.Ia mestereste tu ceva.plsssssssssss!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Gata. Reparat boacana Nicoll ... mi se paruse mie ceva ciudat la link-ul respectiv... hmmmhhh... dar, amu se poate intra si scrie in voie ... spor .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

Dany, multam . Sper sa am spor la trebi si... cred ca iese ochiosul si la plimbare cu ... 'om vedea...

Baby, multam de tratatie si felicitari pt. facutul untului de casa .

Nicoll, pisicuta e la spital ... am votat-o dar, e neingrijita ... mergi de-'mparte punctele ...

la toate... pe mai tarziu...

Cu placere. A iesit asa de bun ca ma gandesc sa repet experienta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochi_verzi

Salutare, salutare!
Eu cu treaba, mai strencanesc(m-a apucat facutul de sosetesi nu-mi iesea calcaiul, dar nu m-am lasat si tot am reusit ).
Imediat ma pun sa le fac niste eclere ca n-am mai facut de multa vreme si deseara ergem la ziua cumnatei(sora lui Mihai).
La noi e urat, a plouat, dar bine ca nu mai este asa frig.
Mno, sa va arat sosetelemele. V-am zapacit cu ce strencanesc, dar no, ma bucur cand reusesc cate ceva.
Ely, sa va simtiti bine la mama ta, distracrtie placuta!
Moama, Nicoll, ce meniu ati pregatitNoi azi am mai avut zama de fasole uscata cu ciolan si ceapa rosie(duhanim a ceapa asa in familie dar e sanatoasa si mananca si Diana)
Baby, vin si eu la o felie de tort ca pana fac eclerele mai dureaza un pic.
Nu stiu daca v-am aratatat tortul pentru nepotica mea...dar asta a fost simplu, sa vad cum ma voi descurca pe 22 cu castelul Dianei.Sper sa fac un castel cat de cat aratos.
Dany, si sa iesi cat mai repede din somaj si tu Baby la fel.
Era cat pe ce sa intre serifu in somaj , primise chiar si preaviz de 20 de zile si eram cam nacajita. Intre timp s-a rezolvat oarecum...au plecat doi baieti de la macelaria varului meu(seful lui) si pana vor incepe iar lucrari va merge ajutor de macelar, sa macine carne, sa ambaleze, sa,...important ca are serviciu in vremurile astea si ca bani tot e mai bine decat in somaj. Va lua mai putin ca inainte, dar asta este.Anul acesta, varul meu n-a mai luat lucrari(din primavara) sa renoveze magazinul(transformare in autoservire) si sa termine pensiunea la munte si au cam terminat baietii cu lucru si cum lucrari ioc, s-a ajuns la somaj.
Danuta, felicitari pt ca ati scapat de pampersul de zi si veti scapa voi si noaptea. Cum e la munca?
Cryna, sar'na pt urari si odihna placuta!
Andani, tinem pumnii si astept poze si filmulete. Succes!
Marami, cum stai cu strencanitul? Ce mai zici?

si sa aveti o zi frumoasa!

Mihaela si Diana 22.11.2004

lucru de mana

Te astept la tort cu bucurie. Nu e super dichisit dar e gustos.
La multi ani , sanatate si numai bucurii Mihaelei !

Mergi la inceput