Licurici de ianuarie-februarie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Pupam
eu sunt cu nervii ca Miguel a urlat o ora intruna...iar are gingia de jos umflata peste tot...nu stiu care dinte sau care dinti ii mai ies ca ,la el,ii ies mai multi deodata..asta vara 5 deodata...deci suntem cu crizutze...

Ledi,pupam!
Roxana,astept...ar fi trebuit sa intre azi...
vorbim mai tarziu...pupam si nu uitati de rugaciuni!

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Nu uitam de rugaciuni, eu ma gandesc la David tot timpul si de cate ori prind cateva minute de liniste spun o rugaciune pt sanatatea lui. Iar dupa-amiaza am jumatate de ora dedicata in totalitate lui. pe David si pe Ledi

Ariya, saracutul Miguel, cred ca e un chin cu dintisorii. Nu-l ajuta deloc gelul pt gingiute?

Fetelor, ma speriati, cum sa fie copiii toata iarna raciti? Ufff, noi inca ne tinem bine si sper ca si restul bebeilor sa scape de mucisori

Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.com/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#5395402473067073218

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna
aveti update pe mail, am 3 confirmari - Ruxi, Alinuk si un cont ING cu titular Dumitru Firu - nu stiu cine este. multumim frumos oricum.
Alina, nu am apucat sa sun la banca de la job, am sa sun cat pot de repede acum.
o zi buna tuturor si mai ales sanatate!

Mergi la inceput

Alina, codul swift este INGBROBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Multumesc Roxi
Mai am un pic de treaba si apoi intru sa fac tranzactia!Poop!
Sunt cu ochii aici si cu sufletul linga Ledi si David!Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina79 spune:

Salutare! Sunt o mamica de februarie 2009, va citesc de la odisee,dar dupa ce am citit prin ce trece Ledi cu David nu am mai putut sta pe margine...
Am o nelamurire...chimia nu e punctul meu forte, dar cine se pricepe poate stie mai bine ce si cum.Cu vreo 2 zile dinaintea testului, Ledi a facut mai multe proceduri cu..sare. Nu ar fi posibil ca sodiul sa nu se fi eliminat total prin transpiratie pana atunci si asta sa distorsioneze rezultatele testului?
Mai sper...

Mergi la inceput

aveti update pe mail.
Tina bine ai venit. exista destule argumente pro sau contra rezultatului testului. se va lamuri treaba miercuri. pana atunci.. speram cu totii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Tina,bine ai venit,scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare.

Fetelor,cand vad cat suntem de unite imi aduc aminte de Dalma si micuta Daria. cum ne rugam noi toate sa traiasca si uite acum cu e mandrete de fata. Ledi,fruntea sus,draga noastra,o sa fie bine. ti se va parea o vesnicie pana miercuri,dar ne gasesti aici,pentru orice. va pupam.

La multi ani gastii de 29,inclusiv lui ANUSCA,ciufulita fara par. mergem la pedi in 30 de min,controlul de 9 luni.
Naty,buna incurajare,paa in primavara zici...hmmm

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Nu mai merg la doctor ca are 2 nasteri.saptamana viitoare.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Chiar, am si uitat ca urez si eu LMA gastii de pe 29, inclusiv Sabinutei mele scumpe si dragi!
UFFFF ...de ce trebuia sa fie problema asta la unul din licuricii nostri dragi...Doamne ca bine ar fi sa avem un rezultat negativ miercuri!!
LEDI

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput