Licurici de ianuarie-februarie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Seara buna fetele!

Eu azi am fost mai optimista! Ma gandesc la Ledi, Ciufik si Daiopri si am sentimentul ca toate grijile si lacrimile de zilele astea vor fi degeaba. O sa fie bine!

Irina, si Filip a avut herpangina. Noi suntem pe modelul toate bubele rele...stiti voi vorba aia. A facut o forma usoara ptr ca i-a trecut repede si fara antibiotic. Ca sa pape bine si sa nu-l doara cand inghite, noi i-am dat cu un preperat a carui reteta ne-a dat-o drita Miruna Georgescu de la Medlife (poate tu stii de el). Contine asa: Diflucan 50 mg (1 cps), Anestezina 0.5 gr, vit A uleioasa, Glicerina 3%, 20 ml. Cate 3-4 pic, de 3-4/zi inainte cu cateva min de mese. Si sa stii ca manca dupa aia ptr ca ii anestezia cumva gatutul. iti zic si eu experienta noastra, nu zic sa-i dai musai.

Hai ca am de citi o groaza ce-ati scris azi.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

O sa fiu plecata o saptamana si vreau sa le spun fetelor ca ma gandesc la ele
Daiopri, ma gandesc la tine luni si o sa fie super bine totul, asa cum deja tu stii asta. Doamne ajuta! Multi pt cea mai oprimista mami din gashca

Ledi, Davidutul e mereu in gandurile mele si ma rog pt el sa fie totul bine. Miercuri o sa ma rog sa iasa bine rezultatele la teste. Imi pare rau ca nu o sa am acces la net ca sa vad negru pe alb ca sunteti bine. Va imbratisez cu drag si va trimit multi

Am vazut poze mai devreme cu Aidan si cu Eva, sunt asa de scumpi licuricii nostri!

Vladut a inceput sa zica si el ma-ma, dar fara adresa. In schimb ne jucam cucu bau, si zice si el "bau", e asa de scump cand ridica capul si se uita in ochii nostri si zice "bau" Cu mersul, ce sa mai, ma alearga prin toata casa, mai mult singur decat cu sprijin. I-am luat ham si nu prea isi pierde echilibrul des, merge lejer cu el.

Hai ca mai citesc din urma si incerc sa mai revin. Poate reusesc pana vine sora mea , nu am mai vazut-o de ceva timp ca lucreaza in Luxemburg.

Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.com/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Anuc si noi am avut pomada similara sambata acum 2 sapt.Trebuie refacuta.Insa cu aciclovir in loc de diflucan, un antiviral, nu un antimicotic.Multumesc pt sugestie.Flo mi-o reamintise si ea la telef.Andrei a dormit 3 ore.Sa vedem la noapte.A mancat prost evident.

Criss da mai alaptez.Ca deh mofturici...Multumesc si tie, si mama ma innebuneste cu catina eiacum cred ca voi incerca orice sa iesim din ...ce am intrat

Lisa ...incepe Dansez

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Irina draga mea e greu... dar trece O sa vezi ca va fi bine Ochila. Ca de obicei iti repet ca tu trebuie sa ai grija si de tine si sa fii tare.

Am vazut poze de bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc Irina...iar ma veselesc azi cu M Columbeanu!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hai ca vaz ca schimbul III are chef de scris, treceti la capitolul 61

Mergi la inceput