Licurici de ianuarie-februarie 2009 (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Irina te inteleg perfect,stiu ce e in sufletelul tau...dar fii tare mai e un pic si o sa se termine.Andreiutul o sa se faca bine si o sa fiti din nou linistiti!Bine ca ai scapat de puroiul de la masea si nu o sa te mai doara!
CiufikAdreiutul tau cum e? ce se intampla cu voi?Ati iesit din spital?Da si tu un semn!

Doamneee ce de licurici frumosi!Adevarul este ca suntem o gasca de mamici cu copii minunati!
Roxi frumoase comori are tati acolo cu falcute si cravata!
Daiopri optimismul si firea ta vioaie te vor ajuta sa treci cu bine peste orice hop ai avea!Asteptam si pentru celelalte pozici fie chiar si peste catva timp
Selene pai chiar asa...cam rarut nearati minunatia blonduta cu zambetul ei dulce!
Meei Criss chiar sunt invidioasa ca ai asa o nora ce ochi....Doamne ca iti inmoaiae inima!Iti dai seama ce nepoti ai sa ai???Razvi minunat cu ochii lui migdalati....nora...nu mai zic...ce sa mai.NO COMMENT!

Ma duc sa ma apuc din nou de ale mele,azi vreau sa fac o coliva si ceva mincare sa ducem maine la biserica sa facem o pomana!....Na ca ne-a apucat si pe noi...
Dar sunt aici cu un ochi pe voi!
Va pup!Si sa aveti un WE cat mai placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Miere, eu am citit ca atunci cand invata sa mearga copiii sunt foarte prinsi de chestia asta si se concentreaza pe ea, lasand deoparte celelalte achizitii, in special cele verbale. Parintii au impresia ca a regresat si ca nu mai zice nici ce zicea pana acum, dar cica de fapt le-a pus intr-o cutiuta la pastrare si le va relua cand stapaneste bine mersul.
Avand in vedere cat de precoce e Aidan, cred ca la un an va merge sigur pe el si o sa vezi ca o sa ii revina si cheful de vorbit:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Heeeei pai pina am scris iooo iacata ca a postat si Miere pozici...si nu ma pot abtine tre sa zic ca tare-i dulce Aidan in costumasul lui!Acum daca nu tine gluga pe cap nu-i bai ca el e dulce foc si o sa cucereasca pe tota lumea!
Roxi nu am cum sa am mail ca noi am facut tranferul pe net direct din cont in cont...tre sa verifici la ING,de obicei sunt f. promti dar poate fiind in Ro...mai dureaza ...nu stiu ce sa zic,normal trebuia sa-i ai deja in cont!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ingrind, noua la Infosan ne-a mai facut fundul de ochi, pe langa ce spune Cristi. Ne-a dat parametrii pe un formular pt fiecare ochi si ne-a zis ca urmatorul control sa-l facem la 1 an.

Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
http://picasaweb.google.com/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hmmm, zici ca le-a pus la cutiuta:))?
Cand il rog sa repete mama da din cap a nu, si face o mutra scarbita ca atunci cand ii dau ceva de mancare care nu ii place:))El acum are in vocabular doar un "da" repetat obsesiv, la orice si niste mormaieli ragusite. De facut cu mana papa, sau batut din palme, asta nu a facut niciodata.

Am vazut pozici de copii frumosi, cei mai frumosi!

Ledi sper ca testele de saptamana viitoare sa iasa bine si sa treaca perioada asta urata!

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor, mamici si copilasi!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina2700
Roxi nu am cum sa am mail ca noi am facut tranferul pe net direct din cont in cont...tre sa verifici la ING,de obicei sunt f. promti dar poate fiind in Ro...mai dureaza ...nu stiu ce sa zic,normal trebuia sa-i ai deja in cont!

cred ca fiind vorba de un transfer international dureaza mai mult. stiu ca in romania se face transfer instant, chiar vorbeam ieri despre asta. dar nu e problema, imediat ce am confirmarea scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Pupam gashcutza cea simpatica!!
Ledi mi s-a ridicat moralul de cand am citit ce a spus pyc!!Cred ca si tie...curaj ca mai e un pic si veniti aici ,unde sper din tot sufletul sa avem rezultatele la care ne asteptam toate!da-i puiului sa pape piept de pui cu legume,branzica,daca ii place pestisor...Si papa si tu cu el ca sa fii in forma maxima pt a avea putere multa pt el!

Irinuca,mama,trage de moral in sus,te rog!Hai ca o sa treaca tot,o sa vezi...asta e soarta noastra sa suferim ca sa-i avem,cand ii avem suferim cand sunt bolnavi,dar,intotdeauna,trebuie sa avem moralul suuuuuuus! Tii minte asta vara cand fi-miu cel mare si-a sectionat muschii antebratului? Atunci am crezut ca mor cand am vazut cum ii taie bratul acea bucata de geam!Dar nu aveam timp de murit!cand mi-a spus chirurgul ca nu poate garanta ca-si va recupera 100% uzul manutzei,iar am innebunit!dar am gandit pozitiv,nu m-am gandit o miime de secunda ca ar putea fi altfel decat bine si Dumnezeu ne-a ajutat!dumunica baiatul meu drag si puternic da normele pt selectia in lotul national de basket,an 1997!
Capul sus,racelile trec,ne luptam cu ele pana le punem jos...stii c-am tras-o si cu boierul o luna si ceva de muci,tuse,sufocari,vomitaturi,dar face parte din viata noastra si a lor chestia asta...trebuie sa te obisnuiesti pt ca vor veni muuuuuuuuuulte!Hai ,te rog,capul sus,suntem cu toatele langa tine si vom incerca sa-ti ridicam moralul cat mai sus!
Miere ,stai linistita,nu-l duce la nici un control ca nu e cazul acum...o sa-si dea drumul la vorba...amedeo pana la 1 an jumate,zicea mama,papa,apa,caca si cam atat...dupa 1 an si8 luni ,a inceput sa vb si ma rugam de el sa taca 5 minute ca-mi lua foc creierul,asa ca ai rabdare ca o sa vb el...

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Fetelor sunt racita rau de tot! Cred ca am luat mucisorii de la Paul......Oricum indiferent ce-o fi, ma simt tare rau, nici nu stiu cum o sa rezist dupa masa la serviciu.

Si-s suparata ca nu am mai avut nicio zi de vacanta din iulie si am reusit cu chiu cu vai sa-mi iau saptamana viitoare liber! Pai ce folos daca-s virusata:((( Voriam sa merg la Barcelona macar un weekend lung, sa mai vad si eu altceva si sa-l plimb pe bebe un pic prin lume....

Ledi testul clar nu a fost facut cum trebuie...nu stiu cum il vor face la Bucuresti.....dar cum zicea si Korrucia, aici se face doar in centrele specializate de mucoviscidoza (=fibroza chistica), atasate marilor spitale de pediatrie...nici intr-un caz asa la botul calului, intr-un salon de terapie intensiva......

Speranta exista.....trebuie exclusa fibroza chistica....si trebuie vazut exact ce are David! Ne rugam sa nu fie boala asta, dar totusi trebuie vazut ce are.... Nu e normal sa nu creasca cum trebuie, nu e normal sa aibe infectii pulmonare repetate.....

E normal sa fii impresionata cand vezi manevrele medicale, luatul de sange si din astea cand e vorba de propriul copil.....si eu cand am facut stagiul de pediatrie am fost impresionata...... Nu stiu cand o sa fie si pacientii din Romania de orice varsta tratati cu respect si sa nu fie traumatizati. In Franta sa nu faci pacientul sa sufere este o conditie esentiala in desfasurarea oricarui act medical, mai ales la copii! Nu li se face nicio injectie fara gazul acela care ii face sa rada....orice analiza se face cu patch anestezic... Si eu am cerut patch din ala cand faceam analizele de sarcina (sunt istericoasa din fire cand e vb de intepaturi).

Nu mai stiu cine zicea ceva de strabism (ca-s cam ametita de cap azi:).......Orice strabism e patologic dupa varsta de 6 luni! E normal pana la 3 luni, tolerat intre 3 si 6 luni si de investigat de catre un oftalmolog dupa varsta de 6 luni. Ambliopia (adica un "ochi care e mai lenes") se poate preveni 95% daca strabismul e depistat pana la 1 an........si doar 30% daca e depistat pana la 6 ani.

Pe vremuri se zicea ca e ok daca depistezi copilul pana la 6 luni....dar de atunci au mai evoluat lucrurile, ma mira ca mai sunt medici care "linistesc" astfel mamicile.

Cum de altfel ma mira ca sunt dr care sfatuiesc mamicile sa faca testul cu lampa acasa:)

Daca observati ca bebeii strabizeaza la varsta asta, musai consult oftalmologic cu un oftalmolog obisnuit sa consulte copii!

Aici e plin de bebei cu ochelari in carucior, pentru ca se face un depistaj ca lumea al strabismului.......nu am vazut nici macar un bebelas cu ochelari in Romania.... In schimb in Romania am vazut o groaza de copii mari chiar si peste 6 ani cu acel "ocluzor" pe un ochisor.......e cam tarziu sa-i tratezi atunci si nu prea foloseste la nimic!

Si sa revin la viroza mea.....ma dor muschii, ochii, capul....sper ca nu-i "porcina"! Mi-am adus masti acasa sa nu-i dau si lui Paul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Roxana ai PM si vezi ca in loc de un "Slava Somnului" trebuia sa fie "Slava Domnului" da la cat is de nedormita am ajuns sa il slavesc pe maria sa Somnul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Roxana, am trimis si eu la pranz niste banuti.
Doamne ajuta-l pe David si pe parintii lui!

mami lui Mara

Mergi la inceput