A renovat cineva baia de curand?

A renovat cineva baia de curand? | Autor: terishka

Link direct la acest mesaj

Pe mine ma bate gandul sa incerc luna viitoare sa renovez baia din temelii...baie mica de bloc comunist, insa as vrea sa va intreb cam care mai sunt preturile pentru mesteri si daca ati avea recomandari de lucratori priceputi si seriosi - pentru faianta, gresie, inlocuire sanitare etc.

Evident orice alt sfat legat de o astfel de intreprindere este binevenit:)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui terishka

Pe mine ma bate gandul sa incerc luna viitoare sa renovez baia din temelii...baie mica de bloc comunist, insa as vrea sa va intreb cam care mai sunt preturile pentru mesteri si daca ati avea recomandari de lucratori priceputi si seriosi - pentru faianta, gresie, inlocuire sanitare etc.

Evident orice alt sfat legat de o astfel de intreprindere este binevenit:)

Eu sunt din Timisoara
Am renovat baile de curand ....baia mica 1600 E si baia mare 2400 E
Faianta de pus 35 lei mp
Gresia de pus 30 lei mp

nu stiu ce sa-ti mai zic ... intreaba .... oricum nu sunt preturile ca in Bucuresti la noi
mult scces

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

andanii ba se pare ca sunt cam ca pe la voi. Si eu am renovat o baia mica in vara (max 2 pe 2), si tot pe acolo am iesit, adica vreo 5.500 roni. Si am folosit materiale cu preturi medii, dar nu am reusit s-o scoatem mai ieftin.
Si la mesteri a fost exact acelasi pret.

iar faiantari extrem de seriosi nu am gasit, dar ne-am descurcat pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terishka spune:

Of, eu as vrea cumva sa ma incadrez in 1000 de euro, dar cumva nu cred ca imi iese:(
Am fost ieri pe Valea Cascadelor. Bateriile sanitare as vrea sa le iau mai de calitate, deci mai scumpe, probabil o sa coste vreo 6-7 milioane numai alea, o sa mai iau o baterie si pentru bucatarie ca trebuie inlocuita. Faianta si gresie cam ce ne-a placut noua am gasit pe la 50 ron mp... unde as putea sa mai scad ar fi la obiectele sanitare, daca merita. De-aia va intreb, ma puteti ajuta cu cateva nume de firme de sanitare - noi am vrea cada de acryl, evident wc, lavoar - care sa arate cat de cat bine si sa fie durabile si sa nu fie extrem de scumpe?:)
Am primit o recomandare de mester, o sa sun si acolo vad cat o sa vrea si pentru lucrare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Buna!
Eu m-am mutat recent si am facut noi finisajele. Pentru obiectele sanitare am optat pentru Mondial. Sunt cumparati recent de Villeroy&Boch si am incredere foarte mare. Preturile au fost neasteptat de mici. Bateriile de cada si chiuveta am luat Grohe. Chiuveta a fost vreo 150-200 lei si wc-ul la fel. Cat despre gresie si faianta am gasit in acelasi loc dupa ce am umblat de nu mai stiam de noi (vroiam sa punem piatra, dar e foarte scumpa). Am pus aceeasi culoare si in baie si in bucatarie doar ca modele diferite. Am dat 40 lei/mp pe gresie si 45 lei/mp la faianta.
Iti recomand cu caldura sa mergi la Tiger in Valea Cascadelor. Noi de acolo am luat tot si suntem foarte multumiti.
N-o sa scapi deloc cu suma pe care ti-o propui niciodata.
Meseriasi nu am sa iti recomand, ai nostri au lucrat in bataie de joc, am instalator sa iti dau foarte bun daca ai nevoie.

Mergi la inceput