Leoiaicele DC*(46)*-ruga pentru David(Leditia)
Raspunsuri - Pagina 20
danyalo spune:
Ce este winxul?Sunt incepatoare intr-ale jocurilor de copilasi mai mari!!
Daria pun pozici insa tre' sa fac alt cont pe picassa ca se umplu celalalt de albume multe cu poze!
Mary mult succes la serbarea de Craciun!
aeperju spune:
Noi suntem bine, multumim de intrebare.
Chiar ne-a sunat de la cresa sa ne intrebe daca il mai aducem si am zis pas pe luna asta, din ianuarie mai vedem. Mi-a tot zis directoare ca vine mosul ca poate-l aduceti dar eu i-am zis raspicat ca il tn acasa ca sa-si revina intru totul si din ianuarie mai vedem.
Emma si Andrei (21.09.2007)
Annie80 spune:
Ce fac felinele? torc la gura sobei? vad ca asteptati ninsori
Dany, sa nu te feresti sa-i spui ca il iubesti, rosteste cu voce tare
uneori am impresia ca vocalizam prea putin un te iubesc!
Dubaiul la faliment , nuuuu, pe langa ca eu , aici am aflat de la stirile romanesti, aici nu se vorbeste, Abu Dhabi, nu va lasa dubaiul sa se prabuseasca, nicicum, nu oricum, se sustin bine, oricum e slvat deja!
pup u all, am o gasca de facut!
Mi-am prinit cadoul de mos cracila...un chopper
Aurorra spune:
buna dragutele,
Ce faceti? Cum e vremea la voi? La noi ninge de aseara neincetat,asa ca orasul arata superb,e tot alb,iar seara cand se aprind luminitele e o nebunie,merita sa faci o plimbare! Asa ca va invit sa veniti la o plimbare pe inserat prin orasul de la poalele Petricicai,veti fi incantate.
Dany,noi suntem bine,multumim de intrebare,completi vindecati dar la fel de atomici.Imi pare rau ca datorita prostiei si incompetentei celor de la putere sufera omul mic si mi se pare o prostie sa te oblige sa iti iei concediul fara plata! Dar bine ca ai o bucurie care te face sa-ti descretesti fruntea.Va pup
Annie,gospodina,gospodina!Cum e sa petreci Craciunul si revelionul la 40 de grade?
Daria,Giulia e superba!
Ledi,imi pare nespus de rau pentru David,nici nu stiu ce sa mai zic,speram din suflet sa fie o greseala,sincer cand ma uit la el si-l vad asa de scump si de frumos nici nu-mi vine sa cred ca trece prin asa ceva si nu ma pot abtine sa nu plang,e dureros!Va pup si va imbratisez tare,tare
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.
Aurora si micul duracell Robert Matei.
Ajutor pentru Robi
Robert Matei
Pozici
Mateut
cami_antonia spune:
fetele
am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
ajutati-o sa traiasca
donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie
mii de multumiri celor care deja au donat
au facut o mare minune
viata alinei s-a prelungit
poate merge deja
ceea ce e superb
a redevenit ea
pt cata vreme nu se stie
caci va recidiva
dar ne rugam
si poate o tine dumnezeu
sanatate multa
si sarbatori fericite
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Annie80 spune:
Aurora, nu ne spui nimic de Robert? poze ceva? Cum e?
Craciun si revelion nu avem la 40 de grade, undeva inspre 30, e placut, eu nu ma plang, caci nu ma impac cu zapada, si gerul prea bine, dar uite ca as accepta invittia ta la plimbare in zapada
Ah si esti a doua pe ziua de azi care ma face gospodina , daca mi se mai spune odata, o sa si cred
Pup u!
Katty, Ady, ioana, Ioana, Zuzi, Lilia pe unde mai colindati?
catutza spune:
a venit zapada si la noi
Annie , ce ai primit de ziua ta ca nu stiu ce este
si nu ma supara ca esti gospodina totusi ce faci bun de sarbatori?
Danny , ce mi-a placut ca ai scris si mai ales cat ai scris astept pozi cu bebe mic si ma bucur ca e bine si mai ales ca tu esti multumita sufleteste
Lilia, Katty, Daria, Gabi, Adriana, Raluca... , haideti la un ceai cald
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
copilutzu spune:
Dany si sar'naaaa de "strigare" !!
Vreau si eu sa mai vad flacaul.(pozici)
Dar Teo ???? Teushorul meu drag , ce face ? Ce a zis de puiutzul vostru??
Aaaa si te-am vazut la intalneala de la FIV-oase!!!
Pup fata frumoasa si fericita!!!
Imi merge netul greu si suntem in schimbari. Trecem de la UPC la RDS
catutza spune:
Copilutzu , unde pleci asa de repede? ce face Perlutza ta? voi ce faceti de sarbatori?
Ioana , unde ai disparut mamico draga? nu ne mai spui nimic de Mariuca ta?
am tras o tura de calcat si am terminat mancarea...apropo de mancare ce gatiti de sarbatori? eu fac de Craciun salata de beouf si sarmale si supa de curcan...la restul ma mai gandesc, caut de zor retete ok pentru ceva dulce....
de revelion fac sigur salata de beouf iarasi si friptura la cuptor iar Bia vrea ciorba de perisoare..si iarasi nu stiu ce sa fac la desert
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
danyalo spune:
Cata
Nici eu nu stiu ce inseamna cadoul Anei.
Bey imi prind urechile si nu mai nemeresc sa mai fac un cont pe picasa. Am damblagit de tot! Va arata mama poze cate vreti. In martie abia depunem dosarul pt. adoptia definitiva -acum suntem in cea temporara .
Teusorul?? e un obraznicutz ,un frumos si un mic egoist.
Toate sunt ale lui, nimic n-ar da :)) Dar e un scump si un lipicios!F.f.f. orgolios!
Acum e tuns ( imi placea mai mult cu parul mai mare)si a avut si un cucui urias la tampla( nu a vazut tocul de la usa si a dat direct in el:(( )
Initial el doar a auzit numele...nu stiu ce asocia el ca tot ne spunea ca lucreaza cu Edi la serv.:)
Apoi l-a vazut si nu-i zicea Stef ci bb .Acum ii zice Stefy se joaca cu el.Dar cand o aude pe mamaia zicand:are mamaia 2 nepotei pe Teo si pe Stefy-a luat fooc. nu mamaie doar pe Teoooo:))
Mercic de complimente da am fost ca mi-era dor tare de ele.Si ca mintea mea inca proceseaza spre un nou fiv, unde cand, cum DD sa hotarasca.Vreau o domnisoaraaa parol.
Mutare placuta si rapida si usoara. Te inteleg exact asa si noi acum multi ani am facut aceeasi schimbare de operatori .
Promit sa fac album nou de poze.Tu ce planuri ai?
Cum mai e la job?Ce face Perlutza?
pup toate felinele!
edit.
Aurorra-eu vreau la Piatra la zapada ca e frumos taare orasul!
Cata-strasnice bucate de sarbatori gatesti.Eu inca studiez pb.
Emma- ai daca nu sunteti complet refacuti normal sa amanati pana in ianuarie. Las-o pe madam dir. sa zica ce vrea.E o tara libera tu faci cum simti ca trebuie.
Azi am gatit asa :
pt. noi:
ciuperci pleurotus pane -ne plac f mult si nu sunt nici scumpe
creier pane
cartofi prajiti
pt. bb:supa / piureul ala lesinat de legume! Doamne cum or putea manca saracutzii chestia aia??
Hai sa va binedispun:
Am vazut filmuletul si nu ma opresc din ras ...nu mai pooot!
http://videonews.ro/action/viewvideo/32361/Cum-isi-adorm-tatii-copiii/