FIV sau inseminare cu donatoare/donator (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

yarrina sani sensibili si durerosi este un semn tare bun, asa aveam si eu la fiecare ciclu dar at cand am ramas gravi erau la fel, chiar putin mai sensibili decat de obicei....e primul semn de sarcina..poop sa fie cu noroc
raluca mult succes, au fost reusite si cu 200 mii, asa ca...bravooooooooooo
va pup pe toate, eu pun sampania la rece deja, am voie sa beau acum, nu mai alptez.....hai fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Sa dea Domnu sa fie asa...parca n-as vrea sa ajung chiar la FIV la varsta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELOR

AM REVENIT SI EU
MAI E NEVOIE DE DOAR 3000 EURO
HAIDETI SA DAM LA CAT MAI MULTA LUME
SA VADA BLOGUL
CA POATE SE STRANG BANII
AVEM NEVOIE PANA PE SAPTAMANA VIITOARE
CA PE 20 NOV TREBUIE SA FIE IN HANOVRA
VOR PLECA CU TRENUL
ASA CA VREO 2 ZILE LE VOR FACE PE DRUM
DECI CAM PANA PE 15
AR TREBUI BANII
VA ROGGGGGG
UN ULTIM EFORT

ALINA E LA FEL
CU DURERI
SA DEA DUMNEZEU SA REZISTE
SI SA FIE BINE
TRE SA IL INCURAJAM SI PE ADI
CINE MAI POATE SA MAI SCRIE COMENTARII SI PE BLOGUL ALINEI
CA E SI EL SINGUR
SI II VA FI GREU
PLUS CA NU SE DESCURCA
CU ENGLEZA

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
DUMNEZEU SA VA INTOARCA AJUTORUL INZECIT
MULTUMIM

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Bytzi sa dea Domnul sa ai gura aurita. Vreau sa scap de toate drumurile astea la Sibiu, m-am saturat.
Raluca unul si bun e suficient.
Yarrina eu sunt azi in zi 6, am facut inseminarea joi 5 nov . Ma tot pipai la sani, nu obs ceva f semnificativ doar cand mi-e frig vad ca se zbarlesc altcumva butonashii, sunt mai albiciosi in varf. In schimb obosesc f repede si ma doare spatele si cateodata burtica. De azi stau acasa , ma intind pe canapea cum vad ca ma doare rau spatele. A.. si parca ma ingretzoshez un pic
Gabri-ela la Sibiu cu Mutuliga dar nu o recomand nimanui pt ca e f superficiala, regret ca am aleso pt ca acum nu ma pot muta la un alt dr acolo. Sper sa nu mai am nevoie de ea
Inna multumim pt shampanii, baga multe-multe sa ne ajunga la toate.
Andra tu cand faci punctia? Cat mai ai? Tzin pumnii strans-strans.
Simonete luna care vine urmezi tu?
Maya sper sa nu ma inshel cu semnele astea, nefacand stimulare nu vad de la ce ar fi, de la un simplu pregnyl sau de la 6 utrogestane nu prea cred.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

oooo ce de vesti bune
pentru ca eu asa le vad
cat timp o sa incercam nu se poate sa nu reusim
si chiar imi dati si mie pofta si curaj sa mai incerc un IAD
chiar daca poate il voi face la giulesti
sper ca pana in ian sa stran amaratele alea de 2 mil si sa mai incerc odata
nu mai sunt nici obeza
am luat si ceva pauza
poate cine stie
oricum am o pofta de sampanieeeee
yarrina si cip va astept sa dati startul in acest sfarsit de an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

am uitat sa pun pupacelile
bytzi
inna
rodictza
diana
simonete
andra
maya
gaby
ce ma bucur ca va am alaturi
a big for each of you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Monty, multumim pt pupici
Asa, asa, cu vestile bune. ce bine ca ai mai slabit, e grozav.
Sa stii ca si eu ma gandesc ca dupa sarbatori sa ma duc pe la Giulesti, sa incep controalele si poate IA, daca va fi cazul. Tu la ce medic vrei sa mergi? Sau inca nu te-ai hotarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Asa da atmosfera!!! Ca tare amortite am mai fost. Presimt ca vom face un chef mare la sfarsitul saptamanii viitoare!
Cip nu cred ca-i vreo problema daca schimbi dr. Ii spui ca vrei sa spargi ghinionul...si mai incerci si cu altcineva. Eu a doua IAD am facut-o cu dr Chicea si nu s-a suparat dr I...a fost la fel de atent si preocupat. Ti-l recomand cu caldura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Ce atmosfera fetelor avem aici!
Cine spunea ca noi am inceput sa nu mai credem in sansa noastra?
Cind vad atata activitate la noi, imi vine sa plang de bucurie ca nu ne dam batute si cu incredere incepem sa mergem inainte. Trebuie sa uitam de nereusitele noastre si sa ne rugam pt reusitele noastre ce vor veni. Sunt convinsa ca pentru unele fete dintre noi Craciunul va veni cu implinirea dorintei mari.
Monty ma bucur ca si tu te gandesti sa mai incerci odata. Pumnii sunt stransi
Ma pentru toate fetele care sunt in asteptare sa vi se implineasca visul
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

bytzi-am facut in constanta la dr mea....nu ma pot gandi la icsi pt ca e cam complicat cu al meu sot fff stresat...de asta nu am facut nici stimulare ca nu stiam daca va picura ceva..am mers la plesneala sa-i zic asa...degeaba m-as stimula eu daca lui nu-i iese nimic...acum s-a nimerit si a iesit ceva...la el e totul pe fond nervos cica..plus varsta(49)...ma gandeam sa strangem la rece mai multi gigei,dar dr nu ne da sanse sa strangem prin congelare mai multe mostre...mde..nu stiu nici eu ce sa zic acum...mai incerc si luna viitoare daca s-o putea..deocamdata nu am niciun simptompoate doar imaginar vreo fantezie...hehehe...ma gandesc si la adoptie,sa vedem de la anul...vai realizez ca sunt de un an pe forumul asta si ce vise aveam anul trecut si ce bosumflata sunt oarecum acum ca stiu ca nu e asa usor cum am crezut...ma intelegeti voi...
va pup pe toate

Mergi la inceput