Copilasi din 2002 *66* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Suntem toti 3 acasa, Matei are si el traheita, luata de la Stefan (suna la fel de spart tusea, dar nu are vocea afectata decat puuutiiiin), sper insa ca luni sa fie ca nou, ca suntem toti singuri saptamana viitoare, si altfel nu-l pot duce pe S la scoala...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!

Nicoleta, am citit de Matei ca e si el bolnavior, sanatate multa!!!
Am vazut ce-si doreste Stefan de Mos, e foarte realist, la noi lista e foarte scurta, dar foaarte cuprinzatoare, el vrea PSP3, vrea iphone si laptop...nici nu vrea multe, nu?, jucarii?, nuuuuu...nici gand!

Nina, sanatate multa mamei Lali, poate nu va fi totusi nevoita sa treaca prin asa operatie! Tinem pumnii, sa ne tii la curent! A iesit din spital? Cum e? Imi pare rau ca e asa cum e sistemul medical romanesc si aveti probleme cu gasirea tratamentului pentru Cristinuca, sper sa gasiti o rezolvare cumva!
Multumim si de tratatie!!!

Laura, am vazut ca v-ati serbat aniversarea casniciei, felicitari si la cat mai multi ani fericiti de-acum incolo!!!
Am vazut ca vreti sa mergeti la psiholog, eu din ce-am citit cred ca e o problema a doamnei invatatoare, daca ea nu se descurca, asta nu inseamna ca copilul are ADHD, asa si la noi la semiinternat copilul are ADHD si trebuia sa-l ducem la psiholog, sa-i dam medicamente etc. si la doamna invatatoare n-are...deci depinde de pedagog!!!
Astazi ai evaluare la psiholog, succes, tinem pumnii, desi eu zic ca totul o sa fie cat se poate de OK!!! O sa vezi!

Lucia, si voi v-ati serbat casatoria, la multi ani si voua, tot cu intarziere, multi ani fericiti impreuna!

Gabi_K, bine ai revenit! Ce mare e Robert (a 6-a,????), cand a trecut oare timpul?!!!, vad ca Lili e deja clasa a II-a, am vazut si ceva poze, ma bucur ca sunteti bine! Succes copiilor in continuare!

Sinzi, am vazut si filmuletul cu David, e tare serios (si la pian si in unele poze), imi place, am vazut si pozele, am vazut ca e buni inca acolo, sta mai mult, nu? Mi-au placut pozele alb-negru ff mult "Hanging out" si "Noi trei", super, zici ca-s din revista, am vazut si rana din frunte a lui David (uff, saracutu!), si pozele din amurg de la pescuit, toate super-super...!

Cristina22, vad ca esti inca cu gandul la concediu...ca tot ziceai...voi unde ati fost in Italia? ne bate si pe noi gandul pentru anul viitor un concediu pe litoralul italian!!! Mi-au placut pozele voastre de atunci, poate pe PM imi dai mai multe detalii cand ai timp! in avans!
M-ai amuzat cu contul lui Andrei de cadouri de ziua lui: fara numar fara numar ca la manelisti, m-ai facut sa zambesc!!!

Aliclara, ce i d i o a t a (scuze) de invatatoare, cum sa dea S chiar si la desen, unui copil de clasa I??? Chiar daca zice ca-l stimuleaza asa...mi se pare aberant, nu e la arte plastice studenta si nu-i iese bine frunza, off, ce specimene!

Cat despre gripa asta porcina, mie mi se pare ca se exagereaza in media, din ce citesc simptomele si efectele nu sunt mai grave ca la o gripa obisnuita, ba chiar mai scazute! Deci, daca e sanatos, de luni la scoala, dar de vaccin nici vorba, NU SUNT DE ACORD!!!

Cristina_C, vad ca si voi ati trecut printr-o viroza, sper ca sunteti deja mai bine! Sanatate multa! Si, felicitari pentru toate FB-urile de la evaluare si pentru examenul kung-fu! Interesant filmuletul, l-am zarit si pe Robert acolo! O sa-i arat diseara si lui Andrei!

Adela, felicitari pentru nunta si botez, cand reusesti sa te eliberezi poate ne pui niste poze!!

Va pup !

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Katty, multumim. Cu gripa , nici noi nu ne agitam, vaccinul o sa-l facem eventual noi, in nici un caz Robert, se pare ca nici pediatrii locali nu incurajeaza vaccinul. Iar vaccinul anti-gripal obisnuit nu i l-am facut niciodata. Aici de maine e disponibil vaccinul.
Robert are PSP (nu stiu daca 3), dar s-a jucat o luna la el, dupa care nu l-a mai interesat. Mai degraba joaca, din cand in cand, de fapt rar, pe NintendoDS Super Mario si Mario Cart. Laptop nu are, dar are acces la mine sau la sot pe computer si atunci se uita pe lego.com la filmulete cu lego. Cu iPod-ul, la fel, il mai imprumuta.
De ziua lui si de Mos ar vrea tot lego-ul din lume

N-am mai scris despre melci, nici nu stiu cati erau ultima data cand i-am mentionat, parca 2, ei, intre timp sunt 6 si-o duc bine, au mai crescut pentru ca mananca multa salata - numai ca Robert nu le mai da atata atentie ca la inceput, nu le mai spune seara povesti, dar are grija de ei sau are grija sa am eu grija.

Nicoleta, sanatate multa lui Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cristina-recunosc ca AM VAZUT antrenorul lui Robert.Fain...oricum nu citeste sotzu'
Apropo de lego si Andrei le vrea pe toate.Numa' ca un lego city e vreo 300 lei.

Katty-Andrei nu mai vrea jucarii??Hmmm... ce baiat mare
Succes mosului sa le poata aduce, ca de incaput in sac, sigur incap
Italia am ales-o mai mult pentru autostrada.In 8 ore am fost acolo.Am fost la Lido de jesolo, o statiune frumoasa, aproape de Venetia.
Daca vrei detalii despre pret, sa-mi zici ca imi intreb sotzu'.
Oricum, vreau sa stii ca 4* italienesti sunt echivalentul a 2* romanesti, doar ca muuuult mai scump

Laura-sa vii sa ne faci sa radem.Cu siguranta psihologul va va trimite la plimbare

Nico-off, sanatate lui Matei. Tot singuri?

Noah, trebuie sa fug.
Va pup!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Cristina, da, singurei. Pana maine, A este la Berna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

S-a amanat intalnirea noastra cu psihologul din cauza de gripa porcina,e nebunia de pe lume in scoli cu treaba asta..ramane pe week-end,daca o mai fi ca deja ma gandesc tot mai serios sa nu merg ci sa o trimit pe invatatoare.

Nicoleta ce rau imi pare ca sunteti bolnaviori,ma tot gandesc la tine ce bine stai cu moralul si cu psihicul..eu aici acasa si simt ca ,daca -mi pleaca sotzul si o noapte.

Cris ..deci voi deja ati inceput cu cadourile.Andy vrea PS3..de cand a fost la voi numa asta viseaza.

Katty si eu cred ca e de vina invatatoarea de toata treaba asta,cred ca solutia cea mai buna va fi mutatul,stiu ca va suferi ,are prieteni de pe strada lu buni in clasa si culmea o place tare mult pe invatatoare.

CristinaC i-am arata lu'Andy filmuletzul si a fost tare incantat...asa ceva cred ca i-ar face bine si lui ,pe toate planurile.

La noi e super urat,eu am inceput sa mucesc,nu ma las la Andy...sper sa nu ia si gaza.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Laura, sanatate multa! Si daca ar fi sa-l mutati, unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cristina, ai dreptate cu antrenorul . Si lego e scump si aici.

Robert mi-a zis azi: "Mama, hai sa vorbim ca de la Bobita la mama!"
(Bobita e numele lui de acasa). O sa tin minte asta

Mergi la inceput

Cristina, frumos spus ! (Voi vorbiti in romana acasa?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nicoleta nu stiu sincer,nu m-am gandit pana acolo,dar daca va fi cazul atunci sigur ma bag la cautat.

CristinaC ce dragutz

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput