Copilasi din 2002 *66* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La multi ani, Andrei! Multa sanatate, fericire, sa ai parte de tot ce iti doresti si sa aduci multe bucurii parintilor si sa primesti multe multe cadouri si surprize !!! Cris, sa-ti traiasca puiul sa va aduca multe bucurii!

Laura, Lucia, multam de sfaturi, primul lucru si eu m-am gandit ca are probleme la ochi, el zice ca vede bine, i-am zis si doctoritei, a zis ca facem investigatii suplimentare daca mai apar manifestari din acelea dupa ce ii dau vitaminele si Omega 3-ul!

Lucia, felicitari pentru dintisorii lui Victor si pentru prima masa solida, si lui Liviu pentru inot, bine ca ii place!

Nicoleta, nu avem nicio schema, cate o pastila pe zi din fiecare, 1 de omega 3, una supradyn si 1 vitamina C.

Sinzi, mi-a placut colindul lui David, canta foarte bine! Frumos!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sinzi, da, interesante. La ei toti copiii stiu deja sa citeasca in clasa 1? Ca daca nu, atunci e musai ca problemele sa le rezolve impreuna cu parintii (ca nu pot citi textul). Si cantecelul, foarte bine cantat! Am vazut ca iti dadea si indicatii de regie in final.

Lucia, noi am vrea macar o data la 2 saptamani sa il duce la inot pe Stefan, adica sa mergem noi cu el! Dar la cate viroze ne-am batut pragul...

Katty, multumesc de info! Sa il ajute si sa dispara problemele.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Katty, multumesc pentru felicitari!Maine este ziua lui Julian al Gabbrielei. Ma grabesc sa ii urez la multi ani de acum, caci nu stiu daca mai apuc sa intru si apoi ma iau cu altele si uit.La multi ani fericiti Julian! Sa ai o viata lina si fericita!

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

JULIAN

Va multumim din suflet pentru urari

Lucia-ce bietel mare!!Stie el ce e bun!
La multi ani cu sanatate lui Tataie!!!

Sanzi-eu zic ca acestea sunt probleme de clasa a doua.
Nina cred ca stie mai bine.
Bravo David!! Ce frumos canta!

Nico-trec si virozele, stai linistita!

Katty-si eu ar trebui sa-i dau lui Andrei.Ca eu chiar nu-i dau nimic, nici vit C

Laura-se pare ca tineretu' nu vrea, atunci, schimbare

Azi avem cea de-a treia zi cu musafiri.Tot azi se sarbatoreste omu' si la scoala.

O saptamana frumoasa!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput