Copilasi din 2002 *66* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, ce simpatic Andrei! ine stie ce campanie o fi auzit el. Cat despre cu cine am fi votat... cred ca ne-am fi hotarat pe loc sau in drum spre, nici nu stiu toti candidatii... probabil ca am fi votat o schimbare.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Aici ploua mocaneste... Stefan este bine, nu a mai facut febra, dar este cam trist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani, Andrei! Sa cresti mare, sa fii sanatos, fericit si sa aduci numai bucurii parintilor!
C+C, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani Andrei! Sanatate, fericire, noroc si viata lina!Hehe azi este si ziua tatalui meu, odata cu Andrei.Katty ati facut un control oftalmologic? Ameteli si dureri de cap apar si din cauza problemelor de vedere.Sinzi sper sa nu fi dat gres de data asta cu catelusul. Sa il stapaniti sanatosi.Liviu a inceput din nou inotul intensiv la scoala timp de 2 saptamani si se pare ca e ok dupa prima saptamana si chiar ii place. Eu inca nu ma impac cu ideea cu clorul si mirosul puternic dar daca ii merge bine e ok, poate ne incumetam si il mai ducem in we.Victor are 2 dintisori si totodata azi, de ziua lui tataie, am avut si prima masa solida pe care a mancat-o cu placere ba chiar plangea sa ii mai dau - cereale de orez.

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Lucia, ma bucur ca ii place inotul lui Liviu, ca stiu cat nu-i placea deloc acum catva timp. Felicitari pentru primii dinti si pentru prima masa solida. Cu ce ai amestecat cerealele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

...la noi e ceata si urat,ma pregatesc sa o culc pe gaza si apoi sper sa iesim un pic.

Lucia tatalui tau si felicitari ptr dintisori.Ma bucur ca ii place lui Liviu inotul ,Andy ma tot bazaie,da eu vreau tenis

Nicoleta ma bucur ca e mai bine Stefan..isi revine el

Cristina distractie placuta....L a fost la vot si Andy repede la intrebat"Ai votat cu Basescu?Sau vu Geoana??"

Sanzi hai cu exemplele,ca sunt si eu curioasa

Katty chiar ca am vazut ce a scris Lucia...un control oftalmologic nu ar strica

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Daa Nicoleta, era tare speriat de apa, ii era frica, asta in Romania, si aici la prima lectie de inot ca apoi s-a obisnuit treptat iar acum chiar ii place.Am amestecat cerealele cu lapte de la mine, caci i-am dat foarte putin, fiind prima masa. Le pot face si cu apa mai incolo cand nu o sa mai pot scoate suficient lapte iar in final o sa le amestec cu piure de fructe cand o sa trecem prin mai multe tipuri de piureuri separate.Cum mai sunt copiii si-au mai revenit?Laura multumim pentru urari!

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lucia, felicitari pentru dintisori!!! Ce inseamna inot intensiv? In fiecare zi? Concentratia de clor din piscinele moderne este nesemnificativa, in schimb efortul pe care il faci sa respiri, dezvolta plamani si alveolele si reduce riscul de sufocari astmatice...

Si noi ne pregatim sa o ducem pe soacra la vot...eu nu voi vota, nu stiu cu cine...nu am urmarit campania absolut deloc...

Ca exemple de pb de mate...sapt asta are cam asa:
La ora 1 echipa a jucat forbal, peste o ora jumate au terminat, puneti linile la ceas, la ce ora au terminat fotbalul.

Sora mea castiga 10 centi cand isi face patul. Ea vrea 50 de centi, de cate ori tre sa faca patul?

Daca ar fi sa scrii nr de la 1 la 40, de cate ori ai scrie un nr sa contina 7?

Cate zile sunt in luna decembrie dupa 16 dec?

Si cam asa...sunt si ceva "geometrie"...le da o forma geometrica si ei trebuie sa spuna cate laturi au, daca sunt egale...etc...sau patterns (sa continue un sir de ceva, urmarind o logica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

va las si o colinda
http://www.youtube.com/watch?v=5TfboHeuscA

Mergi la inceput

Da Sinzi, inot intensiv adica zinic.Interesante problemele de matematica ale lui David.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput