Copilasi din 2002 *66* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Katty, multumesc. Si cate ii dai, pe ce perioada? Sigur si Stefan e surmenat...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cu Blaze am tot avut probleme...in sensul ca musca foarte rau...la inceput am spus ca e pui, apoi am incercat dresaj, pedepse, ba chiar si palme peste bot si a culminat cu o muscatura serioasa aplicata lui David...
Lui David ii era frica de el...
L-am dus inapoi la tipa de la care l-am cumparat...nu am reusit sa il adaptam familiei noastre...
David a fost tare trist, si isi dorea alt caine...si atunci (in 5 zile dupa ce l-am dat pe Blaze) am luat alt caine...dupa indelungi cercetari de rase...am luat o rasa blanda, sunt foooarte buni cu copiii, calmi, protectori...
Pana acum, este cel mai bun prieten a lui David (e calm, desi e pui, nu musca, e curat, doarme numai langa David).
Asta a fost!!!! Sper sa avem noroc acum!!!

Vrem sa renuntam la activitati pentru ca nu are timp de teme...buna nu face cu el (nu stiu de ce) si eu cand ajung acasa tarziu, de abia am timp sa il duc la pian/inot/hockey si nu avem timp de teme...inca tot incerc sa ma organizez

Fac destul de multe la scoala, si intr-un ritm foarte rapid...am primit si carnetul de note, la materii are note maxime...la social skills nu prea...cica nu respecta autoritatea si lucreaza de capu lui independent, nu in grup
Acum l-am inscris intr-un program special de mate-computer, unde fac o matematica speciala fooarte simpatica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nicoleta, o sa mergem asa pe toata perioada urmatoare (macar 1 luna - 1 luna jumate), doctorita a zis sa vedem cum va fi si mai vorbim, ideea era sa vedem daca mai apar episoade asemanatoare!

Sinzi, imi pare rau ca nu s-a adaptat Blaze stilului vostru si n-a fost catelul pe care il doreati! Daca totul a culminat cand l-a muscat pe David, e de inteles de ce ati renuntat la el, bine ca nu s-a intamplat altceva mai rau cu el, eu de asta ma temeam! Dar sa stii ca si Spike e super, abia astept sa-l vad sui mai maricel! Sper sa nu mai fie asa muscacios...

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Sanzi imi pare rau de ceea ce s-a intamplat cu Blaze,cred si eu ca ii era frica lu'David de el,daca l-a muscat:(,sper ca acum sa aiba noroc la un catel linistit si prietenos.Vad ca ai un program tare incarcat,nush cum reusesti sa le impaci pe toate.Cat mai sta buna?

Katty ce rau imi pare ca Andrei e asa obosit,i-a dat rau peste cap scoala...la noi de fiecare data se termina cu plans cititul,nu vrea,e dezamagit ca nu citeste repede si bine,se enerveaza,off greu..

Nicoleta sper sa aveti o noapte linistita.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANDREI !!!! SA CRESTI MARE SI SANATOS(frumos esti)SA FII BUCURIA SI MANDRIA PARINTILOR TAI.CRIS ,FELICITARI ,AI BAIAT MARE.VA DORESC SA VA BUCURATI DE EL INCA 100 DE ANI DE ACUM INCOLO

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

La multi ani, Andrei!! Cris, sa-ti traiasca feciorul si sa va aduca multe bucurii! Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de el!

Mergi la inceput

Sinzi, deci asa cu Blaze... Uf, saracul David, daca l-a muscat tare, clar ca incepuse sa se teama de el. Noul prieten pare intr.adevar calm si sigur este o alegere buna! Felicitari pentru rezultatele de la scoala!

Katty, si schema de administrare care este? Sau va luati dupa ce scrie in prospect? Aici noua doctorul de familie ne-a recomandat miere cu propolis, mai mult pentru imunitate. Incerc si asta, dupa ce vine A de acasa (pleaca sper sambata viitoare dupa masina), sa-mi aduca propolis, ca aici nu este asa de concentrat.

Duminica buna sa aveti! Si sa votati cu spor, noi nu vom iesi din casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Andrei!!!!

Cainele asta se pare ca e un alintat...il iubim cu toti...e asa lipicios si iubitor de oameni!!! Mie imi e drag ca un bebelus!!!!

Multumim de urari...

Voi aveti probleme la mate la scoala?? David are chestii destul de pacalitoare la temele de la matematica...uf...singur nu prea stie sa le faca pe toate...trebuie sa il mai ajutam si noi...

Mergi la inceput

Sinzi, da si tu exemple, sa inteleg si eu ce fac. Chiar m-ai facut curioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Fete dragi, va multumesc din suflet de urari.Si voua numai bine, va doresc!

Sanzi-in prima poza, eu am crezut ca e un catel de plus! Vai ce frumos e!!

Nico-daca nu iesiti din casa, dar va ganditi la vot, zi-ne si noua cu cine sa votam.
Andrei a tinut aseara un discurs cu trei puncte.La primele de doua puncte a multumit musafirilor si parintilor pentru cadouri, iar la cel de-al treilea punct ne-a indemnat sa votam cu marinaru'.Nu stiu de unde ideile...

Katty-am sa mai uit si eu cum e cu schema asta de vitamine pt copii.

O duminica frumoasa!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput