Copilasi din 2002 *66* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, multumim de intrebare, este mai bine. Sunt toti 3 in dormitor si se joaca, aud rasete si chiraieli. Dar se simte febra intensa de azi-noapte, mai oboseste si se duce sa se intinda. Acum nu mai are febra, dar ma asteot sa faca iar. El face cam 2 zile de febra in viroze, apoi nu mai face. Azi este prima zi. Marti spre pranz ar trebui deja sa nu mai aiba febra daca e virala... Ping-pong! Sper sa nu ia si Matei, care era deja virusat...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Laura, am vazut pozele, si pe cele cu micuta, si pe cele cu scolarul, ca nu le vazusem in septembrie. Frumosi amandoi

Nina, cred ca si Cristinei ii e dor de verisoara cea mica (Esther, asa stiu ca o cheama). Am vazut mai demult niste poze in care era foarte grijulie cu ea. In ce tara e plecata?

Nicoleta, sa treceti usor peste viroza!

Katty, numai bine lui Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cristinamultumim

Nico am intrat sa vad cum sunteti...ma bucur ca e mai bine Stefan,sper sa nici nu mai faca febra.Cu pishu cum e?Poate ar trebui sa-i faci o urocultura daca poti

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna, mamici!
Nicoleta, sanatate multa lui Stefan, vad ca e ceva mai bine un pic!! Sa-i dai sa bea lichide cat cuprinde, bineinteles in afara de medicamente!

Laura, am vazut si eu poze cu piticii tai frumusei!

Cristina_C, merci! Intre timp a ajuns si el cu "m..cii in batista" si e si el pe paracetamol si ceaiuri! Ma bucur ca sunteti si voi mai bine!

Nina, !! M-am uitat si eu aseara la DPT, imi pare rau ca au iesit Radu si Elena, mi-ar fi parut rau si pentru Liviu si Ilaria, caci imi placeau ambele echipe...dar asta e concursul!

Cristina22, merci de pont! Sper ca sunteti si voi bine!

Pupici tuturor!

P.S. am vazut ca ati discutat de inaltimi si greutati zilele trecute, m-am uitat si eu pe caietul de la controlul medical (cand am fost pentru rinofaringita) de acu' 2 saptamani, Andrei are 1,34 m si 28 kg...B I G, si mie mi se parea asa slab!!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Salut.

Nu e mai bine, doar ca scade repede febra. A facut dupa somnul de pranz 38.8. A scazut rapid cu Fervex de copii. Am si niste tincturi, ii dau si ceva Urinal... Urocultura nu am cum sa-i fac in week-end, nici Urgenta nu este... luni mergem la medic si acolo sper sa ii faca testul ala de sange (ii ia o picatura si vede daca e virala infectia sau nu). Sa vedem ce zice de urocultura...

Cand scade febra se simte foarte bine. A facut pishu de 4 ori, de fiecare data l-a usturat... S-a mai intamplat sa-l usture, dar de fiecare data a fost iritat in zona, a trecut dupa baie cu crema (urocultura negativa)... Sa vedem ce-o fi de data asta! Multumim de grija !

Katty, ce inalt e si Andrei! E drept, si sotul tau este inalt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andy, ce copilasi frumosi ai!!!! Si ce inalta e Alexia!!!

Nicoleta, sanatate multa lui Stefan!!!

Cristina, aici lumea nu se mai sperie de porcina...nu se mai vaccineaza nimeni, desi e full campanie!!!

Katty, Andrei seamana cu tati, inalt!!!!

Noi suntem in continua miscare...uf...de abia astept vacanta...nu mai am timp de nimic...tre sa mai renunt la ceva activitati...ca nu ne mai ajunge timpul!!!!

http://pets.webshots.com/album/575463697RTFXQD
va las si eu poze cu puiul nostru mic

Mergi la inceput

Sinzi, dar ce s-a intamplat cu catelul "cel vechi"? Faine pozele! Ii prieste lui David cu buni! Si de ce sa renuntati la activitati, va pleaca buna?

Mergi la inceput

Sinzi, am si eu aceeasi intrebare ca Nicoleta...unde e Blaze? Sper ca e ok! In rest, poze superbe, ca de obicei, vad ca ati intrat in atmosfera sarbatorilor!
Nici noi nu suntem speriati de gripa porcina...mi se pare o mare gogoasa mediatica, umflata artificiala, sper sa nu ma insel!

Nicoleta, sper sa scapati cat mai repede de febra, si de usturimi...
Noi azi am bagat somn la greu, Andrei cred ca avea mare nevoie, si noi pe langa el. Doctorita a zis ca s-ar putea ca durerile de cap si ametelile din ultima perioada sa fie de la surmenare si ne-a zis sa-i dam Omega 3 (ulei de peste), supradyn si vitamina C.

_
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Katty, de care Omega 3 ii dai? Merge A in Ro si as vrea sa ii spun sa cumpere si pentru Stefan ceva suplimente, ca si el are cearcane si cam clipeste des, trebuie neaparat sa mergem la oftalmolog. Sa vedem cand...

Mergi la inceput

Nicoleta, e Omega 3 (Ulei pur de peste) de la Lysi (erau mai multe tipuri, Walmark, Biofarm etc.), asta avea la helpnet mai rezonabil ca pret, 120 cps. 40 si ceva de lei. Supradynul ni l-a dat ca sa sustina Omega 3-ul cica...

_
varsta lui Andrei

Mergi la inceput