Copilasi din 2002 *66* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am trecut si de psiholog...concluzia:copilul e k,n-are nimic,e istet,bine pregatit ptr lumea in care traim,trebuie incurajat si laudat tot timpul....am reusit azi sa vorbesc si cu d-na,i-am spus concluzia si a zis:inseamna ca asa e el.
La scoala la Andy se face curs de Karate,acum numai asta aud ca el vrea acolo,ca s-au inscris o gramada de colegi si colege.Vom vedea cum ne permite timpul tinand cont dde faptul ca de 2 ori pe sapt avem tenis.

Katty si Andy transpira ff repede si tare daca face efort.La Multi Ani de onomastica...sper ca v-ati sarbatorit bine

Francisca spor la treaba.

Nina sotzului...multi ani fericiti impreuna

Cris voi ce mai faceti?

Nicoleta sper sa revii pe forum cat mai rapid.

La noi nu e vorba de niciun vaccin,oricum nu l-as face.
Va multumesc ca v-ati gandit la noi si ca ne-ati sustinut

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Laura, e bine ca ai clarificat lucrurile cu invatatoarea.

A ajuns gripa porcina si la noi in zona, am auzit de cateva cazuri la o gradinita. Este si vaccin dar nu cred ca il fac foarte multi.

Robert, pe 5 decembrie o sa participe la un spectacol la clubul sportiv si toti participantii de clasa I vor dansa "Dansul oamenilor de zapada". Pentru asta trebuie sa-l dotez cu un trucou alb de adult, ca sa fie lung, o curea neagra, o palarie neagra si trebuie sa-i mai cos pe tricou 3 "moturi" negre de caciula, in loc de nasturi, sau sa le confectionez eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Laura-we told you so.Noah, nu-i nimic.
D-na poate invata inca despre conduita unui copil de 7 ani.Niciodata nu-i prea tarziu

Katty-bine ca aveti unde sa-i schimbati hainele in caz de nevoie.Noi luam copilul direct din curte, gata echipat

Francisca-mai fa-ti cate un pic de timp, macar cat sa dai o cafea!!

Nina-n-am facut in viata mea nici un vaccin anti sau pro, nici eu, nici sotului, iar lui Andrei nici atat.Anul trecut, cand am avut "norocul" sa ajung la neurolog, am auzit cat sunt de periculoase inclusiv cele naturiste (gen imunostimulatoare) deoarece nu sunt testate!!Iar efectele adverse sunt foarte grave.

Cristina-pana la urma am luat lego-politia mobila-sau cam asa ceva.Am fost in Hu.Continua sa fie o diferenta de pret inexplicabila, adica l-am luat de dincolo mai ieftin cu 100 de lei decat daca il luam de la noi
Voi il aveti pe acesta?

Va pup!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

La multi ani Dorian&Sonia sa va bucurati de tot ce este mai frumos in viata!

Laura, nu pot sa cred ca dna. a putut sa puna asemenea eticheta lui Andy, in conditiile in care el este un pusti atat de istet. Eu personal, cred ca as fi avut alta reactie fata de respectiva invatatoare, daca as fi fost in locul tau.

Cristina Suna extrem de distractiv acest dans, la fel si pregatirea costumatiei. Mult succes!

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Katty si sotul si surioara ta, la multi ani de onomastica ! Aveti si poze ?
Fetelor, eu doar i-am raspuns Tinei despre vaccinarea contra gripei porcine in Ro.
Si noi, nu ne-am vaccinat niciodata contra gripei sezoniere si n-am avut decat raceli usoare, atunci e clar ca n-o sa ne vaccinam nici contra acesteia noi, porcine. Chit ca, Cristina e in grupa de risc.
Nu e testat pe copii si atunci, de ce sa o las sa fie vaccinata, tocmai ea, la care cine stie cum ar raspunde imunitatea ?!
Despre scrierea comentarilor la poze, am ales optiunea comentariilor doar de la prieteni, ca gasisem niste comentarii nelalocul lor, mai demult. Tii minte ? Parca chiar tu m-ai atentionat.
Daca ai cont pe webshots, trimite-mi-l sa te adaug in lista de prieteni.
Laura, sunt curioasa care a atitudinea inv., acum ?
Ce face Alexia ? Tot curatenie, prin toata casa ?
Cristina22, ati mai mancat pizza ? [;]
Francisca, , hai, mai baga o vizita la o , aici !
Cristina_C, ce fain, dansul oamenilor de zapada !
Neaparat sa faci poze !
nikki,
O zi faina, in continuare, fetelor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nina-ti-ai amintit de noi si pizza noastra
Daaa, merita copilu', doar ca a cam uitat de promisiunea facut de taica-sau.Dar a fost recomensat altfel.

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina22, ar fi prea multa pizza, la cati de FB primeste.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello, mamici! Va multumesc tuturor pentru urari!

Nina, ti-am trimis PM!

Laura, ma bucur ca psihologul ti-a linistit sufletelul si stii ca acum e totul in ordine cu Andy!! Sper sa invete doamna invatatoare ceva din asta, sic!
Cat despre sarbatorire, a fost ceva restrans, am facut la mama, caci eu m-am simtit cam rau de vineri pana sambata seara, si, fiindca se anuntasera deja cativa musafiri, s-a pus mama pe facut bunatati si duminica ne-am dus si noi, ca sa nu se mai care cu tot ce facuse la noi! M-a ajutat mult caci eu n-as fi fost in stare sa pregatesc nimic! Poze n-am facut...

Cristina22, asa e, ii tine la semiinternat pana la 5, daca nu venim sa-i luam pana la ora asta, ii gasim in curte, daca ajungem pana in 5, ii cheama la interior si coboara ei! In ziua aia s-a nimerit sa avem de schimb, caci avusea echipamentul de sport la el, dar e o idee sa-i dau un tricou de schimb in ghiozdan! Mai ales ca azi (dupa aproape 2luni de la inceputul scolii) le-a adus si uniformele si ar fi util sa nu stea toata ziua pana seara in camasa de la uniforma!

Cristina_C, cred ca o sa fie tare frumos Robert imbracat in Om de zapada, abia astept sa-l vad...

Francisca, !!

Toate bune!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, e nostima ideea, vor mai fi si alte numere" in program, cu copiii din clasele mai mari. Mersi de incurajari, trebuie sa fac rost de palarie, ca tati e mai "casual" si poarta doar sapca. Robert a dat azi prima lucrare la germana, maine o primesc la semnat, mi-a zis ca aveau vreo 10 imagini si tot atatea litere si ca trebuiau sa gaseasca litera de inceput a fiecarui cuvant si sa uneasca. Au mai avut de format perechi cu litere, B mare si b mic si altele pe care le-au mai invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Buna dimineata!

Cristina22, ai dreptate este randul meu sa dau cafeaua Sper sa va placa .
Am facut si ceai, eu asta am servit de dimineata, pt. ca nu sunt foarte ok azi, ma cam supara gatul, sunt si ragusita , of...

Katty, cum a iesit pana la urma uniforma lui Andrei?
Si Vlad a primit ieri uniforma, a lor a iesit ok, ma bucur mult ca si lui Vlad ii place, ca doar el o poarta .
Chiar ma uitam la toti azi dimineata si erau asa de frumosi...
Vineri fac la scoala poze pt. carnete

Laura, ma bucur din suflet ca totul este ok cu Andy

Cristina_C, asteptam poze cu omul de zapada

Devoska, cum sunteti? Sper ca ok!
Hai la cafea!

Nina, maine dansam
Sa stii ca atunci cand ma uit la emisiune, ma gandesc si la tine

Of...gata ca suna ...iar sunt tot felul de urgente

Mergi la inceput