Copilasi din 2002 *66* Acum scolari !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nina, am vazut pozele de la zilele voastre, frumoase, ca voi toti de altfel! Sa fiti fericiti si sanatosi!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nina, v-am vazut si eu, suteti o familie atat de frumoasa si de fericita! Si ce multe aniversari aveti luna asta!

Cristina22, ce sa zic, ne-am obisnuit aici, acum Robert a inceput scoala, deci are si el o treaba serioasa de dus la bun sfarsit, nu vrem sa-i intrerupem sau sa-i schimbam traiectoria, asa ca o sa ramanem, numai sanatosi sa fim.

Merg sa caut subiectul cu "Dansez", cred ca lumea scrie de zor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Nina, si pt tine. Da, si cel mic e la scoala, avem 2 scolari in casa. E... funny... Ne-am luat concediu sapt asta de vacanta ca explodam. Dar intram incet incet in ritm si sper sa fie mai bine. Daca nu, rezistam pana la craciun, apoi avem iar vacanta si concedii.
La voi cum merge cu scoala? Am inteles ca copiii de fapt la gradi invata sa scrie si sa citeasca, asa e? Si acuma in cls. I ce fac?

Vaccinul asta de la Glaxo se face si aici, am vb ieri cu dr. si zicea ca deocamdata nu e recomandat copiilor. Sa asteptsm sa vedem ce se mai apare in catvea sapt., daca sunt efecte secundare sau nu.

M-am uitat si eu un pic aseara la "Dansez" da' nu prea mi-a placut, daca ziceti ca a fost slabutz inseamna ca nu e tot timpul asa. Mai incerc si data viitoare.

Numai bine si weekend placut la toata lumea !

Mergi la inceput

Salutare.

Eu o vreme nu voi mai avea de pe ce sa intru pe net, incepand de maine. Sper sa se remedieze repede situatia. Si sa va citesc din nou repede. Sanatate si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, si eu sper sa revii cat mai repede. Aveti grija de voi, numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

TUTUROR CARE ISI SARBATORESC ZIUA DE NUME!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

La multi ani tuturor de ziua numelui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani Francisca pentru aniversarea zilei de nastere(pe 7),
dar si a onomasticii, ieri !
La fel si lui Vlady-Gabriel !
La multi ani, Gabi-Dodo-pui si Gabi_k !
Si tuturor celorlalti care ieri si-au aniversat onomastica !

Nicoleta, bafta, sa se remedieze cat mai repede situatia !

Citat:
citat din mesajul lui tinatache

Nina, si pt tine. Da, si cel mic e la scoala, avem 2 scolari in casa. E... funny... Ne-am luat concediu sapt asta de vacanta ca explodam. Dar intram incet incet in ritm si sper sa fie mai bine. Daca nu, rezistam pana la craciun, apoi avem iar vacanta si concedii.
La voi cum merge cu scoala? Am inteles ca copiii de fapt la gradi invata sa scrie si sa citeasca, asa e? Si acuma in cls. I ce fac?

Vaccinul asta de la Glaxo se face si aici, am vb ieri cu dr. si zicea ca deocamdata nu e recomandat copiilor. Sa asteptsm sa vedem ce se mai apare in catvea sapt., daca sunt efecte secundare sau nu.

M-am uitat si eu un pic aseara la "Dansez" da' nu prea mi-a placut, daca ziceti ca a fost slabutz inseamna ca nu e tot timpul asa. Mai incerc si data viitoare.

Numai bine si weekend placut la toata lumea !

cristina

tina(ca-s mai multe Cristina pe aici ), bravo voua cu 2 scolarei mici !
Nu stiu daca se scrie si se citeste de la gradi, in Ro, ca noi am terminat gradinita Waldorf, aceasta fiind mai aproape de casa si aceasta fiind cea care a primit-o pe Cristina asa dulce cum este. Si la Waldorf nu se invata scrisul si cititul.
Pot sa-ti spuna mamicile de aici, cum e la gradi traditionala si in cl. I.
Cristina e in cl. a II a.
Exista subiecte de discutii in subforumul Scoli, gradinite, crese, bone....
Asadar, vaccinul ce nu e chiar recomandat acolo, copiilor, ai nostri vor sa-l administreze copiilor cu varste intre 6 luni si 6 ani.
Nici nu sti cum e mai bine, cu vaccin sau fara ! ...Grea misiune avem.

La "Dansez....", vineri va fi tango si dans tiganesc. Suna...atragator, nu ?
O zi faina, in continuare, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna, mamici!

S-a incheiat si la noi vacanta! Andrei a asteptat cu nerabdare inceperea scolii, de vineri nu mai avea rabdare sa se faca luni, si de bine ce a inceput, aseara, cand ne-am dus sa-l luam, l-am gasit iar transpirat in exces, la fel ca atunci cand s-a imbolnavit, noroc ca avusese sport si am avut cu ce sa-l schimbam si noroc ca a fost mai cald afara si nu a mai patit nimic!
In rest suntem bine!

Cristina (tinatache), in Romania nu-s invatati copiii la gradinita sa citeasca, ci doar sa scrie literele, fara a li se zice ce reprezinta, dar sunt unii copii cu frati/surori mai mari care invata de la acestia, sau altii care invata in joaca de la colegii lor, cum a facut si Andrei de ne-am trezit cu el ca citea!

Nina, noi nu-i vom face vaccinul lui Andrei, am inteles ca nu e obligatoriu, si chiar daca ar fi fost, tot as fi gasit o modalitate sa nu i-l facem! Avem destule argumente, boala nu e grava decat pentru persoanele care sufera si de alte boli, vaccinul nu e suficient testat pe copii, iar daca apuca sa faca boala am inteles ca se imunizeaza pe viata!!! Oricum, e mare tambalau in media pe tema asta si cred ca e creat artificial!!!
Nina, am vazut si eu pozele, am vrut sa si comentez dar nu-mi era activa zona de comentarii, asa ca-ti zic aici ca mi-a placut mult ineditul tort, la multi ani si sotului tau, caci cand ti-am urat tie, n-am stiut ca va fi si ziua lui! Sunteti tare frumosi impreuna! Ce mai face buni Lali, a iesit din spital?

Francisca, la multi ani pentru ziua ta, scuza intarzierea, sa fii sanatoasa, fericita si implinita!!!

La multi ani, tot cu un pic de intarziere si celor care si-au serbat ziua de nume (Mihail si Gavril), printre ei aflandu-ne si noi, si eu si sotul, asa ca multumesc si eu celor care ne-au urat!!

Nicoleta, voi cum mai sunteti? Cum e Matei? A venit sotul cu masinuta?

Laura, Cristina22, voi nu mai ziceti nika? Laura, ai ajuns la psiholog pana la uma?

Pupici, mai revin!!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Nina, multumesc din suflet pt. melodie, felicitari si mesajele frumoase din ele!

La multi ani, sotului tau, Nina!
Sa va bucurati de el multi ani inainte!

Cristina22, Nicoleta,Katty va multumesc si voua pt. urari

La multi ani, Katty!
La multi ani, sotului tau, Katty!
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de -ul vostru!

Imi cer scuze ca nu pot scrie mai mult, dar sunt tot pe , am foarte mult de lucru.
Sunt cu sufletul alaturi de voi

Mergi la inceput