insarcinata?

insarcinata? | Autor: caprice

Link direct la acest mesaj

am comis-o....am facut sex cu prietenul meu, neprotejata, dar nu a ejaculat in mine insa imi este foarte frica.... Sunt ingrijorata, asta s-a intamplat acum vreo 6 zile, si pana o sa imi vina menstruatia o sa stau ca pe ace...am inceput sa am deja vise ciudate. La cat timp pot sa fac un test de sarcina?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

ai comis-o ... da de protejare ai auzit?? daca tu nu, macar iubitul tau.
ce usor e sa faceti sex, dar cat de greu sa va ganditi la consecintele de dupa. ati dat dovada ca ganditi cu capul de jos, cel de sus e doar de forma
uite un articol interesant despre daca poti ramane insarcinata daca...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Degeaba "te trag de ciuf" virtual, insa nu era mai bine sa fi luat pastila de-a doua zi decat sa ai cosmaruri? Depinde in ce zi a ciclului menstrual a avut loc accidentul. Poti sa te testezi cam in perioada in care ar trebui sa-ti vina CM sau cateva zile dupa, de intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sunt f curioasa daca o sa ai vise ciudate si dupa ce faci avort daca ai ramas acum gravida.
Cand ai avut ultima menstruatie ca altfel nu putem calcula?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caprice spune:

initial am folosit prezervativul...insa l-am scos, deoarece el are o problema cu el..cred ca majoritatea barbatilor......actul sezual nu s-a finalizat...de asta ma gandesc aiurea acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui caprice

initial am folosit prezervativul...insa l-am scos, deoarece el are o problema cu el..cred ca majoritatea barbatilor......actul sezual nu s-a finalizat...de asta ma gandesc aiurea acum...

si de alte mijloace contraceptive nu ai auzit?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

caprice, eu nu cred ca 'majoritatea barbatilor' au o problema. Sa caute marca/modelul care i se potriveste si nu mai accepta sa si-l scoata. Nu e o joaca de copii, e treaba serioasa. DACA aveti o relatie f. stabila si esti tu sigura pe voi, poti lua anticonceptionale pilule. Dar nu mai faceti sex neprotejat. Si vezi ca exista pilula de a doua zi pt accidente, nu pt folosire frecventa. Din cate stiu eu, testul se pozitiveaza, daca e cazul, cam de la 7 zile de contact.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caprice spune:

ultimul ciclu l-am avut pe 5 octombrie...teoretic ar trebui sa mai astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Deci teoretic la un ciclu de 28 de zile ai ovulat pe 19 si tu zici ca "beleaua "a fost acum sase zile,adica pe 22.Sunt oarece sanse sa se prinda o sarcina asa ca mai stai pana in ziua in care trebuie sa iti vina si fa un test

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput