Albinutze de Mai-Iunie 2009(30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Am editat pentru ca mi-a aparut mesajul de doua ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Ah, era sa uit ... am (din nou) o mare rugaminte de data aceasta pentru mamicile din Cluj-Napoca (daca sunt): va rog sa-mi recomandati un stomatolog (foarte) bun (nu conteaza ca lucreaza scump).

Multumesc anticipat!

Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna ziua,

in primul rand multumim pt urarile pt implinirea celor 4 lunite si uram si noi lui Karina Elena bebe de Annkkaa si Miruna Alexandra bebe de Cris82
Strunfita eu nu le-am incalzit la 40 grade le-am inclzi in palme cat sa nu fie reci, am vazut si eu ca scrie asa dar daca am fost si plecati cu el unde era sa le incalzim asa ca le-am tinut intre palme si le-am incalzit
Yuppi bine ai venit, asteptam poze
Andreea ce frumos sta N in cosulet, imi place foarte mult perisorul lui, a inceput sa se vada si la Darius asa sculat cel din crestetul capului.
Alic felicitari pt aparitia celui de-al treilea dintisor.
Am vazut si poze frumoase de bebelusi dragalasi.
Pupici tuturor, ca noi o asteptam pe Dana cu Bubu la noi, facem clatite azi

Darius Stefan ( 29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/BotezDarius?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badriana spune:

fetele, de unde a-ti luat servetelele alea Iridium? Ca la farmacie nu le-am gasit....

mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppi spune:

Buna albinutelor!
Am intrat rapid ca sa urez si eu la multe lunite sarbatoritilor de azi:
Karina-Elena de Annkkaa;
Mirunica Alexandra de Cris82;
Darius Stefan de Anaela

Sa cresteti sanatosi, fericiti si iubiti!

Mai am multe de scris, dar azi e mai multa aglomeratie la munca, asa ca o las pe mai tarziu.

---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

[b]LA MULTI MULTI anisori
bebe Karina Elena de Annkkaa
bebe Miruna Alexandra de Cris82
bebe Darius Stefan de Anaela

ieri am avut orea, cum am si astazi de la 4, asa ca miercurea si joia mai lenesa la scris;

beca, felicitari pentru kk; si la mine este sarbatoare cand face; apropo am auzit multe pareri cu pusul bebelusului in premergator: ba ca nu ar merge corect apoi in picioare, ba ca intarzie mersul in picioare, ba ca o sa vrea sa stea pe varfuri si de aceea sunt fff indecisa daca sa ii cumpar sau nu.Si care este varsta corecta de pus in premergator?

relusha, felicitari pentru "ma-ma"; si eu ma topes toata cand o aud asa involutar

philip, maaare ajutor ai cu adevarat si mumos foc

alic[/b], Maya nu are nici un dintisor inca; felicitari

cred ca maraie

revin

pup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna,fetele!
Astazi "experimentez" si eu cum e cu 2 copii.Il avem cu noi pe nepotelul de aproape 4 ani.E ok deocamdata(pt o zi),l-am trimis cu sotul(noroc ca-i liber) la nani in sufragerie si eu cu Anto in dormitor.
Am facut si noi vaccinul de 4 luni ieri,dupa aproape 3 saptamani de intarziere,a plans f putin,a fost un pic somnoroasa dar ok in rest.Ne-a zis si noua dr sa nu mai punem supozitor cu paracetamol ca a fost la conferinta si li s-a zis ca poate diminua efectele vaccinului,doar in caz de febra peste 38.
De 2 zile Antonia mananca cereale de la Nestle...eram hotarata sa mai astept dar oboseala m-a facut sa cedez si am preferat diversificarea usor,usor decat lapte praf.Dupa 2 saptamani de treziri de 10 ori pe noapte cu plansete acum fata mea se trezeste doar de 2 ori si nici nu mai e asa agitata.Deci puteti sa dati cu rosii cat vreti,eu vad clar ca-i e bn asa puiului si instinctul meu de mama imi spune ca nu fac nimic gresit.
Serialbastre,am vazut o Cezara mica si scumpica foc.Si eu m-as duce la serviciu cateodata dar pierd prea multe din viata ei.

Philip,ce ajutor de nadejde ai ...de acord cu ioana...Nicholas seamana cu tati si Philip cu tn.Tu cum mai esti?
Yuppi,bine ati venit!Pentru album pe dc ,asa e ,nu poti inca sa-ti faci dar il poti face pe alt site, pe picasa,de ex si poti pune linkul aici sa admiram printesa.
Nusy,ce motanel frumos....Ingrid e o dulceata mica,are niste ochisori tare frumosi.
Clody,nici eu nu o prea pun pe Anto in fundic.Nu are stabilitate inca ,se gheboseste daca o pun intre perne asa ca sta in leagan sau in scaunel la prima treapta.Cum mai e Razvanel?Tu cum te simti?
Ana micu,vazut Razvanelul scump si parintii plimbareti.
Anaela,vrem si noi clatite.Spor la bucatarit.Si pe voi v-am vazut la botez.Ce cavaler Darius in costum.Si mami tare frumoasa ca i se citeste fericirea pe fata.
Maria,te-ai mutat sau tot nu merge laptopul?
Anamariacs,ce mai faceti?Ce face Matei?N-ai mai intrat tare demult.
Oana_du,te asteptam la raport si vrem sa vedem grasunelul Alexandru.
Ies...s-a trezit terorista.
Pupici!

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Lauraa, premergatorul este controversat, ca multe alte lucruri legate de copii. L-am folosit si la Rebeca si nu a mers nici tarziu (10 luni jumate), nici pe varfuri, nici incorect. Nu o lasam mult, poate cate 5-10 minute, fix cat sa mananc sau sa ma duc la baie, sau sa spal vase, etc.

Si filmuletul de aseara http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c48dc65e5b2f8c95292ff&skin_id=601&source=category&category_id=all&autoplay

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

buna, fetele!

La multi ani sarbatoritilor!!

yuppi, bine ati venit printre noi!!

felicitari celor care detin primii dintisori!

am vazut poze si filmulete super!!

am citit despre bebei de 9 kg, bravos!!
noi nu ne putem lauda cu asemenea greutate, dar suntem fetita si tinem la silueta. Eliza se apropie de 6 luni si are 7 kg si ceva ...., dar cum zic eu "e in curba".

si noi cred ca trecem prin puseul de crestere de la 6 luni...

la intreg stupul!

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Nu puteam sa uit....
Relusha,felicitari pentru primul ma-ma.Stiu cum te simti
Alic,felicitari pentru dintisori.
La multe ,multe lunite pentru Karina,Miruna,Darius.

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput