Gravidutze si mamici de Cluj -140

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Andreea felicitari pentru burtica o sa fie bine. poate nasti pe 17 iulie, ziua mea si a sotului eu cred ca eric vrea o surioara
distractie placuta fetelor la party
pupici tuturor. ma duc la sufletelul meu.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
FELLICITARIIIIIIIIIIII ANDREEA IUHUUUUUUUUUUUUUUUUU

FETELOR DACA STITI PE CINEVA CARE FACE MANI-PEDI SI ESTE SPECIALIZATA IN UNGHII TEHNICE dati de veste ,fac angajari Urgente

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Gabi - si eu sunt tot pentru Big in principiu... nu de alta dar suntem aproape si de buni....

ideea cu tombola ramane in picioare sau nu????

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana,ok, notez

Eu asa am dedus ca ramane in picioare tombola, ramane sa stabilim valoarea, ca banuiesc ca tot joc/jucarie va fi. Ceva in jurul valorii 30-50 Ron?

Poate mai aveti si alte idei de entertainment pt copii, acum ca sunt mai mari si cooperanti!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Andreea,felicitari din suflet!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!Va fi bine,ai sa vezi!!!Mi-au dat lacrimile cand am citit.Ce frumos.

Elenuta de balsamul de la Alex zici tu??E bun,imi place.

Azi am fost cu Bea la gradinita Raza de soare,de pe Motilor sa o inscriu pe Bea.S-a deschis un corp nou,e mare si frumos.Am dus-o si pe Bea cu noi.Directoarea a fost tare draguta.Ne-a pus sa completam o fisa,dar inscrierile se fac abia la sfarsitul lui februarie.Si faptul ca am completat acel formular,nu imi asigura locul.Atunci se vor inscrie peste o suta,si selectia se va face pe anumite criterii,cat de aproape e domiciliul,cat de aproape e serviciul parintilor,daca mai are frati in gradinita...ce aiurea mi se pare...daca si la stat se umbla cu mismasuri...
A dus-o si pe Bea intr-o sala de clasa,toti copiii cand au vazut-o s-au strans in jurul ei,vroiau sa o ia in brate,o pupau,ii dadeau jucarii.Saraca s-a cam speriat.
Acuma sa vedem daca ne va primi...sau trebuia sa ma duc cu plicul de pe acuma???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ramo, inteleg ca asta e o gradinita de stat? Trecusem pe langa ea, dar am crezut ca e privata! Asa auzisem si eu ca la stat e mai problematic cu locurile, ca prioritate are copilul cu domiciliul mai aproape. Ce sa zic, asta imi repugna mie, faza cu spaga, dar pun pariu ca functioneaza de minune in sistem. Eu de-aia prefer cabinete private, si tot ce inseamna plata civilizata si nu cu plicul. Chiar sunt curioasa ce veti face! Succes mult mamarutei!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare

brrr ce frig e afara, mi-au inghetat picioarele

mi-ati facut pofta de gogosi asa ca am notat de dimineata reteta si am cumparat ecle necesare iar acum ma pun la treaba sper sa iasa ceva bun

alex

alina ai o galuscuta de fetita , tare frumoase suneteti , va privesc cu mult drag

ramo cu balsamul castigat de la lenor

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Soanso, ai platit si la vinzare? Noi de 2 ori am cumparat si niciodata nu a platit vinzatorul, tot am platit noi. Ce fraieri am fost! Sau nu e vb de intabulare, ci de impozit?
Cel de la care ati luat a platit?

Gabi, de acord cu sumele spuse. Jucarie educativa sau altceva(oare ce?), valabil pt ambele sexe

Adriana

Ramona, daca mergi cind se fac inscrieri si esti din cartier, eu zic ca te vei incadra in punctaj. Nu te stresa, se gaseste loc pina la urma pentru toti.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Da Gabi,e de stat.Tocmai de aceea m-am dus cu un an inainte.Acum sa vedem ce va fi.
Si eu prefer sistemul privat,dar nu stiu cum vom sta cu banii,si la inceput se va tot raci pana se obisnuieste cu colectivitatea...si decat sa dau banii aiurea si sa nu mearga mai deloc la gradi...in plus va veni si al 2-lea bebe si va fi greu cu banii.Acuma sanatosi sa fim si om vedea.

Mergi la inceput

Ioana sa speram ca va fi ok.

Elena inca nu l-am primit...nici nu am fost contactata de nimeni...sunt curioasa cand vine....

Mergi la inceput