Gravidutze si mamici de Cluj -140

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ultramarin

In urma cu 2 ani cautam banda de alergat, am gasit-o la o mamica cu umor, scria mult pe acest forum. Cateva zile mai tarziu citisem sute de mesaje, aveam favorite, asteptam sa se mai scrie cate ceva. Astazi mi-am facut cont pentru ca testul are doua liniute. Ma numesc Diana.

Felicitari!!!! Bine ai venit printre noi, Diana!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Diana-bine ai venit si felicitari!!!!

piti ar putea pleca la felix pe o saptamana cu socrii.oare s-o las?mi-e groaza ca de ceva vreme e iar ok si sa nu se raceasca

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Adriana-da,dar din pacate este o forma mai urata, va fi nasol daca implica multa lume...in fine, poate eu sunt prea pesimista

Mergi la inceput

Meli, stiu ca-i o forma mai complicata, si eu sunt panicata. Ziceam doar ca e greu sa internezi pe toata lumea. Si e la fel de greu sa controlezi izolarea acasa fiindca, in principiu, romanul e mai inconstientSa dea Domnul sa fim feriti

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut gagici!

Pare gripa asta mai apropiata de noi decit cea aviara! Poate pt ca sintem noi mai apropiati de porci... si la propriu(adn) si la figurat?

M-a enervat P in seara asta ca nu se mai dadea adormit, de vreo saptamina tare greu adoarme, pina nu face pipi/caca(dar defapt numai pipi) si pina nu isi spune toate povestile si cintecele(in limba lui) nu adoarme. Asa ca l-am lasat singur in camera... si nu se aude nimic... cred ca defapt asta voia, sa adoarma singur, doar e baiat mare....

Bun venit Diana! Scrie repde 10 mesaje, sa te vedem in timp real.
Cine e mamica ce vindea banda de alergat?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ultramarin spune:

A treia zi de cand au aparut doua liniute si toti graviteaza in jurul meu. Mama ma suna mmmmmmmmmult prea des intrebandu-ma ce vreau sa mananc, fratele meu, care habar nu are ce-i voie si ce nu ( nici eu nu-s prea dumirita), imi tot umple buzunarele cu tomblerone, al meu ma trezeste cu mici spectacolashe de teatru in care protagonisti sunt fie fetite, fie baietei, fie amestecati; poarta prin casa shosete galbene "iresponsabile" (spune ca mai are putin timp "de joaca"),iar eu sunt fericita posesoare a masajului de dimineata, de seara sau de aiurea. Abia saptamana viitoare am programare la dr. Butnaru, dar presupun ca pot sa-mi pun deja desenul cu gravidutza si un plus cu 4 sapt., adica asa 4+

Bine v-am gasit.

Mergi la inceput

Ultramarin, intra pe site-ul de mai sus, unde scrie CAPITOL NOU, am deschis un nou capitol, asa facem cand ajungem la 20 de pagini. Sper sa te descurci

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput