Albinute & bondari de mar-apr'07 (130)
Raspunsuri - Pagina 9
Kitty spune:
Buna dimineata! Dau eu cafeaua, fierbinte si aromata!
Uite Crina, m-ai convins, bobesc eu cu tine mai ales ca sunteti fete alnice si frumusele - ca am vazut in poze - desi cam geloase! ![]()
Pupam saracutul Razvi, ce tare trebuie sa-l fi durut!!
Giulia e putin ragusita, cred ca am gresit cand a fost virusata - am tinut-o numai vineri si luni acasa, am vazut ca e mai bine, ca i-a trecut fara tratament si am dus-o. Ei, acum mi-e teama ca se imbolnaveste din nou, trebuia sa o mai tin acasa totusi...dar e o perioada tare proasta la mine la servici pt luat concediu medical.
Sper totusi sa reziste, sunt cu ochii pe ea la orice tuse.
Am avut un sfarsit de saptamana plin si frumos, dar nu va dau amanunte, pun poze mai tarziu. ![]()
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
pupam manuta lui razvan! 
crina ce sa le facem la fetele astea? sa le dam cu praf de vorba? dragoste cu sila nu se poate ...
kitty asteptam pozele. ii poti face inhalatii giuliei cu apa cu sare si ulei de eucalipt.
deci poate asa va apucati sa scrieti: brad natural sau artificial?
gabi78 spune:
buna dimineata!
acu facu ochi Bianca si astept sa vad si ochii lui Tudor ....![]()
Razvanel ...

Chiar daca stiu ca nu trece doar cu atat.
Crina iti dau PM acum dupa ce trimit mesajul asta.
giulia ... sanatate si tie puica mica!
O zi buna tuturor
Sa il ajutam pe Andrei!
radcarmen spune:
Salutare!
Suntem si noi virusati cu laringita si tratam cu antibiotic, aciclovir si prednison, deci papa fara sare. Oricum Vlad nu mamnanca bine nici mancare normala ce sa mai zic de regim
.
Sanatate la Razvanel cel nazdravan. Biata de tine Mady cum numai "surpize" ai.
sa treaca repede.
Sanatate si celorlalti virusati!
O zi buna!
ralualexandrei spune:
Mady multa sanatate lui Razvan !!! D-astea se intampla,mai ales cu saritul in pat,asa a facut si Maria de fapt toti trei Maria Robert si Edy dansau /sareau in pat Maria a cazut si a nimerit cu capul in calorifer s-a ridicat si a continuat sa topaie intre timp a inceput sa-i curga sange sa va spun cum au iesit toti trei urland din camera ,sa mor si mai multe nu?!Era doar un pic crapata pielea,nimic grav,insa cand au vazut sangele parca innebunisera,noroc ca dupa primul soc mi-am revenit si cu calm am evaluat situatia,s-au calmat si ei repede.
Credeti ca s-au invatat minte?!Nuuu!!!Ii urmaresc non stop sa nu mai sara insa imi mai si scapa
In rest eu si ursu prestam pe plantatie,Robert scoala Maria gradi si Edy acasa.
Despre iubiri la noi e fifty fifty
Radu si Edy il adora pe Klaus
Maria si Robert ma prefera pe mine
Asa ca nu-i cu suparare ![]()
Gelosi sunt toti eu le mai zic in gluma gasca mea Othello
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
absoluta spune:
Brad natural cu siguranta. Miroase a brad, a iarna, a sarbatori.
Astept sa vad la ce cadouri v-ati gandit de Mos Nicolae.
Noi pe 7 am fost la botez, a fost frumos, a dansat Timeea pana la 3 noaptea si de atunci in fiecare zi vrea sa o duc la botez.
S-a cam dereglat cu somnul, adoarme la pe 11 si dimineata o imbrac adormita , in masina pana la gradi doarme, o duc in brate tot adormita si se trezeste acolo.....
ane2200 spune:
Mady -
manuta lui Razvi sa nu-l doara tare.
Kitty - sanatate Giuliei, si asteptam pozele.
Carmen - prednison pt laringita? Pe mine ma ia cu tremurici doar cand aud prednison, cred ca am ramas cu sechele de cand mi-a zis doctorul ca ar trebui sa-i fac injectii lui Raul pentru hemangiom. Noroc ca a trecut de la sine, abia se mai vede.
Ioana - brad natural, unul mic, bine legat si globuri rezistente
. Sau fara globuri, doar beteala. Mai vedem.
Absoluta - cadouri inca nu stiu - Raul vrea o masina de jucarie, ca eu vreau una adevarata - rosie.
Noi suntem bine, sanatosi, Raul face nazdravanii, nimic iesit din comun. Nu vrea sa spuna poezii, nu vrea sa cante, de fapt nu vrea nimic din ce as vrea eu.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
ioanaradu spune:
s-au dezmortit bazaitoarele. ![]()
deci noi luam brad artificial, din spirit eco. sunt convinsa ca si dc nu cumpar eu, tot vor fi pietele pline si bradutii oricum vor fi taiati, dar ...
de mos nicolae va primi o "shocolata mica mica, da' poate ale banuti sa pumpele una maaaaleeee", fructe (pe care oricum nu le mananca) si in cel mai fericit caz un catel care "face asa din ulechi si din gulita si din codita". eu nu prea sunt pt aducerea de jucarii de mos nicolae.
madybulancea spune:
Va multumim...noi suntem suparati,ne doare,plaange,azi noapte nu prea a dormit...e naol k e si la mana dreapta si nu poate sa faca nimic,e supart rau,zice k il doare tareee...sunt tare suparata si obosita!mi-am luat concediu..o sa stau acasa...
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel