Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(92)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

olga la tine eram sigura ca David seamana cu tine. pozele au confirmat. in ultima parca e David. Sin in prima cred ca e sora ta mai mare care parca e Chitibush

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La multi ani Bodo !!!!

Ne-am procopsit si noi cu muci. Cum? Habar n-am, ca nu am iesit din casa de mai bine de o saptamina, ce ma enerveaza e ca degeaba torn si ser fiziologic, si pufai cu spray cu apa de mare...scot ceva cu aspiratorul, dar continua sa fosaie cind suge culcata (numai cind suge culcata!!) ca si cum ar avea ceva mai...dens si mai in fundul gitului . Solutii...??

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olga, am ramas shocata!! Pai in prima poza esti David! Exceptie culoarea ochilor, dar privirea, expresia fetzei...e a lui! Abia mai incolo te-ai transformat in Olishka!
Incredibil, eu pana acum nu prea vedeam asemanare cu tine, chiar ma miram de ce zic fetele ca seamana David cu tine! Acum m-am lamurit!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitol nou

monica v

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Mai fetelor, eu chiar incep sa imi fac probleme. Ana tot nu merge de-a busilea si nici nu se ridica singura. Sta f f bine in fund, sta in picioare sustinuta destul de bine, dar nu se ridica si nu merge in 4 labute. Are 8 luni si o saptamana. O fi ok? Mie altfel mi se pare f in regula copilul...chiar nu stiu.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Hai ca am terminat eu si incepi tu cu dubiile si gandurile urate. Stiu cum e sa vezi ca nu face ce banuiesti ca ar trebui sa faca dar toate la vremea lor, de faptla vremea copilului, cand va vrea, va face. Acu ce sa zic...o fi de voodoo (mi-a placut tare mult) ... glumesc evident. Raru, inca nu sta bine in fund, de stat in picioare singur nu se pune problema, dar de ridicat se ridica in fund daca se tine de degete, stiti voi cum. Asa ca...eu una cand vad ca nu face ceva, ma gandesc la vb Ilincutei...nu s-a insurat/maritat nimerica "nestat in kur ca nu l=a stimulat ma-sa".

Hai si nu te gandi la rele.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

LA MULTI ANI BOGDAN
Of mai fetelor care aveti probleme cu soacrele tare rau imi pare. A mea sta la Dragasani si ne vedem max de 2 ori pe luna dar oricum este foarte la locul ei si nu ar iesi din cuvantul meu sau al lui Adi, e ea cam plangacioasa, axfisianta si prapastioasa dar ce sa-i faci nu pot fi toate perfecte , oricum se simte ajutorul ei cand e cu noi. Acum la inceputul lui octombrie am fost la munte de ziua mea si am luat-o si pe ea si va spun ca tare bine a fost, dimineata cand se trezea Maiuta i-o pasam ei ca ea oricum se trezea odata cu gainile si mai dormeam si noi linistiti 2 ore, puteam sa-mi beau si eu cafeaua linistita nu cu noduri cat o plimba socara-mea pe Maia iar seara dupa ce o spalam si-i dadeam sa manance o culcam si o laseam tot pe ea strajer langa fata iar eu puteam sta cu prietenii linistita la cate un gratar.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Of, ce soacra de minune ai...Da-ne-o si noua o tura. Ceva de genul soacrei tale este mama mea, cand vreau sa imi servesc cafeaua in liniste il dau si il duce pe raru afara, sau se joaca, cert e ca imi lasa timp sa respir. E mana cereasca un astfel de ajutor.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

seara buna,
acum m-am linishtit si eu si incerc sa recuperez un pic. azi incepusem sa raspund si am fugit pt ca a nascut o prietena buna. un copil frumos si sanatos pe care il ashteptam un pic mai tarziu dar e ok si asa...un scorpion hotarat sa iasa cand vrea el nu cand vrem noi

25 martie 2009

Sa fie sanatos!

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Cat despre rusi, parca simteam si eu ca sunt ... femeie .... cand ii aveam Sa nu radeti pls! Si sa nu ma raniti cu vreun comentariu ca-s sensibiloasa ... asta in absenta unei feminitati de genul rusilor

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Rezonam cind e vorba despre "rusi"; fara ei, mi se parea ca nu...sint eu N-as fi crezut vreodata ca o sa vina vremuri cind ii voi astepta cu infrigurare.

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

AA

Mergi la inceput