Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(92)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Astazi suntem matinali. David s-a trezit la 6 dimineata si se plictisea. Nu stia cum sa-i acordam atentie, asa ca s-a aruncat din pat. Tare m-am speriat....am inceput sa urlu ca nebuna de am trezit toata casa Asa ca la 6.30 ne jucam tooooti cu el si el fericit nevoie mare. Daca s-a oprit repede din plans inseamna ca nu a patit nimin, nu?

Chiar nu stiu cum sa pozitionez patul ca sa fie in siguranta. Sau oare sa pun perne jos, pentru o lina aterizare

Sa aveti o zi frumoasa

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ina imi era dor de tine...si de oacra ta Asa ca hai mai des
Multa sanatate iti doresc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata! Bem cafeaua impreuna?

Apropos de ina si soacra ei, eu nu am inteles "morala" la kestia cu fasolea fulgi...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Buna dimineata! Bem cafeaua impreuna?

Apropos de ina si soacra ei, eu nu am inteles "morala" la kestia cu fasolea fulgi...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

da da ... vrem cafea! vrem cafea!

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Luana la 9 luni dovada ca www.trilulilu.ro/Ayla21m/9806cc29ae513c" target="_blank">"stiu si eu sa tip"
Va pup, ma duc sa ma odihnesc.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

micuta "tipuritoare"

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Am un piculet de timp si am intrat si eu sa mai recuperez. Am vazut-o pe Maita de SABY cum sta in picioruse. Bravo! Si felicitari si pt. decizia de a nu o pune in ham inca, se vede ca nu are destula stabilitate. Si la sfarsit de album este o poza cu tine micuta? Ca seama incredibil cu Maia.

AYLA felicitari pt. dormitul in brate alaturi de sufletul tau

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

ARIS am senzatia ca esti suparata pe mine. Daca te-am suparat cu ceva imi pare rau

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

ILINCA am vazut si pozele cu care ai dat STARTUL. Zici ca ai pus si poza cu sotul. Nu stiu care cum sunteti dar mie mi se pare ca aduce cu bebe din poza alb-negru

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

ARIS am vazut pozele cu tine micuta si iti seamana Alexandos. Dar gurita sigur nu-i a ta. Cel putin asa mi se pare.

Dar vad ca v-ati pus pe treaba!!!! HM! Trebuie sa bag si eu niste poze cand am timp

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

GEORGIANA Sa dea Dumnezeu sa fie bine!

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput