Pepenasi de iulie - august 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 14
gallyb spune:
Doamne cate emotii am.....abia astept vestile minunate!!!
Cred ca o sa de-a faliment calculatorul meu de la atatea refresh-uri. Eu dimineata eram trista rau, maine suntem nasi,dar se pare ca timpul de afara nu tine cu noi. Dar m-am inveselit imediat ce mi-am adus aminte ca vine bebe Flavius.
Te asteptam cu drag pui mic.
AnnaBaby spune:
Of Doamne ce momente traim aici la intensitate maxima!!!! Asteptam vestile bune!!!!! Hai Camy!!! 

Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
moni_or spune:
GALLY
si eu tot dau refresh si ma uit la ceas...
DANA, oare a intrat in operatie deja Camy?

Monica, mami de
Luca si
9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Gini75 spune:
Intru scurt ca puiul mic e cu febra si nu se dezlipeste de mine, parca simte ca de luni sunt la servici.
Camy, nastere usoara, bebe sanatos!
dana81 spune:
S-a internat e monitorizata putin ca avea tensiune mica si pe la 11 se pare ca intra in operatie.Flavius e bine e pregatit!!!!
5+
CLARA ANDREEA 06.08.08
flo1980 spune:
Buna dimineata!
???
Mama, mama ce atmosfera
Hai Camy!
Hai bebitz Flavius! Cel mai asteptat pepenas! 

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
AnnaBaby spune:
Abia la 11? Cred ca e terminata de emotii saraca!!!
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Am si eu o intrebare, nu se potriveste in decor, da' na, am nevoie de un raspuns
: cum se dau vitaminele copiilor, adica se face o cura de 10 zile pe luna?au ii dau pana termin sticla de Pikovit? Si apoi cum fac luna viitoare? din nou?
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii