Pepenasi de iulie - august 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 12
catilin2008 spune:
multam flo, am stat pana acum sa vad ingerasii...
acum ma duc la nani, cu gandul la camy, sper sa am timp sa pun si eu cateva poze cu andreiul meu nazdravan
va pup, noapte buna
irinuca_81 spune:
CAMY nastere usoara si un bebe sanatos si papacios!!!

Abia astept sa citesc maine vestile bune pe care o sa ni le transmita Sun!
Va pup pe toate cu drag!
Irina si buburitza Amalia (28.06.2008)
katalyna spune:
vine pepenashul Flavius
camy iubita, sa mergi plina de incredere, cu siguranta vei avea un bebe sanatos si frumos de care te vei bucura toata viata ta, bunul Dumnezeu sa te ajute sa ai o nastere usoara, sa te recuperezi repede sa poti avea grija de puiul tau
sa nu-ti fie teama de nimic, totul va fi asa cum iti doresti si peste cateva zile ne vei scrie chiar tu din casutza ta despre puiul cel frumos ce va sa vina maine
o sa ne rugam pentru tine si pentru puiul tau sa veniti acasa cat mai repede si pentru Pushtache sa nu lesine de emotii
Doamne-ajuta!
Nati spune:
Salutare fetele,
Camy, nastere usoara, refacere rapida si sa aveti parte numai de fericire si impliniri toata viata voastra alaturi de Flavius.
Pupici multi!
Eu nu am mai intrat ca nu am prea avut timp, Matei nu ma lasa la calc nici 20 de secunde, nici nu mai stiu de cate ori a cazut de pe birou numa sa ajunga la laptop.
Mai nou, acu 3 zile si-a pus televizorul in cap, probabil vroia ceva din tv, s-a zgariat pe nas, ochiul stang era vanat, aventuri si alta nu.
Am stat vara asta mult pe afara, plimbari, vizite si o caruta de treburi in casa.
In rest suntem bine, urlatorul creste, mananca ca un spart, doarme in sfarsit de vreo luna 9-10 ore legate, da tot se culca pe la 2-3 dimineata.
Da multumesc cerului ca e bine sanatos si noi pe langa el.
Pup pepenasii toti si mamicile lor, sa aveti spor in tot ce va doriti si multa sanatate.
Biri, sanatate multa va doresc, aveti grija de voi.
La multi ani tuturor pepenasilor care au implinit un anisor!
Nu stiu cand am sa mai pot intra, acum m-a trezit o ciocanitoare, Matei doarme si doar asa am reusit sa stau cat de cat la calc.
Sanatate multa si aveti grija de voi!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
dana81 spune:
BUNA DIMINEATZA!!!
SUN este deja la a 3 a cafea si asteapta viitorii parinti.Ne roaga sa ne gandim la ei si sa ne rugam pentru ei.Sunt foarte foarte emotionati.Hai sa mai bagam un rand de majorete...Doamne ce zi...MINUNATA

CAMY

5+
CLARA ANDREEA 06.08.08
moni_or spune:

Haide Camy! Haide bebe Flavius!

Monica, mami de
Luca si
9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
ana_a spune:

Nastere usoara Camy!!!

bebe Flavius te asteptam cu drag!!!!

Ce momente emotionante! Mie imi dau lacrimile!!!Matei este suparici si usor nervos ca insist cu incapatanare sa folosesc tastatura, in plus nu-i dau voie sa-mi inchida calculatorul...
Va las acum, inainte sa se rasteasca la mine
ca este nervossss
Dar mai trag cu ochiul aici si astept si eu cu sufletul la gura sa auzim vestile bune!
proud mummy