Nou stil de viata (284)
Raspunsuri - Pagina 4
Hopes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puskin
Tzuni va citeste. Are contul dezactivat, insa nu cred ca daca l-ar avea activ ar scrie... Din pacate povestea de dragoste s-a dus pe apa sambetei, deci nici pomeneala de nunta ca-n povesti. Tzuni .P.S Nici eu nu-s mai bine... |
Ptr. tine ca ne-ai dat de veste ceva macar.De ce si l-o fi dezactivat oare? Tot mai multe fete "de calitate" pleaca de aici
ptr. Tzuni. Daca citesti iti trimit milioane de ganduri bune.Milioane de ganduri bune si ptr. tine Puskin. Imi pare rau ca nu esti in forma buna
mihaser spune:
Off si eu care am si votat subiectul de teama sa nu apara Tzuni cu o bata...Imi pare rau ca nu stau lucrurile asa cum visa, dar eu sunt convinsa ca va intalni pe cine trebuie...Sper sa-si pastreze optimismul!
nastad spune:
TZUNI , toate gandurile mele bune le trimit spre tine .Te pup ....capu” sus , esti o luptatore!
RUXI , pupici
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
gusta spune:
Neatza.
Tzuni
si eu te asteptam sa imi spui 2 cuvinte.
Ruxi hai ca trebuie sa fie bine.
nici numai stiu ce vroiam sa scriu ca m-am intristat de la Tzuni si Ruxi .
Sincer o parere ca nu stiu ce sa mai zic ,dorm pe mine asta e cuvantul ,ma simt super obosita si oricat as dormi tot mi-ar mai trebui ce parere aveti ar trebui sa ma prezint la medic
?
Ma duc sa ma tin cu mana de cafea.
Marilena si Mara Augusta
mihaser spune:
Salut!
Ceai, cafea si tot ce doriti!
Sunt happy ca o sa ma inscriu intr-un program fain. ASAT e o asociatie de nota 10 si a demarat programul asta de cativa ani...Asa ca la vara o sa papam legume bune la preturi ok...Sa vedeti ce mancarica buna ca la mama acasa o sa pap! 

Aici sunt cateva informatii despre program! Poate mai stiti persoane din Timisoara interesate de o papa sanatoasa!
Delidana spune:
Buna,
Am venit si eu pe la voi sa vad ce mai faceti. 
Ruxi, imi pare rau ca n-o duci prea bine dar stiu ca esti o femeie puternica si vei depasi perioada asta grea cu bine.
Multumim pentru vestile despre Tzuni, chiar ma intrebam ce-i cu ea de n-a mai dat nici un semn. De ce si-o fi dezactivat contul?
Tzuni, chiar daca de data asta n-a fost sa fie eu tot sint convinsa ca intr-o zi il vei gasi pe EL.
Daca ai nevoie de mine stii unde ma gasesti. 
Zuzi, ti-a mai trecut raceala?
Daniela, ce mai faci? Ai apucat sa mergi la teatru?
Gusta, si eu ma simt foarte obosita, inca nu m-am obisnuit cu noul ritm scolar si sculat cu noaptea-n cap. 
Cu citeva zile in urma m-am sculat la 4 dimineata si n-am mai putut sa adorm. 
Azi mi-am luat bilet la opereta, la "Romeo si Julieta", voi merge impreuna cu o prietena, abia astept.
Am trecut si pe la Muzeul de Istorie in curtea caruia se desfasura un tirg cu produse traditionale: miere, cirnati si alte produse de carne, brinzeturi, vin, bijuterii lucrate manual, vase pictate, etc. Am gustat pentru prima oara laptisor de matca si mi s-a parut gretos rau de tot dar se presupune ca e bun pentru imunitate.
Tirgul mai este deschis pina duminica inclusiv, aviz amatorilor. ![]()
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delidana Tzuni, .... Daca ai nevoie de mine stii unde ma gasesti. ![]() |
tumpi spune:
Buna dimineata,
poftiti la mic dejun, fiecare dupa pofta inimii, cafele si ceai negru cu vanilie si lamaie.
Pup toate fetele, n-am timp sa scriu multe ca abia am venit de la munca si tb sa ma pregatesc sa plec iarasi.
O sambata frumoasa si calduroasa
Aviz curiosilor,daca doriti sa aflati mai multe despre mine o puteti face in privat, nu aici nici pe alte seit-uri,nu ma mai urmariti.
Stiti vorba aia " curiozitatea a omorat pisica", asa ca vedeti-va de viata voastra.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
violeta70 spune:
Buna dimineata fetelor!
Nu am disparut, dar am avut o saptamana plina la servici (a fost seful in tara, a plecat ieri)
Vestea buna este ca mi-a raspuns Dr. Zadori, asa ca am intrat pe ultima suta: maine si poimaine iau ultimele 2 pastile de AC iar vineri pe 6 noiembrie trebuie sa ma prezint la Szeged sa incep stimularea. Asa ca de acum cu Dumnezeu inainte.
Tzuni, Puskin
si aveti grija de voi.
Sa nu uit,
Iasmina Alissa La Multi Ani! sanatate si noroc! Lavinia sa-ti traiasca fetita, sa va bucurati de ea!
Va las acum ca am programare la Sanador pentru ecografia mamara, asa ca Doamne-ajuta.
Pupici la toate fetele 
Un week-end cat mai placut

Mama mama ce petrecere am face. Ce zici Tzunilina?