Nou stil de viata (284)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Buna dimineata dragelor,

Am auzit niste strigate pe aici .

Pup gravidutele si aspirantele si slabutele .

Eu mi-s binisor, incerc sa imi inchei casnicia cat mai civilizat si linistit cu putinta si am avut norocul sa dau peste un om minunat care imi este alaturi in perioada asta.

Mai trec.

tare ma bucur sa aud asta
hai mai treci pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

ZisaCami, superb Raducu. Te asteptam sa slabesti cu noi.
Puskinutule, bine ai revenit pe aici.
Meph, Roli e foarte bine. A suportat impecabil interventia.
Gusta, offffffff...tare greu trebuie sa iti fie.
DianaR si bun venit pe lume micutei Teodora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Poftiti la Ma bucur ca am avut ce citi

Gabi, pup burtica Ma bucur ca te simti bine.
Anda, chirurgul care m-a operat mi-a zis ca fierea a avut o malformatie si de aceea de a drenat cum trebuie si in timp s-au format calculii. Eu acum numai am probleme deloc cu balonarea. Sper sa nu fie nevoie de operatie, dar daca va fi nu-ti face griji. nu este asa de greu pe cat pare
Cuscra, imi pare rau ca ai probleme tot mai mari cu socrul. Cat despre rautati, ti-am zis si iti repet...ne le lua in seama, ai tu alte griji decat sa te gandesti la ce nu trebuie.
Tumpi, fuguta la medic. Mai bine iti invingi teama acum decat sa iti para rau Doamne fereste mai tarziu ca nu te-ai dus. Sanatate multa
Carmen, sanatate lui Teo. Dany este bine, merge la gradi si deja se gandeste la Craciun. Aseara i-am scris Mosului si nu vrei sa afli cate i-a cerut
Anca,am vazut pozele cu Maria...o fumoasa domnisoara cocheta
Diana, felicitari! Bun venit pe lume Teodora!
Ruxi, imi pare rau ca pana la urma ati ajuns la divort, dar ma bucur ca in aceste momente nu esti singura
Zuzi, unde esti? Esti bine?
Claudia, tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Marilena tu trebuie sa fi alaturi de el ca si lui ii este greu
Crys multam
o zi buna fetelor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Wow ce s-a animat subiectul, asa imi place cand pot intra sa am ce citii.

Gabi, pupam burticuta, sarcina usoara in continuare.

Criys, cred ca numai cand nu se mai poate atunci am s ajung la dr.Oricum acum nu am timp nici sa mor, darmite sa mai ajung la dr.

Hopes,am declarat razboi cantarului, l-am ascuns,pana pe la Craciun nu vreau sa mai am de-a face cu el.

Carmen, sanatate la pitici.

Diana felicitari, bine ai venit Teodora.

Marilena, nu-ti face sange rau pt rautatile unora care nu au ce face,tu vezi-ti de viata ta, le ai tu pe ale tale incat sa mai apleci urechea la ce zica cei "binevoitori".Acusic vine mami tau si te mai relaxezi putin

Of, eu nu pot vedea pozele, nu stiu de ce.Nici cele ale Vikingei nu le-am vazut, nici pe Raducu nici Maria, efectiv nu se incarca nimic

Va doresc o zi frumosa si un we minunat.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRISCOSTY

'Neata! Poftiti la Ma bucur ca am avut ce citi

Gabi, pup burtica Ma bucur ca te simti bine.
Anda, chirurgul care m-a operat mi-a zis ca fierea a avut o malformatie si de aceea de a drenat cum trebuie si in timp s-au format calculii. Eu acum numai am probleme deloc cu balonarea. Sper sa nu fie nevoie de operatie, dar daca va fi nu-ti face griji. nu este asa de greu pe cat pare
Cuscra, imi pare rau ca ai probleme tot mai mari cu socrul. Cat despre rautati, ti-am zis si iti repet...ne le lua in seama, ai tu alte griji decat sa te gandesti la ce nu trebuie.
Tumpi, fuguta la medic. Mai bine iti invingi teama acum decat sa iti para rau Doamne fereste mai tarziu ca nu te-ai dus. Sanatate multa
Carmen, sanatate lui Teo. Dany este bine, merge la gradi si deja se gandeste la Craciun. Aseara i-am scris Mosului si nu vrei sa afli cate i-a cerut
Anca,am vazut pozele cu Maria...o fumoasa domnisoara cocheta
Diana, felicitari! Bun venit pe lume Teodora!
Ruxi, imi pare rau ca pana la urma ati ajuns la divort, dar ma bucur ca in aceste momente nu esti singura
Zuzi, unde esti? Esti bine?
Claudia, tu ce mai faci?

Crys si Dany

Mersi de incurajari.
Gabi: ma bucur ca esti bine acum. Legat de dieta, pentru tinut in frau problemele, asa fac. Nu mananc gras, prajit, varza, ridichi, usturoi, ceapa, cafea, si multe altele care stiu ca imi fac rau. Dar cu toate astea ma balonez si ma doare.
Violeta: ma gandesc in continuare la tine
Marilena: mersi de incurajari. Tu ce ti-ai scos fierea? Ce mai face Mara? E bucuroasa ca vine buni?
Carmen: cum mai merge gradinita?
Ruxi: ma bucur ca esti mai bine cu moralul si ca ai pe cineva care sa te sprijine.
Delia: cum e la scoala?
Zuzi: esti bine?
Claudia: unde ai fugit?

Va pup si ma intorc la munci,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

[blue] Buna noaptea si de la mine...
Eu mi-s ok! dar se putea si mai bine. Inca bolnava cu toate ca am terminat tratamentul de antibiotice si alte siropuri prescrise. Azi noapte n-am mai putut dormii de la ora 2 asa ca la 4 eram la munca, de unde va scriu de-altfel. Culmea e ca acum dupa tratament am avut un acces de tuse mai rau decat la incepututile bolii. Atat de rau ca...of.

In rest sunt ... sunt.

Am sa actualizez listuta weekendul acesta si-mi cer scuze tuturor ca n-am facut-o pana acum.

Violeta multa bafta si cu Dumnezeu inainte.

Gabi, Mik, Hopes, Gabriel (de Hopes), Tzuni, Mihaela (de Nastad), Gabriel (de An_k) Mihaela (de Yuby) si sa ne traiti cu numele sanatosi, voiosi si norocosi.

Va pe toate si va urez numai bine.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Sunteti mai vorbarete Ce fain

Nici eu n-am vazut poze, dar ca mi-e frica sa deschid linkuri cu poze pe webshots.. de fiecare data mi se mai deschid vre-o 2 ferestre + pe pagina sunt tot feluri de atentionari cu virusi...

Zuzi sanatate multa

Gusta naspa.. Sper ca o duceti la capat pana la urma..

la fiecare in parte

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutari la fete, .

Zuzi, iti doresc multa sanatate.

Anda, e bine la gradi, le place. In special lui Teo, care altoieste fetitele ce nu stau la pupat, .

Ruxi, e bine ca ai luat o hotarare, acum stii in ce directie o apuci, . Fii puternica!

Tumpi, o zi frumoasa si tie.

Cris, cunoastem problema, si noi avem liste lungi pentru mosu'. Dani ce-si doreste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Chiar asa,ce luati cadou de Mos?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput