Nou stil de viata (284)
Raspunsuri - Pagina 12
Hopes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mephala30 ce greu merge forumul! Hopes, n-am deloc inspiratie culinara, zau! Stiu ca trebuie sa fac o ciorbica, probabil si-o salata de vinete. Si niste pulpe de curcan cu cartofi si ceapa in vasul de lut. Poate si-un desert? |
Vai Carmen si mai zici ca nu ai inspiratie culinara.
hai zi ce faci la desert. Si spune cum faci pulpele de curcan ca mi-a trimis soacra-mea un curcan, deci am materia prima. Si vas de lut am. Doua
mephala30 spune:
Hopes, am condimentat curcanul si l-am asezat in oala. Am curatat/taiat cartofii in patru, ceapa solzisori, am turnat juma de cana de vin alb, putin piper si am bagat la cuptor pentru doua ore, focul mic. Simplu si gustos,
.
Desertul il fac maine, e surpriza si pentru mine, ca nu stiu ce va fi.
Gusta, multa putere si ignora rautatile gratuite,
.
Anca, e dragalasa Maria ta. Si cocheta,
.
mephala30 spune:
am copiat mesajul de pe topicul aradencelor: " Astazi la ora 20 s-a nascut Teodora, 2760. E micuta dar hotarata."
Felicitari, Diana,
si bun venit pe lume Teodorei,
. Crestere usoara, mamico!
mephala30 spune:
Buna dimineata, poftiti la
. Este si ceai, asa ca, serviti-va.
Sa aveti o zi buna, pe toate planurile,
.
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gusta Fetele mama vine mai mult pentru Mara.Eu nu am nimic(si nici depresiva nu sunt) numai ca situatia e dificila si nu o doresc nimanui.Socru e mai rau mintal si de aici nebuneala multa.Facea de mult in pampers acum a ajuns sa scoata ce face,merge din ce in ce mai greu si lista continua iar eu in fiecare zi acolo simt ca ma lasa puterile ,dar ma bucur ca vine mami si imi ia din datoria de o duce pe Mara la scoala si eu ma pot ocupa de altele.Bucuria nu o sa fie multa ca sta numai vreo 3 saptamani dar ma bucur si atata. Cel mai greu imi e sa raspund la intrebrile Marei legate de bunic si incerc sa evit sa o duc acolo cat pot eu de mult dar mai sunt cazuri de urgenta si o las pe la vecini .In rest ii merge bine la scoala si imi canta in fiecare zi mos nicolae.Stiu ca nu e locul sa ma plang aici dar zic si eu . Diana bafta si poate la ora asta il tii deja pe bebe in brate. fetele va multumesc din suflet ca ati intrebat de mine dar nu vreau sa vin sa ma mai plang ca acum ceva timp am primit un mesaj pe privat in care mi se spunea ca sigur sufar de depresie numai ca nu este asa si nu mi-a cazut bine cele spuse. Marilena si Mara Augusta |
Stai ma linistita ca nu ne deranjeaza si stiu f bine cat de greu iti este si prin ce trebuie sa treci
.Am trecut si eu prin asta de doua ori cu amandoi bunici asa ca te inteleg perfect.Rabdare multa si noi suntem alaturi de tine
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ancadragoman spune:
Neata
Mephala
.A nascut Diana?
Bine ai venit pe lume micuta dar hotarata Teodora!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
puskin spune:
Buna dimineata dragelor,
Am auzit niste strigate pe aici
.
Pup gravidutele si aspirantele si slabutele
.
Eu mi-s binisor, incerc sa imi inchei casnicia cat mai civilizat si linistit cu putinta si am avut norocul sa dau peste un om minunat care imi este alaturi in perioada asta.
Mai trec.
mihaser spune:
Buna!
off Ruxi ce rau imi pare! Sa-ti lumineze Dzeu calea si sa-ti faca viata mult mai frumoasa! 

Fetele mi-e si teama sa mai intru pe forum...am citit multe vesti triste in ultimul timp...Sper ca sa apara usor usor soarele pe strada tuturor! 
Va pup pe toate! 
gusta spune:
Neatza.
Deja numar orele pana vine mami,sincer tare bine imi face
.Despre ce mi s-a zis nu comentez ca nu are rost, adevarul ca m-am mai plans de probleme dar nu vreu ca cineva sa fie in locul meu si sa vezi cum tot ce ai construit in 6 ani simti ca iti fuge .
Diana felicitari pentru bebe.
Carmen daca imi dadeai ceva de baut sa vezi cum veneam.Dar m-am multumit cu o cafea dubla.
Ruxi bafta multa in continuare si sa se termine totul cat mai repede si vino pe la noi.
Miha hai ca se termina si vestile rele.
Anca cel mai greu e sotului si nu isi da seama cat de rau face la ceilalti din jur ,dar incerc sa il inteleg.
Ma duc la curatenie dar mai vin ca mai am numai la pranz vizita ,sa iau copilul si mancare o nimica toata
.
Marilena si Mara Augusta
nastad spune:
Buna dragelor!
Va citesc dar nu prea am ce sa scriu , la mine totul e varza
MEPHALA 
PUSKIN 
DIANAR felicitari si sa ai un bb sanatos si mancacios!
toate fetele!
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

.In rest ii merge bine la scoala si imi canta in fiecare zi mos nicolae.