Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (207)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

hai ca ma bagasem si eu....

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

doo capitole, io cu cine votez?:))

piolica e dulce foc pitica, si cochetaaaa

nocom nici la mine nu mere filmuletzu

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Am sters unul dintre subiecte. A ramas primul facut
Ma bag sa o trec pe karina in listuta

Babytza sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina_u spune:

NOCOM....am activat PM ma poti intreba ceea ce doresti

Mergi la inceput

PIOLICA trebuie sa ai mare grija de mititica,ai vazut de mica atrage privirile baietilor,e o scumpa......a mea insa trece direct la fapt se duce si le da pupici la toti,e o nazdravana..

Mergi la inceput

inca nu v-au adormit puisorii?bubulina mea doarme de la 21 dar mare intrebare sa vedem cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Am uitat sa ? de fapt pt ce am intrat pe forum. Am 2 prietene cu copilasi de cca 1 an. Niciunul nu vor sa manance nimic nepasat ff fin. Au un punct comun, ambii nu sunt tentati sa bage in gura ce au in mana. Faza cu pufuletii povestita de voi nu merge, ca ii tin in mana si ii studiaza ca pe jucarii, iar din mana mamicilor nu vor, tin gura inchisa. Aveti vreo sugestie? Ca pe mine ma depaseste.

Claudina welcome in club. Si al meu baleste dupa mancarea altora. Nu mai zic, ca daca ii scapa o frimitura din mana/gura pe jos se apleaca si hat si o baga in gura. Tb sa fiu f atenta la el.

Diana, apropos de bone, eu ii dau 1000 lei 10 ore pe zi lucratoare; si ca treaba nu face decat mancare piticului la steamer (adica curata zarzavatul si il pune la aburit), deci Felicia a negociat mai bine. ia sa vb cu tati sa faca el renegocierile.

Lumi, Lidia pe unde umblati fetelor?

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Razvan pana la 11 luni, aproximativ...asha facea cu orice fel de mancare avea in mana: biscuitii i sfarama si se uita la ei pe toate partile, pufuletii la fel...si pur si simplu la un moment dat a inceput sa bage in gura
nu stiu cum s-a intamplat, m-am pomenit cu el asha
oricum, mamicile se mirau ca nu mananca din mana si probabil banuiau ca nu-l invatz...nu l-am invatat, dar a observat si el ce se face cu biscuitii
insa, Razvan manca de la mine din mana
dar eu zic sa-i lase in pace si sa le ofer bucatele mici sau pur si simplu sa le lase la indemana, sa-i duca in proximitatea unor copii care mananca singuri...oricum, placerea asta de a manca singur trebuie sa vina din interior, ei trebuie lasati sa aiba initiative!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput