POSIBIL VIRUS LA "DISCUTII GENERALE"???

POSIBIL VIRUS LA "DISCUTII GENERALE"??? | Autor: ErAs3R

Link direct la acest mesaj

Cand accesez zona de "Discutii Generale", antivirusul meu (Kapsersky Internet Security 2010 cu licenta completa) detecteaza:

10/27/2009 2:56:56 PM Detected: HEUR:Trojan.Script.Iframer Firefox http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=13

Sper sa faceti ceva.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Multumesc pentru informare.
Am analizat rapid serverul si nu am gasit nimic suspect.

In acest moment rulam un scan general pe server sa vedem daca gasim ceva.

Se poate ca antivirusul mentionat de tine sa fie sensibil la implementarea IFRAME-urilor pe care noi le folosim sa itroducem in pagina reclama si codul de trafic.ro. Vom revizui si aceasta implementare. Daca mai sunt si altii care folosesc acest produs sau care au observat probleme similare ii rugam sa ne scrie la florin@desprecopii.com.

Revin cu un raport detailat in momentul in care se termina scanarea.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Profit de ocazie sa mai mentionez ceva:

In urma cu cateva zile am primit un mail de la cineva care avea computerul infectat care ne ruga sa facem click pe un anume link. mailul parea sa vina de la o adresa de desprecopii.com. Evident mailul nu era generat de noi!

Va atragem atentia ca daca primiti mailuri in limba engleza care par sa vina de la Desprecopii.com sa le ignorati. De obicei programele de mail detecteaza mailurile care sunt generate de la o adresa falsa si le trimit direct in SPAM.

De asemenea, Desprecopii.com nu va trimite niciodata mailuri cu linkuri la programe executabile (cu extensia .exe de exemplu).

Incheiem prin a va spune ca este foarte important sa aveti un program antivirus instalat pe computer si sa ne semnalati de fiecare data mailurile suspecte sau eventualele probleme.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Am ramas dator cu un update: In urma unei scanari complete a serverelor Desprecopii.com a rezultat ca nici unul din ele NU ESTE VIRUSAT.

Inca o data, noi luam in serios orice mesaj de acest gen dar in urma investigatiilor a rezultat ca alarma a fost falsa.

Mergi la inceput