Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 239)
Raspunsuri - Pagina 8
virgo spune:
Despre ce precautii vorbesti ? Ce ar putea inclina balanta in favoarea lui? 
Mami de Matei Cazimir
alina023 spune:
Sa fii precauta sa nu cumva sa-ti faca mizerii, inscenari...nu stiu.
Pentru ca tu ai spus ca nu are bani, e posibil sa nu-si permita, dar am vazut GPS-uri puse pe masini (ca sa se vada exact unde este la orice ora), detectivi, fotografii (si crede-ma ca si un pupat pe obraz poate fi interpretat). Am fost martora unui astfel de divort! 
Din ce stiu si eu, in Romania i se ia mamei copilul doar in cazul in care are afectiuni psihice (nu stiu cat de grave). Dar e bine sa fii precauta si sa actionezi numai in interesul tau, sa nu-i oferi nici un fel de avantaj (nici macar involuntar).
Ideea este sa nu te stresezi prea tare (sansele lui de a-l lua pe Cazimir sunt aproape egale cu zero...din ce stiu eu), dar nici nu te relaxa total! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
eladea2005 spune:
Neata dragelor...
multumesc inca o data pt urari, multumesc ca sunteti alaturi de mine...inca nu ma pot bucura pe deplin...ma intelegeti...
zilele trec atat de greu...pana la primul control...
si eu am pb cu Eric cu mancarea, refuza aproape complet masa de pranz, mananca doar laptele cu cereale cu placere, fructe si alte magarii (pe care de obicei nu i le dau, dar daca mergem undeva si vede un biscuite, paine goala sau prajituri, ii trebuie...) si el e vinetiu pe sub ochi...chiar ma intrebam daca are viermisori sau nu...la ultimele analize de acu 6 luni n-a avut nimic, dar eu stiu...cred ca la 2 ani vom face din nou analize complete...
am auzit de la mamici ca BioCin-ul ar da rezultate f bune in priviinta poftei de mancare..o sa incerc cu asta pana una alta...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
BLOGUL NOSTRU
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
madalina28 spune:
Virgo uf ce ma doare inima mai ales cand stiu cat de mult ti-ai dorit puiutul si ai vrut sa-i oferi ce-i mai bun, sigur o sa fi tare si o sa iesi cu capul sus mai ales cu Cazimir in brate din toata treaba asta

Andreea sarcina usoara si la termen!Sigur o sa fie bine de data asta!
Vad ca vb despre cearcane la copii, Sofia are si ea, toate analizele au iesit f bune, viermisori sau paraziti intestinali nu are, urocultura f buna, explicatia pe care mi-a dat-o pediatra este ca sunt fiziologice.
ramonab spune:
Ceau fetele!!
Scriu repede un mesaj inainte de a pleca la gradi:
Vreau sa o felicit pe Eladea pt burticica.Sa fie intr-un ceas bun si o sarcina usoara si frumoasa!!
Virgo, imi pare rau sa aud ca ati ajuns la divort.Tin pumnii sa iesi cu bine din situatia asta urata.
Despre cearcane vreau sa va spun ca si Razvi are, e asa mai vinetiu pe sub ochisori si nush de ce.
Noi facem niste aerosoli de marti incepand ca are niste mucisori in gat care il tineau treaz noaptea.Acum e mult mai bine, dupa 2 sedinte deja a dormit foarte bine.
Da nu e din cauza lor cu cearcane, nu?ca acum doarme f bine.
Va pup cu drag!Fug la ceilalti copiii ai mei ![]()
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
veronicka spune:
virgo ti-am lasat un pm cu nr meu de tel. suna-ma cand vrei.
http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi
http://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi?start=12
Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 11+
veronicka spune:
am aflat niste lucruri noi in leg cu ancheta sociala:nu o mai face protectia copilului ci Autoritatea tutelara de la primarie. cand lucram eu o faceu colegele mele de la partea de copii dar pt ca foloseau actele de acolo pt a influenta procesul (raportul psihologic) si institutia a fost daat in judecata nu o mai fac ei ci la primarie.
http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi
http://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi?start=12
Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 11+
roli25 spune:
Somnorosul meu iar s-a trezit azi la 10.30, deci s-a culcat de pranz la 14.30. Asta insemna ca nu se trezeste sa ajungem la gradi
si tati aseara a facut 1 h de la birou la gradi. L-a gasit pe Marc si inca o fetita singuri in toata gradi si si-a luat si perdaful de la ingrijitoarea care a ramas peste program cu ei...uf...iar se oftica tati.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Adryana_4u spune:
Buna, buna, clopotei si mamici de clopotei...
Ne mai tineti minte?
Ne mai primiti printre voi, pe-aici?
Am absentat muuuult, dar stiu ca ne iertati si nu va suparati...mai ales ca avem motive intemeiate....am avut de organizat o nunta
si apoi am avut de petrecut la nunta, apoi luna de miere si tot asa...
Acum s-au mai linistit apele si incercam sa revenim pe forum....
Vreau sa felicit noile gravidute din lista, pentru curajul lor si sa le urez numai bine lor si bebicilor.
Iar pentru cine este interesat,puteti vedea cateva poze cu noi de la nunta in semnatura, la "Eu sunt Bianca "
Pupicei dulci
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
ramonab spune:
Adryana, bine ai revenit pe la noi.Ne era dor de voi.
Ce pozeeee frumoase 

!!!Ce mireasa....ce mire....ce soare frumos aveti....!Sunteti niste frumosi toti trei.Sa fiti fericiti multi multi ani!!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)