Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (cap 239)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

buna fetelor....anu am mai avut net zilele astea si acum intru de la munca....Darie este un pic mai bine,am facut si aerosoli si respira ceva mai bine dar muci mai avem si tusim in continuare....nu mai stiu ce sa fac...azi terminam si antibioticul.
eu am o durere de cap ingrozitoare si nu cedeaza de aseara deloc.

revin.....ca in mesajul asta m-am vaitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Si mezinul meu se inscrie la categoria vorbit in cuvinte putine. Max. 10! Dar, pe cuvant ca nu-mi fac probleme. Ne intelegem f. bine. Noi intelegem ce vrea, el intelege tot ce-i spunem si executa . Deci, comunicam. Parca Marc vorbea mai mult la varsta lui, dar nu facea altele pe care Andrei le face. De ex. nu vroia sa manance singur, in timp ce lui Andrei nu poti sa-i mancare. Ori mananca singur, ori ramane nemancat. Au fiecare ritmul lor de dezvoltare.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

va invit pe toate la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ziua buna fetelor!!!

LA MULTI ANI GABI!!!!!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!!

Cate zile de nastere ai, ca pe prima pagina esti trecuta si in 13 noiembrie?
Imi pare rau de Daria.Si eu cred ca ma duc maine sa ii fac un exudat Razvaniciului, ca vad ca nu-i trece tusea.Muci are f putini, dar tuseste in continure, cand sec cand productiv.Azi iam dat ridiche neagra cu miere.Incearca si tu poate o ajuta.

Stancutza, te asteptam cu vestile bune.

Godzila, cum sa ne plictisesti cand ne spui despre copilasii tai.Nu despre asta e forumu asta?Despre copii?

Roxiii, ce mai faceti?

LauraI, habar nu am cand e Sf Sofia.
Sarcina usoara surorii tale si bebe sanatos.

Revin cu niste pozici si un filmulet.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gabrittza LA MULTI ANI fericiti! Sa ai parte de tot ce-ti doresti si sa ai o zi frumoasa!

PS. Ieri vazusem ca esti sarbatorita, dar pana azi am uitat

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ramo Gabi imi pare rau ca aveti clopoteii cu tuse Sanatate multa, sper sa le dati de capat cat mai repede!
Gabi pune pe cap (frunte, tample) niste felii de cartof (eventual stropiti cu putin spirt), sunt f buni impotriva durerii.
Ramo sar'na pt urari. E vorba de sf. Sara, nu Sofia Parca tzin minte ca au fost felicitate Saratzicile intr-o zi anume, dar nush cand
Edit: sfecla neagra stiu ca se tine peste noapte cu miere pe ea (adica intr-o scobitura facuta in ea) si zeama care rezulta se bea impotriva tusei.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Sara am vrut sa scriu, nu Sofia

RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Gabritza...
La multi ani fericiti si sanatosi alaturi de cei dragi si mai ales de buburuza ta.
Multumim de cinste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

GABY
La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

buna fetelor

multumim de laude si aprecieri .. sincer mie anna inca mi se pare uratica .. sper sa se faca mai draguta cand va creste ..

adriana sper ca nu te-ai suparat ..

stancutza tin pumnii stransi stransi sa veniti cu vesti bune. si ma rog sa gasiti un dr bun pe care sa-l aduceti s-o opereze pe printesa frumoasa! sunt sigura ca va fi bine, trebuie!

roli ma bucur ca s-au detensionat lucrurile!

miri cum e bruno???

ereena hehe .. nici a mea nu stie poezii, stai linistita. copiii au ritmul lor de dezvoltare. sa vezi cand l-o apuca vorba .. o sa te rogi sa taca. pupici

emma ce mai faceti? cum mai sunteti voi? ce fac baietii? la cate kg a ajuns sasha?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Poftiti la cateva pozici si un filmulet.Filmuletul l-am facut azi, in urma cu vreo 2 ore.E cam lungut. vreo 3 minute, dar eu tare bine m-am distrat cand l-am vazut si mai ales cand l-am facut

http://family.webshots.com/photo/2230582710102497651CFwCSa

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput