Locul fetelor Nou-Venite (39)
Raspunsuri - Pagina 4
aleesicoo spune:
ce fac fetele mele optimiste si viitoare mamici??????
HAI LORINN , HAI LORINN, HAI LORINN
Babiela stii de ce imi este cel mai frica?? ca nu am sa iu o mama buna si ca nu am sa stiu ce sa ii fac.....adr nvat eu pana atunci
asa creste bebicu
8+
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo ce fac fetele mele optimiste si viitoare mamici?????? HAI LORINN , HAI LORINN, HAI LORINN Babiela stii de ce imi este cel mai frica?? ca nu am sa iu o mama buna si ca nu am sa stiu ce sa ii fac.....adr nvat eu pana atunci asa creste bebicu 8+ |
Ale, cum sa nu fi o mama buna ???
Nici una din mame nu stiu ce sa-i faca copilului la inceput; dar asta nu inseamna ca nu sunt mame bune.
Eu zic ca fiecare din noi avem instinctul de mama care se activeaza odata cu nasterea. Restul, se invata pe parcurs. Si nu neaparat din carti ci mai ales "ascultand ce vrea copilul".
Pe mine Miruna m-a invatat sa fiu mama, din prima secunda cand am nascut-o.
La fel o sa fie si la tine. Ai incredere.
De altfel, e normal ca in astea 9 luni sa ai stari contradictorii.
Noi suntem aici sa te sprijinim, orice iti trece prin capsor...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
aleesicoo spune:
offf lorinn ce frumos vb tu si asa de mult ma linistesti
iar tu fa mai repede testul ala ca mi am tocit tastatura
asa creste bebicu
8+
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo offf lorinn ce frumos vb tu si asa de mult ma linistesti iar tu fa mai repede testul ala ca mi am tocit tastatura asa creste bebicu 8+ |
Dormi linistita. Maine dimineata il fac...
Sa vezi circ de-o fi negativ.....
trutzi spune:
citat din mesajul lui lorin7774 Dormi linistita. Maine dimineata il fac... Sa vezi circ de-o fi negativ..... LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
Eu sper sa iasa pozitiv ca am albit in locul tau (stau prost la capitolul rabdare )
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Dragaica spune:
citat din mesajul lui trutzi Ma bag in pat Somn usor! Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Somn usor
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Cinezee spune:
Mi-a spus Andrada ca ati intrebat de mine
Sunt binisor chiar, doar ca am avut probleme cu netul , iar apoi am devenit ocupta ajung destul de tarziu seara acasa imi scot catelusa afara o ora si ma culc
Sunt in urma cu totuuu , cand o sa imi revin , ca deobicei revin si eu printre voi
ptr voi toate si desigur mie dor de voi
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!
lorin7774 spune:
Buna dimineata.
Z32 si test negativ.
Zici ca sunt pe vremea lu Ceasca si va relatez de dimineata "productia la hectar"
o , un , un ceiut
Ce va doreste sufletelul. Avem di tati...
Lia73 spune:
neatza feteleeeeeeeeeeeeeeee si ceiuc
loricica hai cu testu mama ca stau cu sufletul la gura si sa-mi fac calculul cand sunt la ovulatie sa vin sa te calaresc si yo nitel
cinezeeeeee pupam fata noastra luptatoare
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici