Burtici fericite de septembrie-octombrie (231)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Neata claudia..aha deci si la tine e asa. Pai eu numai varianta asta o mai am de incercat, treaz, cuminte si eu sa-i tin suzeta..ca eu i-o dadeam numai cand plangea si era exact cum spui tu...nici nu intra in contact cu ea ca el avea gura mare mare.....(ca sa poa' sa ma manance mai bine )

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

fetelor eu intru sa o trec pe pazza la panou...ca sa se mandreasca Ralu, aida, kawaichan, alex,elle si alte fete minunate cu mine ca le tin locul....
Sa fiu si eu stalpul acestei odisei pentru o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Io am incercat-o si pe aia cu statul linistit , tot degeaba;
Luto io sunt prima care ma mandresc cu tine si nu numai pemntru schimbarile de la panou, ci pentru ca esti o mamica minunata, frumoasa, si plina de umor...sa ramai mereu asa, ca are David cu ce se mandri

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Sa fiu si eu stalpul acestei odisei pentru o zi

Servus fetele!

Hai ma luto, ca tu esti staplul societatii noastre nu numai azi... ci in toate zilele. Pai cu cine ne-am mai delecta noi daca nu ar fi postarile tale dragute si pline de umor?

Ne bagam si noi la recuperari, desi am tot citit, dar am uitat ce am citit si tre' sa fac screening din nou la ce s-a discutat daca vreau sa incropesc un mesaj decent azi!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Citat:

Apropos de dormit peste noapte,
Pai in noptile bune ale lui David, ma sperii si sunt agitata ca de ce doarme asa mult ?
Adica sunt asa anormala ca as vrea sa se trezeasca macar putin....si cand e treaz nu stiu cum sa-l culc.....of of ..mai mai...
Cred ca daca imi joaca cineva o farsa cu ceasul ma si scapa la balamuc.....ca ma trezesc buimaca si sunt toata noaptea cu ochii pe ceas, ii tin intredeschisi si incerc sa calculez: a mancat la 11, e 3...de ce nu maraie, adorm la loc....tipa el singur in somn dar nu se trezeste....iar ma uit la ceas....iar ma uit la el, doarme tun, iar atipesc....iar ma uit la ceas....
Oare ce s-ar intampla daca nu as avea ceasul acolo ?
Mai e la cineva asa ?

cum sa-ti spun Luci ... traim exact aceleasi lucruri

Felicitari pazza !!! Bebel sanatos si linistit!

noi avem kk verde de f f mult timp , de fapt am avut alta culoare doar cateva zile dupa ce am venit acasa si gata ...si intr-adevar e cam pastos ...

pls dati-va cu parerea ...again ...

daci

mamica fericita de "galusca" http://family.webshots.com/photo/2792560170104955882GoYnxO

Mergi la inceput

claudia
nela ai sa citesti si iti spun eu ca vei avea un sentiment dulce ca ai fost deja pe acolo...si le stii pe astea ....problemele fetelor ....
Ce face Ana pe ziua de azi ?

Am tot ras eu ca ele se plictisesc pana nasc, fiind la sfarsitul odiseei, dar uite ca pana la urma a fost mai bine asa...ca vin babetele din urma cu un sfat, o vorba buna..o maslina, o incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Sa va zic pe scurt despre noi, ca iar ma cearta Liliana imediat ca adaug suspans, de nu scriu mai intai ce si cum.

Suntem bine, all ok, ieri am fost ocupati ca am fost la plimbarica mai mult de doua ore de dimineata, am facut si poze, pe care o sa le pun la semnatura pentru o perioada, pentru cine pofteste sa ne mai vada cum mai crestem. Deci ieri am stat la plimbarica destul de mult, am ajuns dupa pranz bine si ne-am intains cu pregatitul mesei pana pe la 4, cand am luat o pranzo-cina, asa. S-a facut 6 si uite asa am inceput cu baita, somnul si toate cele.

Azi a fost ziua dedicata exclusiv mie: masca de namol (incerc de zile bune sa imi fac una), epilat (maine merem la control pentru cele 6 sapt.), pensat. Am reusit sa vad in sfarsit "The taking of Pelham", filmul nou cu Denzel Washington so Travolta (care a fost asa si asa, dar am fost mandra de Ana ca m-a lasat sa il vad dintr-o bucata). Ma bate serios gandul sa ma duc sa ma si tund maine, dupa ce vin de la doctoras. Vedem noi.

Ahhh, si azi am baut o bere la doza, din aceea de 330! Asa, de pofta. Anyway eu beau si mananc toate "interzisele" imediat dupa ce o alaptez pe Ana pentru ca in 2-3 ore pana la urmatorul alaptat se duce orice urma de "interzisa" din sange. Azi de dimieata am mancat si struguri la micul dejun, asa aveam o pofta ca mi-am luat ieri un kilogram, din aceia mari, cu bobul oval, negri... Pana acum nu vad nici un efect asupra Anei, sa vedem la noapte si mai incolo. Stau pe forum daca ma tine treaza...cu o mana scriu si cu cealalta legan la Ana...

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.ilie

Citat:

Apropos de dormit peste noapte,
Pai in noptile bune ale lui David, ma sperii si sunt agitata ca de ce doarme asa mult ?
Adica sunt asa anormala ca as vrea sa se trezeasca macar putin....si cand e treaz nu stiu cum sa-l culc.....of of ..mai mai...
Cred ca daca imi joaca cineva o farsa cu ceasul ma si scapa la balamuc.....ca ma trezesc buimaca si sunt toata noaptea cu ochii pe ceas, ii tin intredeschisi si incerc sa calculez: a mancat la 11, e 3...de ce nu maraie, adorm la loc....tipa el singur in somn dar nu se trezeste....iar ma uit la ceas....iar ma uit la el, doarme tun, iar atipesc....iar ma uit la ceas....
Oare ce s-ar intampla daca nu as avea ceasul acolo ?
Mai e la cineva asa ?

cum sa-ti spun Luci ... traim exact aceleasi lucruri

atunci m-am linistit !
Ce mai faci daci ? ce ma bucur ca te vad. Mai povesteste si tu peripetii.
Referitor la caca la mine face doar din cand in cand verde, adica mai rar, dar sunt convinsa ca e de la ce mananc eu, nu are puiul nimic.
Sa vedem ce mai zic si alte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna dimineata,

Intru si eu putin intre colici ...
Am fost ieri la pediatru si la ortoped,se pare ca nu are nimic grav la piciorus,cu masaj se rezolva in doua saptamani cand mergem iar la control.
In rest,ne batem cu colicile astea...nenorocite.Mi se rupe sufletul cand vad cum se zbate si n-am ce sa-i fac.
Speram sa scapam in curand...dar curandu asta e asa indepartat...Doamne ajuta!

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pazza

va saluta Darius-Andrei...s-a nascut duminica 25 Oct la ora 16:20...3600 gr si 53 cm...
scuze ca nu am putut raspunde la tel si nu am putut intra pe mess dar numai ce am ajuns acasa
va pupacim si intram mai tarziu cu poze...

40+ de Darius Andrei
Pozici

Ooooo, in sfarsit o veste de la tine, fetita!!
Bine ai revenit acasa! Te asteptam sa te refaci si apoi sa te pui la povesti! Te

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput