Burtici fericite de septembrie-octombrie (231)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Danangie ma bucur sa te vad ....Asteptam si noi poze cu micul Mattia..sau sunt deja la semnatura ? ca nu am verificat.
Lapticul acela putin care vine sa i-l dai lui bebe ca-i va face foarte bine. Poate chiar se mai inmulteste, poti sa stii
Tu cum te simti ?
Kemsy am ras de am murit cu blugii din alt film ....si eu ma uit la hainele din dulap si ma intreb cine le-a purtat....dar cica se repara, raman optimista.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ALINA MAI ARE NEVOIE DE NOI! SALVATI O VIATA NU RAMANETI INDIFERENTI!!!!!http://www.povesteaei.blogspot.com/;http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ
alinuta alina: http://www.povesteaei.blogspot.com/ ; SALVATI UN INGER! http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Merg sa pregatesc o cafea decaf si va servesc si ep voi, poate mai apre cineva la discutii.
David a dormit de a rupt patul iar acum de la 6 la 7 a mancat in continuu ...trezit fiind cu foamea-n glanda ...de zile mari. De 10 minute facem baca baca...mai vomitam surplusul ...iar acum dormim ca un ingeras in leagan
Asta da viata....dar sunt sigura ca nu e asa mereu

Revin cu cafelele aburinde si pline de frisca.

(m-am amintit de frisca, fetelor eu vreau sa va rog sa nu cadeti in extreme sau sa exagerati cu mancarea....eu am mancat alaltaieri mazare cu fripturica de porc, ieri vinete cu un galbenus...paste cu kaizer,cascaval, branzica feta, adica numai papa bun si normala...si nu are copilul nimic).
Am simtit nevoia sa spun asta. Cine nu e de acord sa nu ma bage in seama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Neatza

Luto cu suzeta daca vrei sa o ia trebuie insistat. Bebelusii au un relex sa scuipe orice corp strain care ii intra in gura, ca sa ii apere de pericolul de inec. Daca ai observat el incearca sa scoata suzeta cu limbuta, ei si cand dorm au limbuta incovoiata in sus tot asa ca sa nu le intre ceva in gurita. Eu la inceput o tineam in brate si ii tineam suzeta cu mana si 5 minute. Am un singur tip de suzeta nu am incercat mai multe.
Avanajul suzetei este ca este un mijloc foarte bun de a se calma. La inceput oricum e destul de aiurea ca dupa ce se obisnuieste si o scapa face scandal si tb sa te ridici sa i-o pui, aici iar tb rabdare. Dar mai tarziu daca o scapa o gaseste si singur prin patut si nu mai e o pb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

zbang!am rrevenit, nu am avut net m-am simtit ca in padure
Mangasi noi avem icter prelungit si am facut niste analize pt bilirubina ne-a iesit de 12 ori mai mare, la voi ce se mai face?
Dr.Neonatolog ne-a recomandat sa mulg lapte de la mine,sa il pun in bibe si sa il fierb in baie de aburi.M-am chinuit asa juma de zi, mie cu pompa nu imi iese nimic, numai cand ma gandeam la ea imi intrau sfarcurile inauntru de frica.Am dat telefoane peste telefoane, chemat alta pediatra si am ajuns la concluzia ca nu fac asta.Uff am scapat.Deja ii dadeam ceai si suzeta si plangea fara tzitzi cu laaaacrimi.Fenobarbital si lumina naturala, na, poate plec in Tunisia, de unde acuma lumina naturala.
Despre latching baby, am inteles sau nu? Sfarcul trebuie orientat spre cerul gurii?
Noua un pediatru ne-a spus si ca trebuie bine curatat nasucul sa nu traga goluri de aer pe gurita.
Fug, va puuuuup

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

In sfarsit a aparut cineva la discutii( Luci,). Piciul doarme,Alex e dincolo la tata ,aveam timp si eu de forumeala si nu era nimeni ; asa ca m-am apucat sa fac niste fasole cu costita afumata

noi ieri am servit ultima masa de laptic de la mami (daca se poate numi masa,ca au fost decat cativa stropi ).
Incerc sa ma resemnez cu ideea pt ca stiu ca am facut tot posibilul sa nu renunt.Ma bucuram ca mai am lapte,chiar daca ii dadeam si supliment,era bun si putinul ala care-l aveam...dar asta e

Ieri dupa-masa am baut o cafea normala,tare,fara lapte (imi era tare dor)...nu va spun ce dureri de stomac am avut

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

va saluta Darius-Andrei...s-a nascut duminica 25 Oct la ora 16:20...3600 gr si 53 cm...
scuze ca nu am putut raspunde la tel si nu am putut intra pe mess dar numai ce am ajuns acasa
va pupacim si intram mai tarziu cu poze...

40+ de Darius Andrei
Pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Neatza

Luto cu suzeta daca vrei sa o ia trebuie insistat. Bebelusii au un relex sa scuipe orice corp strain care ii intra in gura, ca sa ii apere de pericolul de inec. Daca ai observat el incearca sa scoata suzeta cu limbuta, ei si cand dorm au limbuta incovoiata in sus tot asa ca sa nu le intre ceva in gurita. Eu la inceput o tineam in brate si ii tineam suzeta cu mana si 5 minute. Am un singur tip de suzeta nu am incercat mai multe.
Avanajul suzetei este ca este un mijloc foarte bun de a se calma. La inceput oricum e destul de aiurea ca dupa ce se obisnuieste si o scapa face scandal si tb sa te ridici sa i-o pui, aici iar tb rabdare. Dar mai tarziu daca o scapa o gaseste si singur prin patut si nu mai e o pb.

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

ahaaa....pai inseamna ca nu am insistat suficient...ca eu ma gandeam ca o aseamana cu sanul si o ia in gurita si molfa molfa...dar se pare ca nu-i asa.
Am sa mai incerc cand face scandal sau vad eu....
Multam "ce face" fetitele dragutele?

Mergi la inceput

Vad ca intre timp au aparut Monica si Adriana

Poze cu noi

_

Mergi la inceput

Yuhuuu

Felicitari Pazza!!!! Recuperare usoara si mult laptic pt bebe!!!

Poze cu noi

_

Mergi la inceput