Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(14)
Raspunsuri - Pagina 12
discordia spune:
Am reusit si eu sa pun cateva poze, sper sa va placa. Cand o sa am timp o sa pun si cu mine si sotul. Va pup.
mamica de fetita si
10s+
Jocurban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui discordia Am reusit si eu sa pun cateva poze, sper sa va placa. Cand o sa am timp o sa pun si cu mine si sotul. Va pup. mamica de fetita si 10s+ |
Am vazut-o pe Claudia...
As peti-o pentru nepotelul meu, la fel de cret si cu un zambet la fel de fermecator! Carla
12+ , dublu laureata!Blog de babies
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
tigruta spune:
Buna seara burtici
...am reusit sa va citesc din urma si nu pot decat sa va urez numai bine la toate,pentru ca nici eu nu reusesc sa tin minte exact cum si cine ce a zis, ma bucur pentru cele care au fost la eco, le incurajez pe cele care isi fac griji
vad ca se discuta despre celulele stem..
eu inca nu m-am gandit dar nci nu sunt informata pe deplin..asa ca imi prind foarte bine informatiile de la voi, cele care sunt..
cele care aveti varste mai mici aveti burtica??
adica eu ori sunt balonata ori nu stiu ce se intampla dar vad ca sunt tare umflata in seara asta..
va pup..
fug sa pregatesc ceva de papa.
Viriniana spune:
Buna seara! 
Andrada - felicitari pentru bebe frumos
pe care il va chema ca pe nepotelul meu 
Vivela - eu te mai tin minte
, cu siguranta nu sunt singura...Subscriu la ce ai zis - cred ca ma lasa si pe mine memoria (o fi varsta?), nu reusesc sa tin minte tot sau cine ce a zis, sper sa ma scuzati!
Stiti bancul cu Clementina?![]()
Cam asta..
Va salut
PS - multumesc public
celor care mi-au trimis PM cu parola (inca nu am apucat sa ma uit
)
http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png
feli86 spune:
buna seara,burtici.Multumesc celor care mi-au uirat bun venit si celor care mi-au raspuns la intrebare despre doctorita Ala de la municipal.
ANDRADA FELICITARI pentru bebe abia astept sa fac si eu eco peste 2 sapt ca acum cred ca e prea mic abia am 9 sapt si cred ca nu prea ar fi concludenta.Am facut una pe la 5 sapt doar asa ca sa fiu sigura ca e sarcina intrauterina.
Fetelor ajutati-ma ca nu am decat 9 sapt de sarcina si vad cum ma umflu.am luat 3 kg.si si asa avem ceva mai multe inainte de sarcina.deci nu e de joaca ce naiba sa manainc ca as manca si pietre nu tu greata ,nu tu rau, nu tu varsaturi.dar in schimb manac ca sparta.
Ioana5255 spune:
Tocmai am citit pe realitatea net alta ineptie a statului. Streinu-Cercel a declarat, ca de acum fetitele vor fi vaccinate impotriva HPV fara avizul parintilor. In ce tara am ajuns sa traim. Daca s-ar atinge vreunul de copilul meu fara acordul meu, sa ii faca nu stiu ce vaccin sau mai stiu eu ce l-as termina cu mana mea fara retineri.
Sabina
14+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
moni_or spune:
AYLA
multa sanatate, ai grija de tine, desi nici nu pot sa-mi imaginez ce greu poate fi, cu sotul in spital si copilasii pana nu demult bolnaviori (daca nu si acum). Ma mir ca ti-a dat calciu, eu stiam ca ala provoaca contractii, dar ma gandesc ca stiu ei mai bine...
Si, ca tot voiam sa zic azi, la multe lunite Luanei, fetita care zambeste cu toata fiinta si o lumanare in memoria ingerasului Alma
VIVELA, felicitari pentru inimioara si tin pumnii sa treaca greturile!
DISCORDIA, ai o fetita absolut superba!!
TIGRUTA, eu am aproape 10 sapt. si deja am burta, mi-a zis mai multa lume ca se vede, de fapt nu trebuie sa-mi zica, vad si eu. Dar eu sunt si la a doua sarcina si deja se vede mai repede burta, ca e musculatura mai laxa. Daca ai burta tot timpul atunci e sarcina daca se vede daca numai uneori seara se vede poate e de la balonare.
VIRINIANA, ce banc cu Clementina?
FELI, si eu am aceeasi problema, am mai mereu senzatie de foame si mananc de 100 de ori pe zi. Azi m-am cantarit si deja am pus 2 kg
SABINA, m-am revoltat cand am citit ce zici, eu nu l-am auzit pe Streinu Cercel, dar mi se pare inadmisibil... Ma rog, eu nu am fetita, nu stiu daca de data asta voi avea, insa cum poti sa faci cu forta un vaccin atat de contestat, care e mult prea nou ca sa fi fost facute studii serioase pe el?? Eu chiar ma gandeam ca nici vaccinul de gripa noua cu siguranta nu il fac in sarcina, din acelasi motiv, abia a aparut, nu se stie ce efecte secundare are...
Monica, mami de
Luca si
9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
cami_antonia spune:
ALINA MAI ARE NEVOIE DE NOI! SALVATI O VIATA NU RAMANETI INDIFERENTI!!!!!http://www.povesteaei.blogspot.com/;http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ
alinuta alina: http://www.povesteaei.blogspot.com/ ; SALVATI UN INGER! http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
flory_blanca spune:
Citeam si eu despre vaccinuri. Mi se par inconstienti sa propuna vaccinarea gravideor cu prioritate impotriva gripei cand inca nu exista suficiente studii pe oameni pe fat nici nu mai vorbim. Nu stiu dar in ultimul timp parca prosteste lumea. O sa ajungem ca oile in tarc la vaccinat fie ca vrem sau nu doar sa se imbogateasca te miri ce labirator.
7+
sabine spune:
Fetelor am si eu o intrebare de 10 puncte.Nu mai stiu ce sa cred.
Eu inseminarea am avut-o pe 4 oct si ultimul ciclu la data de 23 sept.Ce varsta are sarcina mea?Am fost la doi dr aici la eco.unu a zis ca sarcina are 5 saptamani si ca nu se vede nimic la eco pt ca e prea devreme.Cel de azi a zis ca am 3 saptamani dar ca ar trebui sa se vada sacul gestational care trebuie sa fie intre 3 si 5 mm.Cel de ieri a zis ca scurgerile maro sunt frecvente la femeile insarcinate, pt cel de azi scurgerile nu sunt bune si indica faptul ca sarcina a murit sau va muri.Ce sa cred?Sunt disperata.Voi pleca duminica in romania la dr meu care m-a inseminat dar pana atunci simt ca-mi pierd mintile.