Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui soricica

saru-mana nasa ,

eu ma gandesc doar la ziua botezului abia astept.

Te gandesti ca n-o sa ma descurc cu 3 ?! Chem ajutoare, asa ca, stai pe-aproape.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

GALLI, ne simti ca suntem cu tine?!
Stii de-acum: facem galerie la sot iar pe tine te tinem de mana .

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Iar Aduta ar fi postat asa:

GALLI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

nico ,
sunt convinsa ca ai sa te descurci si cu cea mai mare placere te vom ajuta cu toate.
eu zambesc doar inchipuindu-mi 2-3 mogaldete gata, gata sa intre in apa sfintita, iar apoi ce-om mai dantui la partyyyyy.
asa ceva doar la noi in gradina poti intalni.

galli, tinem pumnii la fata.

monicuta si pentru tine o .

amy, libra,micomic, lummy, uratica, simonia, aduta,mayan, menics,blue(sper ca nu am uitat pe nimeni), aaa sorinake, cineze si lyly cate un si o si pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Lumy, sa fiti sanatosi toti 3-4 ! Sa-i spui soatei sa mai faca o camera -doua la casa ,ca o sa fie cam inghesuiala
Sa ai o sarcina fara probleme si sanatosi!
Stii ce se zice:ca DD nu iti da mai mult decat poti duce!
Galiihai fetita draga,ca este randul tau!Sa dea DD sa fie bine!
pe nasa ,pe cumetre, pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

fetelor,
sunt tare speriata, se vede treaba ca m-am bucurat prea repede . azi de dimineata am gasit o pata maronie rosiatica pe chilotel,
sper sa nu pierd , ma doare burtica usor in partea de jos, in tare o surere surda, aproape permanenta
am luat utrogestan si abia maine la control la doctor
of si ce vise imi faceam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Hai mico, te tinem de manuta. Sigur nu vei avea problemute. Este doar,,insemnarea" cum zic babele. Nu plange fata frumoasa.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Micomic, draga noastra, ai sunat dr? Observ ca ti-a dat utrogestan, pt sustinere, asta-i f bine. In ce doza? Ai repetat Bhcg-ul?

Nu te speria inainte de controlul de maine. Incearca sa nu te stresezi si stai intinsa.

Suntem aici pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui micomic

fetelor,
sunt tare speriata, se vede treaba ca m-am bucurat prea repede . azi de dimineata am gasit o pata maronie rosiatica pe chilotel,
sper sa nu pierd , ma doare burtica usor in partea de jos, in tare o surere surda, aproape permanenta
am luat utrogestan si abia maine la control la doctor
of si ce vise imi faceam

Micomi,citeste la Inseminare,sabine a patit ceva asemanator si ia no-spa si utrogestan.Fetele spun ca nu este f grav, ca se mai intampla sa ai scurgeri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete,
Tinem pumnii Micomic. Speram sa fie totul bine. Nu fa efort.
Libra noastra draga e in drum spre Bucale...tinem pumnii
Gali, e si ea pe felie...tinem pumnii...
Pupici..

Mona
:)

Mergi la inceput