Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(37)
Raspunsuri - Pagina 7
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui soricica saru-mana nasa , eu ma gandesc doar la ziua botezului abia astept. |
Te gandesti ca n-o sa ma descurc cu 3 ?! Chem ajutoare, asa ca, stai pe-aproape.
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
GALLI, ne simti ca suntem cu tine?!
Stii de-acum: facem galerie la sot iar pe tine te tinem de mana .
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Iar Aduta ar fi postat asa:
GALLI
soricica spune:
nico ,
sunt convinsa ca ai sa te descurci si cu cea mai mare placere te vom ajuta cu toate.
eu zambesc doar inchipuindu-mi 2-3 mogaldete gata, gata sa intre in apa sfintita, iar apoi ce-om mai dantui la partyyyyy.
asa ceva doar la noi in gradina poti intalni.
galli, tinem pumnii la fata.
monicuta si pentru tine o .
amy, libra,micomic, lummy, uratica, simonia, aduta,mayan, menics,blue(sper ca nu am uitat pe nimeni), aaa sorinake, cineze si lyly cate un si o si pentru voi.
lyly_mar spune:
Lumy, sa fiti sanatosi toti 3-4 ! Sa-i spui soatei sa mai faca o camera -doua la casa ,ca o sa fie cam inghesuiala
Sa ai o sarcina fara probleme si sanatosi!
Stii ce se zice:ca DD nu iti da mai mult decat poti duce!
Galiihai fetita draga,ca este randul tau!Sa dea DD sa fie bine!
pe nasa ,pe cumetre, pe toata lumea
micomic spune:
fetelor,
sunt tare speriata, se vede treaba ca m-am bucurat prea repede . azi de dimineata am gasit o pata maronie rosiatica pe chilotel,
sper sa nu pierd , ma doare burtica usor in partea de jos, in tare o surere surda, aproape permanenta
am luat utrogestan si abia maine la control la doctor
of si ce vise imi faceam
amy2007 spune:
Hai mico, te tinem de manuta. Sigur nu vei avea problemute. Este doar,,insemnarea" cum zic babele. Nu plange fata frumoasa.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
Micomic, draga noastra, ai sunat dr? Observ ca ti-a dat utrogestan, pt sustinere, asta-i f bine. In ce doza? Ai repetat Bhcg-ul?
Nu te speria inainte de controlul de maine. Incearca sa nu te stresezi si stai intinsa.
Suntem aici pt tine.
lyly_mar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micomic fetelor, sunt tare speriata, se vede treaba ca m-am bucurat prea repede . azi de dimineata am gasit o pata maronie rosiatica pe chilotel, sper sa nu pierd , ma doare burtica usor in partea de jos, in tare o surere surda, aproape permanenta am luat utrogestan si abia maine la control la doctor of si ce vise imi faceam |
Micomi,citeste la Inseminare,sabine a patit ceva asemanator si ia no-spa si utrogestan.Fetele spun ca nu este f grav, ca se mai intampla sa ai scurgeri
Mona40 spune:
Fete,
Tinem pumnii Micomic. Speram sa fie totul bine. Nu fa efort.
Libra noastra draga e in drum spre Bucale...tinem pumnii
Gali, e si ea pe felie...tinem pumnii...
Pupici..
Mona
:)