Piatra Neamt, Perla Moldovei (69+1)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Criss, eu pot sa-ti recomand medicul nostru de familie, dr. Manea Rodica, e la dispensarul nr. 7 in cladirea cu cresa Paharnicu - suntem f. multumiti de ea, ori medicul unde e asistenta prietena mea - la disp. de langa ITM, nu mai stiu numarul, la dr. Valculescu - prietena mea e f. draguta si in ea am incredere deplina...eu as pleca la ea, dar dr. Manea si asistenta au fost f. de treaba mereu si mi-e jena sa schimb ceva, intelegi...

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Si daca tot am manipulat subiectul, o dedicatie, pentru voi, de la Iustina, Bianca, Rares si Lauraaa, vedeta shoului:
http://family.webshots.com/video/3057211390099413604MqQHnH

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

cool Lauraaaa. Bravo, va distrati frumos.

Lora ai avut dreptate. Sunt tot felul de costumatii. Am mai vorbit cu mamici ale caror fetite vin printese sau ingerasi.

La noi petrecerea e in toi. Andrada are o prietena in vizita, am comandat pizza ( pe care o mananc eu ca ele doar ciugulesc ) si suc si asteptam ora 5 sa ne costumam . Iar maine plec la Brasov . Asta da viata : petreceri si plimbari.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare fetelor !
Astazi am fost plecati,abia am venit acasa asa ca,acum am sa urez si eu LA MULTI ANI pt Stefi !!!!!Carmen , sa creasca mare strmfita,sanatoasa si sa va bucurati de ea ( oricum asta se intampla deja )Pupici multi la aniversata si sa primeasca cadouri multe.

Fetelor multumesc pt aprecieri,sper din tot sufletul ca de data asta sa fie bine (adica stiu ca asa va fi ),eu mi-as fi dorit sa fi aratat cu totul si cu totul altfel,dar...asta este,asa a fost sa fie,asa a vrut Dumnezeu.

LORA - si noi suntem inscrisi tot la dr. Manea

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

La multi ani Iustina! Multi ani fericiti alaturi de familie si tot ce-i bun sa vi se intample! pentru domnisoara!
Lora, si pentru tine !

Hai ca dau eu cafeaua azi. Azi am program administrativ, asa ca beau iute o cafea si ma apuc de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LORA - LA MULTI ANI pt Iustina ! Ai fetita mare de acum. Sa creasca mare si sanatoasa si sa primeasca cadouri multe,caci copilasii asta asteapta cel mai mult

ELLINIA - sunt si eu alaturi de tine la cafea

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Carmen La multi ani pt Stefi!sa va traiasca micuta domnisoara!scuze de intarziere

Lora La multi ani pt Iustina!iar tie iti urez multa sanatate!

Mergi la inceput

Fetelor, multumim mult pentru urari!
Va oferim si voua cate o felie de tort si o cupa de sampanie pentru copii!

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Buna seara!
LA MULTI ANI!!!si de la noi pt. sarbatorite.
Stefi
Iustina
De la Cosmi cate un pupic pt fiecare
Pt. fetele care au copii la dans ,sa stiti ca Doamna Victorita, croitoreasa ,va asteapta sa ia masurile pt rochitele si costumasele pt baietei.Nu e scumpa si lucreaza bine,avand in vedere ca f.f.f. multi ani a prestat la Agnes.
In vacanta de la ce ora fac dans copilasii ...avand in vedere ca scoala e inchisa???
Cine stie sa imi spuna si mie??? ca am uitat sa intreb miercuri.
A fost carnaval la Galleria,nu am zarit pe nimeni
Sau dat din partea casei 200 de pizza gratis si la 13 inghetata tot gratis,nu mai zic de cadouri pt copilasi...
Carmen,multumesc pt sugestie... a mers de minune,e foarte bun.

Multi pupici si sa aveti o seara cat mai frumoasa!

Mihaela ,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

La multi ani Iustina! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ramai mereu la fel de nazdravana ca si pana acum!

Lora, sa-ti traiasca pustoaica si sa-ti ofere zi de zi doar bucurii!

La multi ani piticilor si mamicilor sarbatoriti in ultima vreme!

Mergi la inceput