Piatra Neamt, Perla Moldovei (69+1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

'neata!
Ce fain e afara cu asa zapada! Poate mai ninge si azi sa ne putem da cu saniuta.
Carmen, LA MULTI ANI!!!!! multa sanatate,noroc si tot ce iti doresti sa se implineasca
Sa avem o zi cat mai buna!!!!Ar merge o ciocolata calda....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Criss, tot la clubul Artis merge, dar dansurile se fac in sala de sport a scolii 12.
Cred ca azi nu o aduc la dansuri, ca ii cam curge nasul...o tin acasa, sa nu se agraveze.

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

'neatza fetele,
La multi ani Carmen,multa sanatate,bucurii si impliniri!
Mai fetelor,imi pare rau ca va stric bucuria,nu dati cu pietre,dar mie nu-mi place iarnaa,eu vreau caldura,soare!Nu-mi place sa fie frig sa ma imbrac gros si sa racesc!!!Amca s-ar putea sa imi iau bataie!
Va puup si va doresc o zi buunaaa!!!

Aurora si duracell iubit Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani Carmen! Multa sanatate, noroc in toate!

Numai bine!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aurorra

'neatza fetele,
La multi ani Carmen,multa sanatate,bucurii si impliniri!
Mai fetelor,imi pare rau ca va stric bucuria,nu dati cu pietre,dar mie nu-mi place iarnaa,eu vreau caldura,soare!Nu-mi place sa fie frig sa ma imbrac gros si sa racesc!!!Amca s-ar putea sa imi iau bataie!
Va puup si va doresc o zi buunaaa!!!

Aurora si duracell iubit Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Aurora, nu fugi ! stai aici sa facem club. Nici mie nu imi place sa fie frig si umezeala si sa ma imbrac gros si sa-mi inghete toate cele. Mai zi de nazdravanul tau, ce mai face.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Intru si eu in club ca nici mie nu mi place iarna. Doar asa un pic de sarbatori . Am iesit pana la magazin si era sa ma duc jos de 2 ori . Urat, tare urat.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Hi,hi, hi ce ma bucur ca nu sunt singura careia nu-i place iarna
Cine mai intra in club??
Hai,ca sa nu fiu rea,accept iarna o singura luna pe an,decembrie,ca totusi nu mi-ar placea sa impodobesc bradul,sa cant colinde si sa ascult uraturi si afara sa fie 40 de grade,nu mi se pare ca se potriveste vara cu srbatorile de Craciun si Anul Nou!

Laura,pai ce sa faca nazdravanul meu...nazdravanii! In primul rand,nu are stare nici o secunda,toata ziua misuna prin casa de la un capat la altul,un mic explorator!Apoi se agata de tooot,dar tot ce gaseste in cale! Va imaginati ca mia scos si plintele,parca asa se cheama alea de la parchet, de la perete!!
In rest e un copil foarte cuminte chiar daca nu ii place sa stea singur si nici sa stea in patut,vrea sa stie si sa vada el tot ce se intampla in jurul lui,vorbeste pe limba lui toata ziua si uneori si pe intelesul meu,atunci cand imi zice el dulce asa "tacii"!
Stie cum face ceasul,calul si catelul,astea cel putin mi le zice daca il intreb! Ca eu ii povestesc in fiecare zi de toate,dar nu stiu acum cat pricepe el! Cand ma duc la chiuveta si dau drumul la robinet vine la mine si zice apa!
Ma i-a de mana,i-a cheile de la oglinda si ma duce la usa si-mi zice ta,ta,adica pe limba lui inseamna pa,dar nu stiu de ce nu zice pa,ca doar apa poate spune corect!
Ce mai face..pai imi varsa cana cu cafea si apoi da el cu manuta,asa ca si cum ar sterge,"citeste" de pe cartuliile lui cu animalute si fructe!
Si,ca orice copil,cred, face mofturi la mancare,adica nu prea accepta nimic nou,eu incerc sa-i mai fac noutati ca ma gandesc ca s-o fi plictisit de acelasi piure de legume cu carne,peste sau ou,dar daca ii fac altceva nu-mi mananca! Am icercat cu branzica cu smantana si mamaliguta,cu supita cu galustele,cu puiut cu smantana,bine,facute ca pentru el,dar nu vrea si pace,mi le scuipa,isi face greata!
Astazi dimineata,am zis sa-i mai dau si altceva in afara de branzica cu fructe sau cereale cu lapte si i-am facut un oulet moale cu painica si putina branzica si mi-a urlat si mi-a impins mana de ziceai ca-i dau kk,scuzati limbajul, sa pape! Drept pentru care pana la 12 cand a adormit si i-am dat portia de lapte praf nu l-am mai stresat cu altceva!
Cam asta facem noi toata ziulica!Dar ma bucur ca el este asa energic si fericit si sper sa nu-si piarda energia niciodata!
Si pacat cu vremurile astea negre,ca altfel ma gandeam sa ma pregatesc pentru bb2,dar se pare ca trebuie sa mai astept!

V-am inebunit de cap,asa ca ma retrag pentru moment,ma duc sa ma gandesc la un meniu pentru bebelici pe care sper sa il accepte cand se trezeste micul duracell.

Va pupicesc si va doresc o zi buna!

Aurora si micul duracell Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Aaaa,uitasem,am aiciniste pozici noi.

Pupicei.
Aurora si micul duracell Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!
inca o data multumiri pt urarile voastre,ieri a fost o zi linistita si relaxanta,adica fara musafiri,ca sarbatoarea sa tinut in wek,asa ca am beut un vin rosu cu sotul meusi stefi facea pe geloasa ca mai nou nu-l lasa pe taicasu sa ma imbratiseze deloc,e o geloasa micuta si scumpaa,adica pe nimeni
o zi bunaaaaa cu o cafea alaturi

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Da careva o cafea asa, mai tarzie???
Ce faceti?
Aurora, a crescut micutul Robert, deja nu mai e un bebe...ce trece timpul!
Bai, iarna asta isi face de cap...pai pare ca vine primavara...ce-i cu vremea asta? Cica se anunta calduri...virusii or sa fie in floare, asa ca nu va bucurati, rugati-va sa vina frigul!

O zi bunaaa!!!

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput