LUPTA CONTRA "GRIPEI"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisia27 spune:

Cand am primit rezultatul de la Victor babes am crezut ca au pus acelasi rezultat dar nu....tumora benigna, conform analizei lor. Of doamne, ce zile minunate au urmat, in sfarsit simteam ca pot respira dar cum pentru orice clipa de fericire trebuie sa platesti iata ca platim.
Cei de la Fundeni au spus ca nu se poate asa ceva, ca este eronat, ca acea tumora, care i-a fost extirpata surorii mele, este si maligna si benigna, de fapt o mica parte din ea este maligna.
Eu nu mai inteleg nimic. Exista asa ceva? Eu nu am mai auzit.
OK. Luni o asteapta o noua operatie pentru extirparea ganglionilor de la subrat. M-am gandit ca poate asa e mai bine, doctorul poate doreste sa faca mai multe investigatii pentru a fi mai sigur....
Tare ciudat e cand cineva iti spune ca esti bine si altcineva "treci la cutit". Sper sa fie totul bine, speranta moare ultima, nu-i asa?

Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisia27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria1975

la o luna dupa ce am aflat diagnosticul, si mai ales ca este o forma agresiva, m-am hotarat ca in paralel cu chimioterapia sa incep si un tratament naturist. Medicului nu i-am spus inca (ma intalnesc cu el pe 24 nov pentru evaluare), dar doctorita cu care lucreaza impreuna mi-a raspuns ca "corpul este suficient de intoxicat cu citostatice ca sa il mai otravesc cu fel si fel de nebunii, dar daca sunt plante"...a ridicat din umeri.
Pana in prezent am efectuat 4 sedinte de farmorubicina+ciclofosfamida si am o luna de cand am inceput tratamentul pentru boli grave dat de Laboratoarele Favisan din Lugoj, care este de fapt o cura de dezintoxicare a organismului. Nu ma simt rau, cel putin pana acum, dar este un tratament destul de laborios care iti ocupa un pic mai mult timpul si care exclude din alimentatie carnea de orice fel, zaharul si alte alimente.
Un alt tratament, cu rezultate tot atat de remarcabile ca cel de la Favisan (din cate am auzit), este de cel dat de dl.Stelian Fulga.
Am mai citit pe internet despre tot felul de produse care ar ajuta, dar de asemenea si raspunsurile unor persoane care le-au incercat si care nu au remarcat nici un efect.
Este optiunea fiecarei persoane de a face ce crede ca este mai bine pentru ea.
Multa sanatate surorii tale.

Buna Maria,

De laboratoarele Favisan am auzit si eu (am auzit de bine) dar in legatura cu Steliam Fulga, nu stiu ce sa zic, nu prea am incredere.
In legatura cu tratamentul naturist pe care il urmezi in paralel cu chimioterapia, te sfatuiesc sa ii spui medicului tau. Sunt produse naturiste care nu permit chimioterapiei sa-si faca treaba. Nu vreau sa te dezamagesc dar cel mai bn este sa te consulti cu medicul tau.
Si noi vrem sa incercam si produse naturiste dar dupa tratamentul medicamentos care va fi prescris in viitorul apropiat, sper...pt ca nici pana acum nu stim sigur ce e.

Multa sanatate iti doresc.

Mergi la inceput