Fulgusori de nov-dec 2009 (145) - Hai Lavinia!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Neatza burtici
Felicitari Lavinia, bebe Rares sa fie sanatos, papacios si norocos si sa va aduca numai bucurii.
Ramonika La multi ani!, sa fii sanatoasa, sa se intoarca bebita ca sa poti naste natural si sa ai parte de o nastere usoara si o fetita sanatoasa.
In alta ordine de idei noi tocmai am venit de la doctor. Si la mine e la fel ca la Camy in sensul ca asa de rau stau lucrurile la maternitatea din iasi ca nu stiu daca nasc maine. Dr meu m-a chemat maine la 7.45 la maternitate sa vada dc ma poate interna pt ca acum se fac cezariene numai la declansare. Pe mine nu ma deranjeaza sa mai astept dar e aiurea ca dc nu nasc maine el nu mai e de garda multa vreme si deci nu pot sa nasc cu el .
E aiurea cand medicul tau nu vene la nastere si mai ales la cezariana si te hacuie un rezident si tot el trebuie sa faca si recoltarea.

38+ AMR 2 zile Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna ziua,

Lavi si bebe Rares sa traiti fericiti si sanatosi!. Sa va umple bebe casa de fericire si lumina! Sa va iubiti mult si sa fiti o familie frumoasa!

Alinus, multumim de cafeluta

Ramonika, multumim de tratatie

Camy, tu sa nasti cand va fi bebe pregatit! dar sa ne anunti si pe noi sa ne agitam

Dymomo, bafta mult pt maine! sa vii cu vesti bune

34+ AMR 5+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Neatza,
Wow, chiar ca a inceput sa ninga! pentru proaspetele mamici Ramona si Lavinia! Abia astept sa vedem si bebelushii!!!
Mi-e groaza de o astfel de situatie in care nu dai de medic si nasti cu cine e de garda!.

Dankutza, bun researchul- as mai adauga la lista de recomandari produsele HEMEL, am vazut ca au si 3 produse pt bebe: www.hemel.ro/ulei_ingrijire_pielii_copii.html" target="_blank">http://www.hemel.ro/ulei_ingrijire_pielii_copii.html. Sunt produse pe baza de miere si uleiuri, fara apa. Eu am mai folosit ceva de la ei si par ok.

Lyliana, am avut si eu ceva mancarimi de picioare prin trimestrul 2, parca imi aparusera niste mici pustule si stiind ca e ceva legat de ficat am tinut un fel de regim (mai putina carne, in cazul meu.. eu mereu am incercat sa mananc mai sanatos, de cativa ani buni, deci nu vb de prajit, etc si pentru ca eu nu prea mancam carne inainte de sarcina dar am mancat acum pentru proteine)si am baut multa apa, desi si apa am bagat la greu. Treaba asta a coincis cu o urina mai colorata si mi-a fost teama de o infectie urinara dar la analize nu a iesit nimic. Dr. mi-a spus ca e posibil sa fie o reactie a bilirubinei de la bebe, care nu a iesit in urina, whatever..... La mine au disparut acum, dar stiu ca ma manca piciorul drept ingrozitor. SI apropos mi-am dat cu o crema cu galbenele de la Hemel...
si LMA Ramonikai!
Camy, Dymomo tin pumnii!

37, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Lavinia sa iti traiasca baietelul, multa sanatate si sa va bucurati de el.

Ramonika

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

BINE AI VENIT PE LUME BEBE RARES!
REFACERE RAPIDA MAMI LAVINIA !

34+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Asaaaa... nu am uitat de Ramonika noastra scumpa care ne-a cinstit de dimineata.

LA MULTI ANI RAMONIKA!!
Nastere usoara, bebe sanatos si necolicios.
Si te asteptam numai cu vesti bune de la dr. Cand mergi, vineri ?

34+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

LA MULTI ANI RAMONIKKKK sa ne traiesti sa fii sanatoasa voioasa voinica si la punga grasa

35+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Neata fetele!

Pana sa fac si eu galerie,hop alt fulgusor!

Bine ai venit Bebe Rares!!!

Mami Lavinia felicitari si refacere rapida!!!

: 38+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

bine ai venit pe lume rares
recuperare rapida mamik lavinia
ramonik
pentru ancutza si shtephy.
bb-ii de simina si lumi

LORELIX
DANIEL 37 +
sa fie SANATOS!