ciorapi si dresuri pentru gravide - recomandari

ciorapi si dresuri pentru gravide - recomandari | Autor: witeflower

Link direct la acest mesaj

Nu gasesc in magazinele din orasul meu asa ceva si am vrut sa comand de pe internet. Dar nu stiu ce sa caut - adica dupa ce caracteristici sa ma uit.
Daca ati folosit ciorapi sau dresuri pentru gravide poate imi puteti da cateva sfaturi astfel incat sa gasesc ceva confortabil si de calitate...si care sa merite banii.

Ma intereseaza daca se pot folosi si in sarcina avansata (acum am deja 6 luni)- se intind atat de mult pe burta si nu deranjeaza? Sau exista unii cu talie foarte joasa, care vin sub burta?

O alta problema este ca nu stiu ce marime ar trebui sa comand - marimea mea obisnuita (cand nu sunt insarcinata...) este 42 - iar la ciorapi obisnuiam sa pot marimea 3. Dar nu stiu daca in sarcina se iau in considerare aceleasi marimi sau sunt altele.

Sper sa aflu mai multe cu ajutorul vostru. Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Eu am purtat ciorapi de la Motherhood si am fost incantata de calitatea lor. Nu stiu daca trimit in Romania, eu i-am cumparat din magazin. Ciorapii erau special facuti pentru a incapea burtica. Cel putin, mie, imi acoperea burtica. Trebuie sa cumperi marimea pe care o purtai inainte de a fi insarcinata. Daca inainte purtai la haine, marimea S, acum tot S trebuie sa cumperi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

dresuri cu adeziv?! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Incearca la magazinele specializate de copii sau la cele de lenjerie intima. Eu am aceeasi problema, insa fiind din Bucuresti , am rezolvat-o partial la magazinele Mothercare si Premaman. Insa sunt extrem de scumpi. Si cu sutinenele de alaptat sau sustinatoarele de burta, la fel. Niste preturi mult prea mari pentru puterea mea de cumparare.
Io nu-mi explic ce e atat de greu sa se apuce si firmele romanesti sa produca asa ceva. Eu deja nu mai suport dresurile obisnuite si lenjeria normala peste burta si am sarcina mai mica decat tine.
Deocamdata mi-am luat o singura pereche , de 40 de deni, sper sa reziste si mai caut si pe la magazine normale poate sunt si nu am gasit eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Dar e musai sa porti fusta? Eu in sarcina nu mi-am cumparat nici un dres (si-asa au niste preturi exorbitante), ci doar 2 perechi de pantaloni speciali pt gravide, din stofa, bunuti calitativ (cam la 200 ron bucata) si vreo 8 pulovere din acele luuungi ce sunt acum la moda, din Carrefour (erau la 20 ron bucata ). Si-asa am dus o iarna intreaga! Ah, si prin imprejurimi am mai mers si cu pantalonii de trening care aveau siret in fata sau cu blugii cu talie joasa (ma incapeau), insa aveam pe dedesubt un maieu.

Mergi la inceput

Eu una nu prea port fuste nici negravida fiind, insa simt nevoia iarna sa-mi pun dres lung , mi-e frig fara si imi mai protejeaza si spatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Nu pentru a purta fusta imi trebuie ciorapi - desi am una dragutza, pentru gravide, pe care am purtat-o cu placere le servici pana nu s-a facut frig. Dar...facandu-se frig, simt nevoia sa port ceva si pe sub pantalo/salopeta.
De aceea nu am cautat pana acum prea intens, ca m-am descurcat partial cu ciorapi normali, marimea 5(); iar cand au inceput sa ma deranjeze si acestia, am renuntat la fusta si am trecut pe pantalon si salopeta. Insa, pe timp de iarna obisnuiesc sa port ceva pe sub pantalon si cand nu sunt gravida.

blackgirlO, delsim, puteti sa-mi spuneti concret niste preturi la care ati gasit voi ceva de calitate?
Pe internet am gasit niste reclame, dar nu am nimic cu care sa fac comparatie.

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Eu am dat pe perechea groasa pe care am luat-o ( 40 deni sau 50-nu mai stiu ca am aruncat ambalajul) 40 ron de la Premaman.
La Motercare erau cam 65 roni, set de 2 perechi de 20deni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Uite www.shop-fiore.ro/medica.html" target="_blank">dresurile astea pe care eu le tot vad in farmaciile din lantul "Catena". Sunt 20 si ceva de lei perechea.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Merci de info, delsim, sunt intr-adevar scumpi.
miki68, merci mult si tie, o sa incerc sa iau legatura cu pers de contact de pe site-ul trimis de tine - oferta pare buna la acest pret, dar nu se poate cumpara on-line deocamdaqta, ca pagina e in lucru...

Mergi la inceput