FIV250
Raspunsuri - Pagina 8
sophie76 spune:
buna seara dragi fete!
De saptamina asta am dat si eu startul pentru FIV pe care il voi face la Budapesta. Deocamdata am inceput cu Marvelon dupa care continuu cu Suprefact si appoi si cu Gonal F.
Eu vroiam sa va intreb daca e Ok sa iau si urmatoarele medicamente :
- acid folic cu B uri -1 capsula/zi
-omega 3 1000 mg, 2/zi
-aspirin protect 100 mg, pina in ziua testului
-royal jelly fiole - 2 /zi ,din momentul stimularii si 3/zi cu 3 zile inainte si dupa punctie , e OK???
Legat de Royal Jelly am gasit la farmacie fiole de Royal Jelly cu Ginseng 300 mg Royal Jelly si 50 mg ginseng, sunt OK s au sa caut Royal Jelly simplu?
Mentionez ca pina in prezent nu s a gasit cauza infertilitatii,ceea ce am observat e ca nu stau prea grozav cu endometrul in mod normal de aia as vrea sa iau Royal Jelly.
Ar mai trebui sa aadaug sau sa tai ceva de pe lista mea? Stiu ca s a mai discuta subiectul acesta, am folosit si functia de cautare dar imi rezulta prea multe subiecte care se incarca greu
.
Va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine din experienta voastra legat de ce ar trebui sa fac/sau sa nu fac in acaesta perioada.
Va multumesc din suflet pt ajutor!!
sophie
fireyes spune:
sophie, eu n-as lua royal jelly si aspirin fara OK dr... royal jelly e un produs hormonal, iar aspirin protect poate sa modifice anumiti indicatori ai sangelui (legat de coagulare si altele).
KoraPop spune:
Catalina sa speram ca 2010 va fi fericit si pentru noi veteranele care am trecut prinatatea..! 
nusy ce face Ingrid? Creste? Va
cu mult draga! Toate cele bune din partea mea! 
husky multumesc fata draga! Madlen
e un exemplu cert ca DD rasplateste oamenii cu suflet mare...Ce face feciorul tau? Da din picioruse? Sarcina usoara in continuare! 

Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
catalina2307 spune:
sophie - eu nu prea sunt adepta medicatiei luata dupa ureche. Acidul folic este ok iar aspirina - 80mg nu cred ca iti face rau, se recomanda si pentru endometru dar se opreste cu 2 zile inainte de punctie. Dar cel mai bine discuta cu medicul tau si cere-i parerea despre orice intentionezi sa faci.
sophie76 spune:
catalina, fireyes , va multumesc pentru opiniile voastre, cred ca aveti dreptate am sa i scriu si medicului sa vedem ce mi raspunde si nu am sa iau nimic din ceea ce el nu recomanda!!
sophie
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALINAOPREA Fetelor,in legatura cu spagile de la Giulesti eu nu cred ca e o suma fixa. In aprilie-mai cand am facut eu FIV_ul ,am observat ca diferea suma de la fata la fata. Si in plus.....nu prea conteaza daca dai sau nu,la mine nu a contat si m-am hotarat la urmatorul FIV sa nu mai dau nimic. Va pup pe toate! Alina in asteptarea unei minuni de ![]() |
Eu nu am dat nimic. Atata vreme cat platesc asigurarea de sanatate, platesc si FIV o carutza de bani, iar statul nu suporta nimic, de ce sa mai dau??? parerea mea...
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
vanessa80 spune:
SOPHIE intreaba medicul ce tratament sa iei si respecta-l. Fereste-te de persoane racite. 
Fetelor va rog sa imi raspundeti la o intrebare. Marti am facut ET si sambata trebuie sa mergem la o petrecere. Am voie sa dansez? ( nu vreau sa imi deranjez puiutii)

Tabitha spune:
Vanessa: parerea mea este sa incerci sa sa stai cat mai linistita, caci sambata vei fi a 4-a zi dupa ET si incepe sa aiba loc nidarea. asa ca, relax cat se poate, pt. ca puiutii sa se prinda bine.
vanessa80 spune:
[quote]citat din mesajul lui Tabitha
Vanessa: parerea mea este sa incerci sa sa stai cat mai linistita, caci sambata vei fi a 4-a zi dupa ET si incepe sa aiba loc nidarea. asa ca, relax cat se poate, pt. ca puiutii sa se prinda bine.
Tabitha mersi mult. Chiar vroiam sa intreb in a cata zi de la ET are loc nidatia. 
catalina2307 spune:
La blasto nidarea se face in primele 24-48 ore dar oricum nu e momentul sa te manifesti artistic. ![]()
Asteapta pana la botez si atunci o sa recuperezi toate petrecerile ratate. ![]()