FIV250

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

COCO te rog, da-mi mai multe detalii despre FIV 1 de la Gynera. Care e problema la voi? Cati embrioni ati avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'neata fetelor!
Numai acum am avut timp sa citesc din urma....vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-ati adresat o vorba buna, o vorba de incurajare,sunteti tare multe si nu va enumar, dar am simtit ca sunteti alaturi de mine..., chiar daca nu am citit decat acum , inseamna foarte mult pentru mine...
Multumesc mult inca odata!
DD sa va ajute pe toate!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna, fetelor. Eu sunt in repaos dupa tratamentul de stimulare pt. FIV intrerupt la inceputul lui oct. Acum ma pregatesc de laparo, insa nu-mi mai vine ciclul. Azi as fi ziua 29, mie in general imi vine la 24-26 de zile. La primele 2 FIV-uri nereusite nu am avut nicio intarziere a CM. De ce mi-o fi intarziind acuma, cand stau ca pe ace sa ma duc la consultatie si apoi sa fac laparo, pt. ca (imi facusem eu planurile...) in febr. martie sa reincep FIV-ul? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

Bafta multa tuturor celor care sunt in focuri si sa dea DD sa ne vedem toate mamici cat mai curand.

Lachione: Doamne, ce a mai trecut timpul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

COCO ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Tabitha, eu urmeza sa fac FIV in nov dar am facut 3 inseminari si am avut si eu tratam intrerupt din cauza formarii mai multor foliculi mici(vreo 10 de 7mm in ziua 17).Si la fel nu mi-a venit ciclu natural,iar dr mi-a indus ciclul cu Triaklim,pt ca urma sa fac laparo pt ovare micropolichistice.asta se intampla in anul trecut august.Oricum la tine nu se considera inca intarziere mare.Pe mine m-a lasat sa astept pana in ziua 35.Bafta muuulta!!!
Fetelor,nu mi-ati raspuns la intrebarea de ieri.A-ti folosit careva Norcolut 5 zile pt venirea ciclului?
Si inca ceva:pt cele cu PCOS v-a facut careva dr analiza de insulina?pt ca acest Pcos se datoreza in mare parte din cauza insulinei marite.De aceea eu iau Metformin pana la Fiv in noiembrie.Luati careva Metformin?

De Craciun voi fi cu burtica de mamica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor , va rog , care stiti , sa ma lamuriti si pe mine.
sunt un pic derutata.
sunt in a 12 a zi de inhibare si azi la eco , s a vazut asa: endometru de 10 mm, si pe ovarul drept 2 foliculi de 25 si 26! intrebarea mea : este posibil asa ceva? sau inseamna ca nu raspund inhibarii?
azi la ora 16h trebuie sa sun sa vad rezultatul analizei de sange , cica in functie de asta vom programa urmatoarea eco si alta analiza de sange..deocamdata nu mi a spus nimic de stimulare, a spus ca mai asteptam! voi ce parere aveti?
multumesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Buna fete dragi!

COCO, din pacate nu te pot ajuta cu un rspuns, dar iti doresc multa bafta! Sa fie cu noroc de data asta!

SHERITRA, ma bucur mult pentru productia ta. Sa iasa embrionasi de calitate si sa se lipiasca frumusel acolo unde trebuie.

BRUNADRIA, tocmai voiam sate intreb cum stai cu analizele...Din pacate eu nu prea te pot ajuta ca nu am inca experienta si nu ma pricep. Asa ca, daca nu stiu, prefer sa nu-mi dau cu parerea ca nu vreau sa te zapacesc mai tare! Draga mea, eu iti tin pumnii si speram ca va fi totusi bine. SUCCES

ALRAK, draga mea sunt cam FOARTE piperate preturile acestui tratament! Sincer nu am mai auzit de un tratament atat de costisitor...o fi el complex si bun si... si chiar fata mare sa te faca...nu stiu ce sa zic, tot mult mi se pare. La noi au aparut si tot felul de practicanti si nu mai stii daca sa ai incredere sau nu, iar cand e vorba de o suma atat de mare....vorba lui SHERI, faci cateva fivuri cu ei si poate ai certitudinea mai mare sa iasa un puisor! Acum, vei vedea tu...Eu sper sa-ti gasesti ceva mai ieftin totusi sa mai ramana si pentru un fiv norocos... ITI tin pumnii!

DRGAICA, imi pare rau ca am retinut gresit ca poate puteam rezolva cumva sa ne putem vedea...DAR lasa ca poate mai veniti si atunci ne vedem cu burtici sau cu bebicii in brate! Multa bafta si rabdare iti doresc! Chiar e nevioe! Si fii si tu mai optimista! Draga DRAGAICA, TREBUIE sa iasa cu ochisori!

CARLA, multa bafta! Iti inteleg curiozitatea, dar eu zic sa stai linistita si sa te lasi pe mana doctorilor din Ungaria. Am auzit ca sunt niste profesionisti. Dar cred ca se va gasi cineva sa te lamureasca si pe tine dragutza!

In curand imi numar boboceii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

VANESSA, MIRELA ce mai faceti gravidutelor? Toate bune si frumoase? Pisorii, cumintei? Sa speram ca le place in burticile vostre si timp de 9 luni domiciliaza acolo!

In curand imi numar boboceii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

brunadria - eu nu am mai auzit pana acum asa ceva...sigur sunt foliculi si nu chisturi? Cu ce te inhibi?
Kora - eu iti doresc un singur lucru....sa iti fie bine.
daniela - se pare ca iar plecam la drum impreuna. Sper cu un alt deznodamant. In ianuarie ma gandesc sa merg sa imi iau si eu puii acasa....sa vedem ce va fi pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

rami,multumesc tare mult,expierenta ta ma ajutat sa mai pun odata lucrurile cap la cap, ca sa inteleg ca AC(inhibare)inainte de stimulare nu face casa buna cu 'poor respunder"
si chestia cu foliculi goi,asta ma nelinisteste si pe mine ,ca la cele 6 IA facute cu foliculi frumosi sa nu fi fost goi,de aia voiam macar o punctie sa vad ce se intimpla,sper sa mai am si eu vre-o data un folicul sa il pot punctiona
multumesc si numai bine iti doresc

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput