Cum recapeti increderea in partener

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

ladyJ, exact asta cred si eu. Daca vreodata respectiva isi va schimba atitudinea, clar "aventura" se va consuma...Desi eu ma intreb daca din punctul lui de vedere ar fi doar o aventura..eu cred ca omu' si-ar dori o relatie..la cata insistenta a fost din partea lui. Cu toate ca atunci mi-a zis "ce-ti inchipuiai, ca gata, ma insuram cu ea?"

De discutat, iti dai seama ca de 1 an si jumate de cand a inceput povestea, s-a tot discutat. Concluzia? Nici una...fireste. Explicatia pe care mi-a dat-o de multe ori a fost ca: "eu lucram prea mult, el se simtea nebagat in seama si a vrut sa vada daca mai e valabil". Bullshit..

Si de discutat de acum incolo nu mai poate fi vorba, deja imi zice ca il enerveaza subiectul, ca s-a saturat, ca deja nici nu se mai agita pe tema asta, ca nici nu prea ii mai pasa daca eu ma enervez sau nu.. A zis ca mi-a explicat, ce tot sa imi mai explice? Daca eu nu vreau sa trec peste e problema mea..Deci pana la urma, m-am ales cu o problema gratuita, pe care vreau - nu vreau, trebuie sa o rezolv

Si inca niste chestii, pe care le-am vazut recent..ca deh, pana acu dragostea a fost oarba: e genul de om care se lipeste de altii doar pe interes (m-as mira sincer sa fiu eu "exceptia de la regula"), si nici nu e prima data cand are tentative de flirt..trecutul lui spune totusi multe, pe care eu le-am tot trecut cu vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Ce sa zic...as zice eu, dar nu vreau sa te supar.

Atitudinea asta a lui este superficiala. El ti-a explicat..frumos! Si cu asta considera subiectul inchis. Vroia domnul sa vada daca mai are trecere la femei

Nu vei mai putea avea incredere in el, stii si tu. Ramane doar sa hotarasti ce faci de acum inainte. Faci pe politistul si il verifici permanent, il lasi in pace si bagi capul in nisip, sau iti vezi de ale tale, fara el.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Hai zi, daca tot m-ai starnit

Crezi ca ma poate supara ceva mai tare decat situatia in care ma aflu? Si cand il mai aud ca mai vrea si copiii..ma apuca toate cele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Hai zi, daca tot m-ai starnit

Crezi ca ma poate supara ceva mai tare decat situatia in care ma aflu? Si cand il mai aud ca mai vrea si copiii..ma apuca toate cele

Bine.
Parerea mea(si nu trebuie sa o iei prea in serios, pentru ca eu vorbesc total din afara problemei) este ca barbatul tau e genul acela de barbat care din cand in cand isi pierde increderea in barbatia lui, in puterea lui de a agata femei, si cauta apoi sa si-o demonstreze.
Pana una alta,esti intr-o situatie de incertitudine nasoala si iti doresc ca lucrurile sa se rezolve intr-un fel sau altul, sa te linistesti, sa faci ce e mai bine pentru tine.

Mergi la inceput

Mda, pai cam asa e..ma uit de exemplu, la orice lucru face se asteapta laudat, ridicat in slavi de mama-mama...lucru care devine destul de enervant la un moment dat, pentru ca ok..e fain sa te laude lumea, dar numai cu asta te hranesti? Nu iti stii propria valoare? Trebuie mereu sa ai laudatori?

Probabil asa si cu femeile...in orice caz, ce nu m-am lamurit eu, e daca le face doar de amorul artei sau daca ar fi una care ar zice "da", n-ar mai sta pe ganduri..Tare mi-e teama ca totusi e vorba de optiunea nr.2...insa pana nu o sa am probe la mana, o sa raman cu incertitudinea asta..anyway, o decizie va trebui sa iau, deja ma intind de prea mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

tierry eu cred ca increderea in partener nu se mai recapata! Asta e parerea mea strict personala, din experienta proprie! Asa e structura mea sufleteasca, poate e un instinct de autoaparare, dar daca cineva ma raneste o data, a doua oara nu o va mai face...fiindca nu voi mai fi acolo! Am incercat, insa in loc sa recapat increderea ajungeam sa nu mai am incredere nici in mine, sa ma comport nefiresc, sa fac scenarii chiar cand nu mai era cazul...sa devin suspicioasa pentru orice, sa traiesc intr-o permanenta nesiguranta...dar ti-am zis, asa sunt eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Tierry , hai sa-ti spun ceva : 8 ani de zile am trait langa ex-ul si tot timpul am avut senzatia ca ...are pe cineva .Mi-a recunoscut dupa o cearta grozava ca o "pusese" de 3 ori cu 3 mandre la diferenta de cativa ani dar ca vezi Doamne doar le-a f... si nu a avut alte relatii cu ele .Deoarece sunt destul de libertina , nu am facut crize pe tema asta .Dupa ce ne-am cununat cu acte in regula a inceput omul meu sa se schimbe,sa urle din orice la mine,sa imi faca observatii idioate (intr=o zi a facut crize ca am uitat 5 firimituri de paine pe masa din bucatarie ,alta data mi-a batut cu pumnu-n usa de la baie la 2 noaptea ca l-am deranjat de la FIFA ) .I-am zis ca eu cred ca el are pe alta de face asa urat ,mai ales ca viata noastra sexuala era aproape de zero !Tot timpul ma facea obsedata ,ca sunt geloasa degeaba,ca nimic si l-am amenintat ca daca nu se linisteste si nu isi baga mintile in cap sa se poarte ca un sot si barbat normal,ADIOS scrie pe el .Nu a inteles si ,dupa 8 ani de chin (un an jumate cununati) mi-am luat copilul de unde locuiam impreuna ,eu am venit aici in Anglia,intre timp am divortat legal si ghici ce am aflat :dragul meu sot "nevinovat" avea pe una de la el de la munca de aproape un an in urma iar "la noi" devenise pentru el doar hotel gratuit .
Cand l-am cunoscut pe Mousi ,i-am lasat lui Cezar tot ce agonisisem EU din banii mei si nu-mi pare rau !
In primele luni,dupa ce ma fripsesem cu "supa" lui C , ii cautam lui Mousi in telefon la mesaje,apeluri,ii citeam e-mailurile,mesajele din messenger ,chiar devenisem obsedata din cauza unui idiot.Nu aveam incredere in nimeni !Dupoa 6 luni am inteles ca nu am de ce sa ma tem iar acum , dupa 4 luni jumate ,nu i-am mai cautat deloc si nici nu mi-a mai fost teama !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

buna!
mai rau mi se pare mie ca e faptul ca traiul alaturi de asemenea barbati iti ditruge increderea in tine, mereu te intrebi ce au altele si tu n-ai, de ce nu esti suficient de buna pentru ei, et)
pe cind problema nu e la tine, ci la ei si la lipsa lor de incredere in persoana lor.
Iti doresc sa ai puterea si intelepciunea sa faci ce trebuie

Mergi la inceput

Hmm din raspunsurile voastre ma conving totusi ca nu eu as fi problema...adica am banuit-o de la inceput, insa cand iti zice cineva in continuu ca ba esti neindemanatica, ba nu poti gandi cu creierul tau, ba esti paranoica, prea colerica etc. etc., ajungi sa te intrebi daca totusi problema nu e la tine. De fapt toate astea inseamna subminarea personalitaii, ceea ce mi se pare grav...Si chiar ma gandeam f. serios sa trec totusi pe la psiholog sa ma lamuresc de la cine e problema.. Daca stie cineva unul bun in Iasi, astept recomandari Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Tierry,ai PM !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput