Regasiri (38)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
La multi ani fericiti pt Sophia, Pascal, Ana, iulia, karina, antonia si Dastefa. Sa va dea D-zeu sanatate si mult noroc in viata.
bambo astepti bb? Antonia tot caprita a ramas? nu-i bai, sanatoasa sa fie, educatoarele n-au decat sa se obisnuiasca cu argintul viu.
am vazut ieri 3 -4 pozici cu Ana&party...insa am ramas cu chef de mai mult...maya???
vazusi si de la cheful Iuliei mai mai ce de distractii, si ce burtica are Iulia! sau e rochita bombata?
n-am intrat zilele astea fiindca-s cu morcovul bagat. Luni am avut revizie la chirurg infantil, revizier la oo + pielicica putzii. oole ok, pielicica avea o 'frana'. adica din lungimea totala a penisului, la noi iesea cam tot capul afara(cam 1 cm) insa intr-o parte ramanea prinsa pielea aia si nu se putea trage mai mult...nu stiu cum sa explic. Doamna chirurg mi-a cerut consimtamantul sa-i facem 'dezlipirea' acolo, eu amutita si tremurand: cum? pe viu? ea: ei pe viu, cu anestezie!, eu: adica il intepati?, ea: da de unde, punem crema si-n juma de ora ii amortita putza de tot. am semnat...l-au manevrat. cu frica a stat ieri toata ziua asteptand sa i se duca efectul ansteziei insa n-a avut nici un deranj. insa azi e alta mancare de peste. cica trebe uns dupa fiecare pipi acolo(adica tras de pielicica) cu vazelina pura...si trasul ala azi deranjeaza, nu se lasa. Putza a fost nitel rosie, dar ii dau tot la 6 ore nurofen si vad ca se dezumfla si nu.i mai asa de rosu. nu ne lasa sa tragem prea mult si eu stau cu frica ca o sa i se lipeasca iar pielicica aia daca nu bagam sub ea destula vazelina. Il las sa-si bage si el degetele in tubul cu vazelina si sa se dea si el, si asa parca ne lasa sa-l manevram nitel....offf noroc ca in rest nu-l doare deloc, ca eu ma asteptam sa-l usture cand face pipi...
In rest mai avem muci, ca doar nu scapam de ei toata iarna, iar noaptea il apuca nitel tusea, tocmai and adoarme bustean; incepe sa se incalzeasca si-apoi tusea. Cu 1 ml de sirop ii trece...dar vad ca i-am dat 3 nopti deja.
mama se tot cearta cu mine ca de ce nu-i dau maieu pe sub tricou(la noi inca sunt 27-28º, deci copilul are muci din cauza mea!
pup toata gasca
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dbunny mama se tot cearta cu mine ca de ce nu-i dau maieu pe sub tricou(la noi inca sunt 27-28º ![]() |
Vaaaai, ce cunoscut imi suna!
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Eu iar n-am somn, dar acum imi permit, ca-s in concediu, Ana e in vacanta...deci maine ( de fapt azi
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Dbunny, m-a distrat ce-ai intrebat-o pe Bambo, sigur ai citit ultimul mesaj al meu, unde o intrebam daca n-are de gand sa-i faca Antoniei vreun fratior sau surioara( sau...cine stie, din fiecare cate unul, asa, dintr-o lovitura
![](icon_smile_big.gif)
Cat priveste puta lui Dani, chiar ma mir ca nu-l ustura, ptr ca am vazut si eu copii- cu fimoza, ce-i adevarat- care dupa operatie tipau la pipi saracii... Si sa-i dea cu unguent ca anestezic...aici am auzit ca la cazurile mai usoare se face pe viu, ce anestezie, ca in evul mediu
![](bang.gif)
Si stai linistita, ca pielea aia nu se lipeste asa usor, esti sigura ca ai inteles bine, sa-l dai cu crema dupa fiecare pipi? Eu stiu ca e de ajuns sa faceti manevra asta o data pe zi, si dupa baie, ca-i mai usor, timp de mai multe zile, nu mai stiu cat, stiu ca eu am facut-o mai mult decat mi-a zis dr, sa fiu mai sigura, ca se obisnuise copilul
![](icon_smile_big.gif)
Gata, fug la culcare.
dastefa spune:
buna dimi
azi sunt ceva mai bine.Ieri ma dureau oasele,carnea pe mine si aveam un cap greu...aducea a inceput de gripa.
Aseara mi-a facut sotul o frectie generala si parca sunt mai bine ,sper sa nu revina si o zi buna sa aveti
Mihaela 28+
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
ank999 spune:
pe toata lumea!
Bambo ma bucur sa aud despre voi ca totul e bine. Caprita sa sti ca posed si eu
Roxana e bine in concediu, nu-i asa
Dbuuny bine ca nu-l doare. Sper sa scapati si de muci si tuse
Dastefa ma bucur ca si tu te simti mai bine.
Ma tot gandesc la Dani. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sper sa nu fie ceva atat de grav
Eu sunt un pic cam suparata ca fata mea aseara a facut temperatura 38 si e un pic ragusita. S-ar putea sa fie un inceput de laringita. azi sta acasa, dar maine nu am cu cine sa o las. Voi ce le dati in situatia asta?
Sper sa fie bine ca la gradi bolnava eu nu o duc.Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Buna dimineata! Mai fetelor voi ce ziceti cu gripa porcina, aseara au venit nasii anei si erau destul de ingrijorati avand in vedere ca a aparut si in pitesti un caz cu un copil de 15 ani. Eu pana acum nu prea m-am gandit dar incep s-o fac, nu ca as stii cum sa evit. La gradinita am vazut ca toti tusesc si mucesc, Ana inca se tine bine, azi-noapte a tusit si ea sec de cateva ori, dar nu da semne de raceala. Ma gandesc ca parintii colegilor ei cam fac ture prin afara, sa nu ne transmita vreun virus, dar ce sa-i fac, s-o tin acasa toata iarna? Pe la spitale au pus bodygarzi, personal cu masti, toata lumea in carantina, probabil chiar e de speriat. Vaccinul am inteles ca nu se va putea face la copilasii mici pt ca nu e suficient testat. Atunci cum putem preveni?
ank999 spune:
MAYA HABAR NU AM SI DA, DE VREO 2 ZILE SUNT SI EU INGRIJORATA, DAR AM INTELES CA LUATA DIN PRIPA NU-I ASA DE PERICULOASA. sPER DOAR CA NU O SA NE INTALNIM CU EA.
CAT DESPRE VACCIN NU STIU CE SA ZIC. EU NU L-AM FACUT NICIODATA NICI PE CEL NORMAL. CHIAR NU AM IDEE CA SA FAC.Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
carla2005 spune:
eu sunt acasa cu alex, tuseste ingrozitor, a inceput sa tuseasca si noaptea, febra inca nu face...cica are laringita...sa vedem cum om scapa de asta...
Sunt suparata ca nu gasesc acumulatorii de la aparatul de fotografiat sa va mai pun poze cu ea!
Va pup!
Mirona spune:
La multi ani! Dastefa - sa ne traiesti mami.
povesti despre ziua de ieri?
cum a trecut mama asa de repede? ha? unde fuge timpu asta nebun?
am chemat-o pe soacra sa vina sa stea cu copiii pana eu apuc sa fac ceva pregatiri. Am facut de cu seara o chiftea umpluta cu oua fierte si am mai fiert inca alte 20 de oua.
Asa ca de dimineata am facut rapid oua umplute cu pateu, oua in sos tartar (m-am bazat foarte mult pe oua ), rosii umplute cu vinete, sandwiciuri cu unt si sunca si cascaval ras, sandwiciuri cu pateu si ou fiert, castraveti murati si cascaval ras.
Pentru copii am facut sandwiciuri luna si soare - cu cascaval si cremvursti, si am mai pus si pe niste scobitori niste cascaval si niste felii de cremvursti. Suc, bere, vin, tuica, sheridans ...
no - timpul nu stiu cand a trecut, au venit fetitele - au inceput joaca, au dansat, au cantat la microfon, s-au si certat nitel pe jucarii, Raul era din mana in mana (numai pe la mine nu a prea fost saracutul) - a si dormit nitel, noi ne-am jucat, am facut si cateva activitati, nu toate - ca nu era timp.
La un moment dat ma trezeste Ami din betie si-mi zice ca ea vrea tort - noroc cu ea ... ca eu uitam de mine.
Am facut foarte putine poze, noroc cu Nicu a lui Flore ca a filmat nitel la faza cu tortul. Intr-un cuvant a fost super super super. No - hai - in trei.
A zburat timpul fara sa-mi dau seama cand si nici nu am facut tot ce mi-am propus - am ramas cu papa pe o saptamana intreaga, am uitat sa le pun copiilor fructe, am uitat de niste prajiturele sa le pun pe masa ... iar pe la 8 ma rugam de fete sa nu plece inca ca e prea devrenme - eu nu realizam cat e ceasul - no - si gata si cu ziua Karei.
noroc ca la a mea ziua nu vine nima - asa ca am si eu timp de respiro pana in aprilie.
v-am tzucat - iaca ici putinele poze facute.
Am adus tortu, alt delir.
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Salut fetelor
Nu mai vorbiti de laringita ca am alergie la asa ceva
Noi din iunie cand a facut Iulia de 2 ori laringita, o tinem in fiecare zi pe zyrtec si se pare ca este ok. De vreo 2 ori (o data la mare si a 2-a oara acum 3 saptamani) a sunat tusea a laringita (tuse sparta) si i-am dat repede ambroxol, nurofen si plantusin si s-a reparat foarte repede.
Cred insa ca daca nu ar fi fost pe zyrtec (antialergic) ar fi facut laringita serioasa.
Aaaaa, si inca o chestie: cand era Iulia foarte rau la mare (muci foarte multi, tuse sparta, nas infundat de nu putea respira noaptea) i-am facut o injectie cu dexametazona si dupa o ora de la injectie parea ca nu mai are nimic. I s-a imbunatatit starea foarte repede.
Stiu ca se mai fac si aerosoli la laringita: ACC, dexametazona si ser. Un orl-ist trebuie sa stie mai bine chestia asta.
Orl-istul Iuliei ne-a zis ca daca mai pateste vreodata sa sune a laringita, sa venim la el si ne da reteta pentru aerosoli.
Noi suntem speriati cu laringita ca pana in iunie, de fiecare data cand a facut fugeam noaptea cu ea la urgenta pentru ca nu mai putea sa respire. De aceea acum avem pregatita fiola de dexametazona la orice ora din zi si din noapte. Sper sa nu mai fie nevoie vreodata sa o folosim.
Gata cu laringita ca va facui capul calendar.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)
Mirona spune:
mai are cineva vesti despre cum se simte Dani?
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret