Regasiri (38)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
Maya, din considerentul asta eu am incercat sa o invat sa se stearga singura. De pisu reuseste, dar atat... dar nu mai vine iritata.... Se duce la doamna si cere servetel...
Anca, multumesc. Pai am ramas la cresa... si are si copii de doi ani in grupa si se vede si acolo diferenta.... Dar pentru ca ei sunt mai mici, pe cei mai mari ii invata doamnele sa manace singuri sa se dezbrace singuri... ca ele sa se poata ocupa de cei mai micuti...
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dastefa spune:
fetele eu iar cu insomniile si cu nervii la pamant
w/e asta ne petrecem.Adevarul e ca eu nu mai am chef de nimic dar Daria e f incantata si pt ea ma stradui sa fie cat de cat ok
in rest fizic ma simt f bine ,doar ca din ce in ce mai greoaie.Pe cantar nici nu ma mai sui ca mi-e frica
la gradi mergem de saptamana viitoare dar nu chiar de luni ca nu am chef sa risc vreo suparare chiar de ziua ei.Si eu ma stresez la capitolul sters/dat ,ridicat pantalonii si w/e placut
Mihaela 29+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
iulia-stefy spune:
La multi ani, Dani!
dastefa, capul sus! Pai de cate ori implineste Daria 3 ani? Lasa, o sa fie bine.
Petrecere frumoasa Dariei.
Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
Mirona spune:
La multi ani! Dani. Laura sa-ti traiasca flacaul.
Petrecere faina! pentru Daria, ca de urat ii uram luni.
eu am intrat sa va pun poze noi cu noi. sa ma mai laud ca i-am facut Karei un calutz - de care e foarte incantata si topaie cu el prin casa si ii canta "di calutule dii!"
Si nu numai ea e incantata de acest calutz - ia priviti aici.
Si mai avem un film dragut. Prima lor baita impreuna. Au decretat ca mai vor - tare le-a placut amandorura.
Si ia mai priviti si aici sa vedeti cate are uneori de indurat bietul Raul.
si acum temele zilei, care le-am uitat, sau nu am raspuns la ele:
Karina transpitra foarte foarte rar - deci la somn aproape deloc. Ba - peste vara pot spune ca i se lipeste de fata/cap parul cateodata - deci o pot pune pe baza transpiratiei.
Raul in schimb ... transpira la greu - si cand isi bea laptele si in timpul baitei si dupa si in somn si afara - deci mai non stop. El e caloriferul nostru - daca cuiva ii e frig i-l punem pe Rau in brate si instant le transmite caldura lui. Cat ar fi de frig afara - el are mainile calde.
Cu olita - nu ne mai impacam - si mai nou refuza si reductorul de wc. Ca la gradi i-au invatat sa se tina de wc - asa ca ... fata e mare si se descurca singura. In continuare avem probleme la bluze care se dau peste cap. In rst se dezbraca singura (CAND VREA EA!).
mai era ceva? cred ca nu!
asa ... sa va dau eu teme de casa:
cum ii invatati sa nu raspunda la straini, sa nu vorbeasca cu strainii si cum sa nu ia nimic de la un strain?
frate - pe mine Kara ma dispera cat e de vorbareata cu toti strainii.
Degeaba o cert, degeaba o amenint, degeaba ii spun zilnic cate ceva - data viitoare iar vorbeste cu careva strain, sau chiar ia ceva de la vre-unul.
Ieri in piata cumpar cartofi, fata se intoarce si vede pe un afis un kiwi - bucuroasa ca l-a recunoscut (ca doar stiu ca nu-i plac - avem si in casa si ii tot ofer si nu-l vrea) imi spune: mama kiwi - uite kiwi!
Femeia care vinde cartofi avea si mere - ia unul si incepe - luati doamna si dati-i fetei mar - ca e de 100 de ori mai bun decat kiwi, garantat. Ia maica de la tanti ca e mai bun - iti zice tanti.
Eu bagam cartofii in rucsac - nu vedeam ca asta deja ii intinde fetei marul. Ma bazam pe lectiile date Karinei despre straini.
Fata IOC - intinde mana si ia marul.
Ma intorc si stupoare - marul era taiat in patru - i l-a dat asa cu coaja cu tot si ma uit in mana ei si vad si cutitul partial cu rugina pe el.
Sa turbez nu alta.
Il iau din mana fetei si ii spun ca nu-l papam nespalat - ii multumesc femeii si i-l dau inapoi.
Ea - lasa maica ca l-a spalat ploaia. Atunci era sa-i si dau una. I l-am pus pe masa si am plecat, in mormaielile ei si a altor vanzatori - toti stupefiati ca mi s-a oferit marul si nu l-am luat - ca-s dusa cu pluta.
Voi cum ati fi procedat? i l-ati fi dat? normal ca apoi i-am tinut fetei prelegeri cum ca mama ii cumpara de toate numai sa nu ia nimic de la straini, cum ca daca mama ii spune cva si tanti altceva ea pe cine asculta? fata - pe nimeni. what????
iar prelegeri, iar lamuriri, etc. ma doare capu.
seara la fel - ne plimbam pe alee - o baba o ia la intrebari - ea se uita la mine, apoi la baba, vine spre mine dar ii si raspunde babei - sa mor nu alta de ciuda.
cum sa mai procedez?
no - hai ca deja au trecut 2 ore de cand am inceput acest mesaj.
am fugit si v-am pupat
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
LA MULTI ANI, PUIUT!!!!!!!!!!!
azi e ziua lui Dani. Imi doresc sa fie sanatos si sa aiba o viata plina de fericire, bucurii, imliniri si un car de noroc. sa aiba DD mereu, mereu grija de el si de noi.
voua v-as da de baut, dar cum ne sarbatorim in cerc f. restras nu prea am pregatit mai nimic. doar tort. dar virtual sa servesc cu tort, sucuri, sampanie, prajituri si tot ce mai poftiti.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
miro ai niste copii f frumosi. sa iti traiasca, sa fie sanatosi.
cu strainii ... eu i-am explicat lui dani ca exista oameni rai, care fura copii. si pleca cu ei si nu ii mai aduc acasa la mama lor si tata lor. si cand vede un om mai ciudat (murdar, mirositor, tigani - desi nu i-am spus in mod special nimic de tigani, asa ... care i se par lui dubiosi) imi spune: uite mami, omul ala fura copii. acum, de vorbit mai vorbeste si el ... dar avem noroc ca se rusineaza fata de straini si nu prea le raspunde. dar, cred, ca daca i-ar oferi ceva dulce sau o jucarie ar putea fi prostit f repede.
cred ca inca sunt destul de micuti, tot trebuie sa fim cu ochii in 20.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dayanara spune:
dani
sa cresti mare sanatos si sa fii fericit!
mirona eu il las sa ia un mar sau o mandarina de la piata dar intreaga si acasa i.o spal, altfel nu accept sa i se dea , nici in parc nicaieri
roxana 21
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
mayaione spune:
La Multi Ani, Dani!!! Sa cresti mare si frumos!
Miro ai procedat corect zic eu. Ana a luat odata paine de la o tanti venea de la biserica si a zis ca-i sfintita. Pana sa ma reped eu sa i-o iau, jumate era in gura Anei, asa ca asta e. I-am explicat apoi sa nu mai ia de la straini, am vz ca a vrut o vecina sa-i dea o bomboana si a refuzat-o. Acum nu stiu daca asa va proceda mereu sau a fost doar o intamplare. Ce am remarcat si e bine, nu mai accepta sa fie pupata de persoane straine sau rude, nici macar nu le da manuta, sau daca i-o iau cu japca vine repede s-o spal.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
La multi ani Dani ! sa cresti mare si sanatos, sa se bucure parintii de tine. si sa te faci bine repede repede.
Cu strainii...o marocanca l-a pupat odata chiar pe botic...(marocanca d'aia cu poale lungi si capul acoperit, piele negricioasa) pana sa apuc sa zic ceva fapta a fost consumata. Fructe incepute nu se ofera aici, insa la restaurant mancam la greu. mai stii ce fac aia prin bucatarii
in schimb acasa la soacra mai prind paiul altuia si beau actimel unul dupa altul, cu acelasi pai, etc.
cu vorbitul cu altii, sau cu dusul cu altii, eu inca mai stau cu ochii pe el ca pe butelie. nu-l las nesupravegheat deloc. tot timpul in raza mea vizuala, cu exceptia casei mele, a socrilor, a cumnatilor. ma refer in magazine, sau piata. nu-l las departe de mine nici 5 secunde. si adevaru-i ca pe cine nu cunoaste nici nu baga in seama...o fi fudul Singura frica este ca daca cineva-i cere un pupic(ca si cazul marocanei care o cunoastem din vedere) el intinde gatul...
miro tare frumosi si dragalasi sunt ei la scalda..si ce bine canta kara..cate strofe are cantecul ala? Raul nu pare sa 'sufere' cu atata animatie langa el...ii place la nebunie
dastefa petrecere frumoasa...daca n-ati terminat-o deja
v-am spus ca gripa a e la colt de strada? cunosc 3 copii infectati. Una din ei e nitel astmatica si are varsta lui Dani...nu s-au complicat lucrurile si totul decurge conform planului, tratament si odihna(se trateaza acasa)...cica 95% din populatie va fi afectata iarna asta.
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Ana tuseste in prima parte a noptii sec cam de o sapt,ziua nimic, dar m-am cam speriat. Am schimbat pernele pt ca erau din pene de gasca si se pare ca-i agravau starea. Azi-noapte nu a tusit deloc, doar dimineata, dar nu f rau, asa si asa. Deci si pernele erau de vina in mare parte, acum avem antialergice. De ieri am inceput sa-i dau Isoprinosine, un virus tot are, ca o fi ala porcin, ca o fi un simplu virus eu tot ii dau ca mi-e frica, asta e antiviral si functioneaza in ambele cazuri. I-am mai dat Paxeladine si Nurofen. Pare mai bine azi, oricum muci nu are, dar e infundata, cam greu cu desfundatul. Ca nu ai ce sa-i scoti. Imi veni ideea sa-i dau cu crema chinezeasca si pare ok.