Regasiri (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata si de la noi!

Am fost in concediu si stiti ca daca stau acasa...ioc timp , v-am citit, dar de scris...greu

Multumim de urari, am sarbatorit duminica, voi pune poze dar nu stiu cand, sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa imi fac timp, oricum nu-s prea multe. Tortul l-am facut eu, cu Calin prin preajma care incerca sa rupa din el. El era pe postul de degustator-sef, s-a fript putin cu crema, ii pusesem pe-o farfurioara ca sa se raceasca si nu m-a crezut ca frige, iar dupa ce s-a convins...intreba intotdeauna cand vroia sa bage dejtul: "fige?" ( frige?)
Ieri mi-a prins intaritorul ptr unghii si s-a dat si el, dar si-a dat pe toata mana, nu numai pe unghii, noroc ca-i incolor. Si din cauza ca i l-am luat, a gasit pasta corectoare a Oanei si a continuat sa-si faca ...manechiura, si parchetul, si biroul....acum...spuneti-mi si mie: cu ce se ia?????
Ce sa va mai spun...face numai prostioare, nu sta 2 minute intr-un loc, nici pe wc n-are rabdare sa stea, fapt ptr care sambata se constipase rau si dadea sa faca si tipa ca din gura de sarpe, pana la urma i-am pus un supozitor cu glicerina si a facut.

Asaaa...va spuneam ca o duc pe Oana la filmul cu MJ. Am fost sambata dimineata, si cu ocazia asta am intrat in Auchan si m-am intalnit cu...Mos Craciun cat a fost ea la film. Noroc ca am avut scaunul de masina in portbagaj si am pitit cadourile dupa el, n-a vazut nimic nici Oana. Am gasit www.dtoys.ro/show.php?id=1146" target="_blank">papusa alice ptr Ana, era in oferta, la 105 lei, nu e ca Nenuco aia care vroiam s-o iau, dar si la pret e pe jumatate , si inchide ochii cand ii dai biberonul sau suzeta, plange, i se misca burtica cand doarme...e simpatica. Ptr Oana am luat o orga , m-am gandit ca daca tot face pian, o ajuta sper sa se obisnuiasca cu clapele, pian nici vorba sa iau, n-am unde-l pune, ca sa nu mai zic de pret, iar ptr Calin i-am gasit masina de curse cu telecomanda pe care o vazuse intr-o farmacie si urlase dupa ea, parca v-am povestit eu, doar ca am luat-o cu 30 lei, fata de 52 cat era acolo. Acum...vreau sa le mai iau ceva, dar ceva educativ, vazusem un Atlas de istorie, ieri am intrat sa studiez mai bine Atlasul ala, dar nu-l mai avea, am vazut in schimb o Enciclopedie, nu stiu, dati-mi si mie pareri, sugestii...Dastefa, poti sa-mi recomanzi ceva? Ma gandesc ca o folosesc toti 3, chiar daca e ceva mai scumpa.
Ptr Calin...i-as mai lua ceva care sa-i puna mintea la contributie, dar ceva foarte interesant ptr varsta lui, ca sa aiba si rabdare sa stea mai mult de 3 minute Nu vreau jocuri de constructie ca are si numai eu strang la ele de mi s-a acrit, el baga :" nu vleau io" si gata, le strang eu, decat sa calc pe ele ( ati vazut cum e sa calci pe o piesa d-aia de lego?

Despre transpirat, si Calin transpira cand doarme, in general la somnul de dupa amiaza, imi spusese cineva ca daca transpira la ceafa e semn de lipsa de calciu. Acum...nu stiu, dar nu cred, la cat lapte baga...ar fi culmea.

Ati inceput operatiunea "renuntat la biberon"? Calin m-a exasperat cu laptele, bea numai din biberon, rareori din cana, si bea un biberon pe la ora 20, altul cand se baga in pat, la 22-23, unul pe la 5-6 dimineata si altul la 7, aprox cam 1 l pe zi. N-aveam treaba cu mancarea cu el, manca orice, acum...face mofturi peste mofturi, nu stiu ce sa-i mai fac. I-am spus ca vine Mos Craciun, si mi-a spus ca daca vrea sa-i aduca cadouri, va trebui sa=i dea biberoanele. Sa vedem daca merge, pe Oana asa am convins-o sa renunte la biberoane.

Scriu mesajul asta de aproape 3 ore, il trimit ca m-apuca prannzul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Laura, ma bucur ca Dani e mai bine. In legatura cu antibioticul, ai grija ca dupa cateva zile branula aia nu va mai functiona cum trebuie si-l va ustura cand ii va baga serul. Si ustura al naibii, stiu ca am simtit pe pielea mea, mai bine ii schimba branula in alta parte, il va durea mai putin . sa scape usor de injectii.

Despre colorat...n-am curajul sa-i dau carioci, i-am mai dat si a colorat tot ce-a gasit, zilele trecute a gasit markerul cu care scriu pe dvd-uri si a colorat canapeaua din sufragerie, ii mai dau acuarele, ii pun putina apa intr-un paharel si chipurile sta mai mult de 3 minute sa coloreze( dar nu prea mult, max = max 10)

I-am gasit in Auchan o masinuta Roary si o figurina - Big Chris parca-l cheama. Foarte incantat a fost de ele, acum doarme numai cu Chris.
Si tot de-acolo am luat niste dvd-uri cu desene animate: Zorro, Pinocchio, Inspectorul Gadget...si nu mai stiu, am luat 6 dvd-uri, sunt impachetate cate 2, la 10 lei, acum sper sa fie si bune, le voi da de Mos Nicolae, alaturi de cate un ou Kinder,dulciuri, maieuri, sosete...pijamale...dupa caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici,
am cazut. psihic. dani e mai bine, dar acum ca nu mai imi fac atatea griji pentru sanatatea lui incep sa ma gandesc la toate cele.
mama mea a facut un cheag de sange, care i s-a plimbat prin organism vreo luna, dupa care s-a fixat la genunchi. e inoperabil. ma gandesc ce se putea intampla, daca i se ducea la creier, inima, plaman.
maine ma duc sa imi fac rmn lombar, sunt ceva probleme totusi cu spatele, trebuie vazute si rezolvate pentru a putea sa mai duc o sarcina cand va fi cazul. ma costa 450 lei. am cheltuit de-a bani cu medicamentele perioada asta ... stiu, important e sa fim sanatosi, dar tot ma doare cardul/buzunarul/bugetul.
incep sa ma gandesc si sa imi para f rau pt dani si ce va pierde. gradi, colegi, iesiri, serbare de craciun, etc. nici macar de ziua lui nu va putea primi copii in vizita. stiu, nici asta nu e f important, important e sa se faca bine, dar tot ma darama ...

sper sa ma ridic ... cumva, candva. daca mai absentez pe aici sa stiti motivul.

azi mergem prin oras sa ii cautam cadou de ziua lui, vrem sa ii luam o corabie cu pirati si tunuri (de cand e bolnavior ne-a innebunit cu peter pan).
despre colorat ... lui dani cel mai mult ii place cu acuarele, adica s apicteze. acum incepe sa aiba rabdare la contururi, sa nu mai amestece in disperare culorile, sa faca copacul cu verde, nu cu negru (a avut o perioada cand desena numai cu negru). noi pe pereti nu avem opere de arta, doar la bucatarie intr-un colt cu pixul, dar de vreun an. acum stie ca nu are ce cauta pe pereti, imi cere hartie si gata.

pupici.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Laura curaj. Important e ca Dani este spre bine, ca mama ta a avut noroc ca s-a localizat la genunchi, cat despre tine trebuie sa ai grija.
Fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

roxana trebuie sa vezi cu ce se dilueaza ,cu aia se si sterge(unele cu apa altele cu diluant).Acum sper ca nu ai mobila/parchet de lemn natur ca in cazul asta le strici cu diluant
cat despre enciclopedii-eu iti recomand pe cat posibil ceva care sa aiba o abordare mai complexa -si peisaje si animale eventual ceva de istorie.Nu stiu daca te-ar ajuta f mult sa0ti dau un titlu.La fata locului tu singura ai sa-yi dai seama daca ar fi potrivita pt ei

pt petrecerile din w/e deja avem 2 copii cu febra si tot restul.Acum poate nu-i mai apuca si pe altii.Acum stiti ca asta a si fost unul din motivele pt care nu am ramas la varianta petrecere in oras?-daca invitam vreo 15 copii cu parintii aferenti si veneau toti nu-mi permiteam,daca invitam 10 si se imbolnaveau 3-4 ce farmec mai avea in tr-un spatiu mare?

si eu am din seara asta gatul in bete-si abia am vreo saptamana de cand am scapat de tot de tuse

Mihaela 29+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Azi nu da nimeni cu cafea? na nu-i bai ca eu bausi una la birt cu sotul si mama, mai nou suntem un trio in tot locul...

roxana poze de la party/concediu? operatiunea biberon n-am inceput-o inca, dimineata la 8 si seara dupa cina inca servim bibe cald in pat cu mami, pipaindu-ma pe la tz, butok si alte cele inca ne iubim in halul asta daca-i scot bibele s-a dus si momentul asta doar al nostru.

laura pare rau pt mama ta, dar medicii ce spun? nu mai poate umbla? nu-o operabil, dar tratabil cu ceva de divolvat cheagul? al meu socru a patit-o asa cu trombo nu stiu ce la genunchi. acu 12 ani la un genunchi, l-au operat( a fost spaima mare, ca le era frica medicilor ca urca la cap, inima sau alte organe vitale) si acu 7 ani(chiar inainte de nunta noastra) am mai tras o sperietura si cu celalalt genunchi. are niste taieturi mari socru la ambele genunchiuri, dar umbla bine mersi cu baston in tot orasul(si are 130 de kile). puiutul cum e ?

maya...hehe ce dulci fetele cu lumanare pe tortul altuia

ank mai plange erica la intrare?

noi nu ne laudam cu nimic, sunt chiar dezamagita...de gradinita. daca de la cresa mi-a venit la 2,3 ani numarand in engleza pana la 10, acu la aproape 3 de la gradi nu-mi vine cu mai nimic. cand vede o maimuta spune 'Cheeky' personajul cartii lor de engleza Cheeky monkey, dar atat. Imi mai fredoneaza Frere Jacque in spaniola, dar nu stie cantec sau poezie intreaga. Si sa nu mai spun ca educatoarea lor ii bolnava de 3 saptamani. au alta inlocuitoare...ceea ce nu-mi place deloc(alt stil, alta educatie)...dar asta e. a facut dani pisu pe el fiindca asta nu l-a ajutat deloc deloc la wc, l-a dus la baie si a stat in usa uitandu-se la el...apai Dani cand se incapataneaza se incapataneaza...si iaca m-au dat telefon sa vin cu haine de schimb. acu practicam si-acasa, el se dezbraca relativ repede, insa cu trasul pantalonilor sus e mai grele...chilotii nu-i plac, cu pantalonii n-are treaba... AI VOSTRII FAC TOTUL SINGURI la wc? ma enerveaza cand spun ca tre sa fie in stare la faca totul singuri fiindca in aceeasi clasa sunt copii sin ianuarie 2006 si copii din decembrie 2006...si se vede diferenta in toate. 10 luni diferente la doar 3 ani e foarte mult, e o treime aproape din viata lui, peste 10 luni si Dani va evolua mai mult, mi-e ciuda nu stiu daca ma intelegeti...

in alta ordine de idei m-am gandit sa-i fac petrecere de pirati. petic si baticuri cu cap de mort le cos eu, carlig si sabie facem din carton, un cofru cu comori gasim pe undeva, un papagal mare de plus, margele, monezi de ciocolata...si-apoi inventam vreun jos sti cautarea comorii ?? ma pun la cusut cranii din fetru

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

noi nu ne laudam cu nimic, sunt chiar dezamagita...de gradinita. daca de la cresa mi-a venit la 2,3 ani numarand in engleza pana la 10, acu la aproape 3 de la gradi nu-mi vine cu mai nimic. cand vede o maimuta spune 'Cheeky' personajul cartii lor de engleza Cheeky monkey, dar atat. Imi mai fredoneaza Frere Jacque in spaniola, dar nu stie cantec sau poezie intreaga. Si sa nu mai spun ca educatoarea lor ii bolnava de 3 saptamani. au alta inlocuitoare...ceea ce nu-mi place deloc(alt stil, alta educatie)...dar asta e. a facut dani pisu pe el fiindca asta nu l-a ajutat deloc deloc la wc, l-a dus la baie si a stat in usa uitandu-se la el...apai Dani cand se incapataneaza se incapataneaza...si iaca m-au dat telefon sa vin cu haine de schimb. acu practicam si-acasa, el se dezbraca relativ repede, insa cu trasul pantalonilor sus e mai grele...chilotii nu-i plac, cu pantalonii n-are treaba... AI VOSTRII FAC TOTUL SINGURI la wc? ma enerveaza cand spun ca tre sa fie in stare la faca totul singuri fiindca in aceeasi clasa sunt copii sin ianuarie 2006 si copii din decembrie 2006...si se vede diferenta in toate. 10 luni diferente la doar 3 ani e foarte mult, e o treime aproape din viata lui, peste 10 luni si Dani va evolua mai mult, mi-e ciuda nu stiu daca ma intelegeti...

Dbunny, din considerentul asta, eu n-am insistat sa o dau pe Stefy la gradinita... pentru ca se cere de la un copil de 3 ani sa faca ce face unul de 4 si nu mi se pare corect. La varsta asta 10 luni inseamna aproape un sfert din viata lui.... inseamna foarte mult.... Stefy e prietena cu o fetita cu 10 luni mai mare si se vede de departe diferennta si in gandire si ca motricitate si in multe...
Sunt lucruri pe care le face singura si asta doar cand vrea ea... Adica poate manca singura, dar numai daca vrea... Se poate imbraca si singura, dar numai cand vrea.... Deci o face doar uneori.... Si daca tot mi-a zis ca e prea mica de gradinita... ca nu are trei ani, nu am insistat... pentru ca o prietena mi-a zis ca ea s-a incapatanat si de cate ori s-a plans la gradi ca al ei copil nu poate face ca ceilalti i s-a reprosat mereu ca i s-a spus ca e prea mic copilul pentru gradi... de ce s-a incapatanat sa-l dea?
Si mi-e ciuda de mor ca pentru 3 luni nu a mers la gradi.. si ma tot gandesc daca la anul sa o dau in grupa mica sau mijlocie... exact din considerentul asta de diferente mari de varsta... N-as vrea nici sa fie ca magarul intre oi, dar nici ca oaia intre magari.... vom vedea cum va vrea Cel de Sus....
Acum sa se faca ea bine si mai vedem...

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dbunny Ana se descurca singura numai daca are colant si tricou, daca ii dau blugi sau o rochita nu, ca nu poate sa-si dea repede jos blugii sau sa mai tina si rochita sus sa nu faca pe ea etc. Dar ii ajuta acolo, nu ii lasa niciodata singuri la wc. In schimb eu am o problema cu stersul, probabil ii sterg rapid sau deloc, ideea e ca Ana la doua zile e oparita f rau la pasarica, o doare, de-abia ma lasa sa ii dau cu crema.
Sunt multumita de noua ei educatoare, chiar daca e mai ferma, a invatat f multe, la intrare au dosare cu activitatea fiecaruia, parintii pot rasfoi si vedea temele si cum au participat ei la teme. M-am uitat si eu azi, se descurca destul de bine si se vedea ca sunt facute de ea ca-i stiu stilul.
Dastefa la noi durerile nasoale de gat trec imediat cu doloangin, dupa a doua pastiluta am gatul fresh.
Roxana ti-am mai zis cu Ana, cum am cumparat canapeaua din piele mi-a pictat-o si am testat tot ce am citit, tacso a aruncat atunci toata trusa ei de colorat de nervi. Pana la urma cat de cat a iesit cu acetona, dar se decolorase putin locul.
Ank mai zii de Erika, ce mai face?
Angi, Mirona ce va mai fac frumusetile? Kara cum mai e la gradinita?
Si un pupic dulce pentru regasitele care nu ne mai regasesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

pe toata lumea si va doresc un sfarsit de saptamana super!
Urez anticipat, dar din toata inima Dani! Sa te faci bine si sa nu te mai imbolnavesti niciodata! Sa fi cumintel si fercit. Laura sa te bucuri de el si sa fiti cu totii bine
Dbuuny Erica mai bine zis maraie la intrate si o ia cate o doamna in brate. Intr-o seara mi-a spus ca plamge ca sa o iubeasca doamnele. Mai nou a inceput cu nu vreau, isi impreuneaza mainile la pipt si lasa o buza de 2 kg. Cat despre mersul singura la wc - noi folosim olita isi da jos pantalonii se asaza singura, face, dar nu stie sa se stearga si nici nu-si ridica bine toate cele. Dc sunt nasturi de descheiat...prin smulgere. La wc nu poate.
Lacramioara bine ai venit pe aici. sa sti ca noi tot la cresa mergem, unde sunt multi copii care au facut deja 3 ani si cei mai mici au 2 si ceva.
Maya Erica e bine, fericita si plina de energie, din care eu nu mai am deloc. Cat despre stersul la gradi...la noi e aceeasi problema.
Nu cred ca reusesc sa mai intru in week-end, ca maine am o nunta, poimaine la ai mei, acu sunt inca la serviciu, asa ca

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

mai este nevoie de doar 2000 de euro
pentru operatia ALINEI IN GERMANIA
haideti sa salvam o viata!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

va asteptam si la umanitare

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput