Regasiri (38)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
ank999 spune:
Laura ma bucur nespus ca Dani e mai bine. O sa vezi ca treceti si peste asta cu bine
Maya nu mai fi suparata si nu mai face analogii! Stiu ca e greu, dar asta este din pacate cursul.... Ana ce mai face? Cum a fost petrecerea de la gradi?
Dbunny faine retete, da nu cred ca am timp sa le incerc (din criza de timp noi mai mancam pe la mama). Le printez si spun cum au iesit cand pot. Vreau si eu la voi la caldura ca la noi e urat, iar in birou e un frig...
Angi tare frumos palatul lui Ariel. Sa-l stapaneasca sanatoasa.
Fetelor ia spuneti aici lista cu cadouri primite de fete.Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ank999 spune:
Mai fetelor eu nu inteleg ceva: va povesteam ca fiemea luni s-a plans ca o doare in gat-dat vit C+hexoral si decasept si luni si marti. Marti seara a facut un 38 si un pic ragusita, deci am inceput sa-i dau pe langa ce lua nurofen/eferalgan, uitat in gat un pic roz, nicidecum altfel si dupa jucat si tipat la greu (tot marti) un pic de raguseala. Ieri a stat frumusel in casa, de dr nu am putut sa dau, tratamentul tratament, de marti seara temperatura nu, iar azi dimineata hop 38, durere in gat si miorlaiala din cauza disconfortului. Temperatura e mica, pt gat a supt decasept la greu +hexoral de 2 ori/zi, vitamina c...si atunci de ce dupa 3 zile mai rau?Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Nu stiu ce sa mai zic: pana in octombrie de cand am nascut-o a facut temperatura doar de 4 ori, iar acum? I-am dat si doua ture de bronchovaxom, bea zilnic suc de portocale. O fi gradi de vina? Da ea oricum intra tot timpul in contact cu David, care a avut destule probleme, din parc nelipsita, mainile de peste tot la gura, inainte sa apuc eu sa o sterg, locuri de joaca aglomerate, marketuri, iar acum Anca cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
buna dimineata mamici.
dani inca doarme, de aseara de la 18.
a facut febra acum dimineata, 38,3 ceea ce e fff bine, dupa spusele pediatrei. oricum va mai face cateva zile febra, dar e f bine ca a scazut si ca face din ce in ce mai rar.
a baut ceva ceai azi noapte si o canita de lapte. altceva nu vrea. din nou normal, dupa spusele pediatrei. cica si ea a facut cefort si nu a mancat nimic 1 sapt ... o durea si limba de la el.
dani e in continuare speriat, f speriat, cand punem mana pe el incepe sa planga, sa il lasam in pace ... se linisteste doar dupa ce ii spunem ca nu ii facem nimic.
multumim pt incurajari.
va pup.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dayanara spune:
laura , asa a facut ivan acum un an, febra 40 fara tuse fara nimic, si abia ceda la antitermice, le alternam la 3 ore deja...am dus.o o saptamana asa timp in care m.am dus la urgente de vreo 3 ori si ii faceau radiografie la plamani imediat, chiar daca el nu tusea, pana la urma a trecut dar oricum foarte ciudata gripa
ma bucur ca ursuletul ti.e mai bine
roxana 19+
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ank999 spune:
Laura ma bucura nespus vestile voastre bune. Cred ca e normal ca Dani sa fie speriat, asa ca trebuie sa aveti multa rabdare si curaj. Ma gandesc la voi si sunt sigura ca peste o saptamana totul va fi o amintire neplacuta.
Anca cu
dayanara spune:
ah si ce vroiam sa spun interesant in toate astea, a fost ca in timpul bolii mai spre sfarsit , ivan lafel, reactiona foarte urat, se trezea si nu vroia sa ne vada, plangea foarte nervos, datea cu picioarele in ce gasea , nu ii puteam intra in voie , cam juma de ora, apoi isi revenea brusc , si asta in conditiile in care n.am stat internati, iar el e inebunit dupa spitalul ala, pt ca acolo au jucarii topogan de toate incat m.a si pacalit ca.l doare ceva doar sa mergem la doctorul mare cum numeste el spitalul
oricum m.am speriat de reactiile lui si am fost si pt asta le pediatru care mi.a spus ca efectiv s.a saturat sa.i fie rau, sa se simta asa, atata timp , sa asteptam , si intr.adevar cand s.a terminat boala si.a revenit complet
roxana 19+
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
roana spune:
Fetelor,
am intrat doar sa ii spun laurei multa putere si rabdare.
E groaznic sa ai puiutul bolnav si sa vezi cum sufera. sunt super alaturi de tine si ma bucura vestile bune.
Aveti mare grija de voi.
Multi pupici.
Super cheful Karei. ce mare si frumoasa fetita ai deja. si Raul e mare deja de numa.
Pup toate fetele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
mamici, puiul meu s-a trezit pe la 1, a mancat un pic de lapte cu cereale, a baut suc dintr-o portocala si un pic de teddy. si-a luat medicamentele, cu crize, bineinteles.
ne alunga pe rand, ne impinge si ne scuipa. dar, asta inseamna ca are putere sa o faca. ceea ce ma bucura.
azi am vazut si un zambet cand a primit un robot.
Doamne ajuta!
un pic mai tarziu vine pediatra sa il vada, revin dupa aceea.
pup.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
mayaione spune:
M-a sunat fratele, a murit catelusa noastra mult iubita! Am mai suferit asa cand eram in facultate si a murit catelusul meu pe care il aveam de mica, dar traise 17 ani, depasise media. Sushi saracuta doar 12 ani, asta si pt ca nu a avut niciodata pui, nu pt ca nu a lasat-o mama ci pt ca nu a stat ea, nu suporta cainii, ea era f atasata de oameni, daca venea vreun catel la ea se urca pe banca langa mama si-i privea de sus. Ana m-a vazut plangand si cand i-am zis ca Sushi a plecat la baby a inceput sa urle ca nuuuu, sushi e la tataie acasa, nu a plecat nicaieri.