Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(91)*
Raspunsuri - Pagina 18
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI Vlad, Darius Andrei, Adrian, Bianca Stephanie, Stefan!!!
Ayla ma bucur ca au inceput sa mearga lucrurile mai bine pt voi
Inapreda ma bucur ca ai revenit si imi pare tare rau ca ai necazuri. Incearca sa fii optimista, asa cum face si Georgiana si sigur vei trece mai repede peste tot greul. Noi va suntem alaturi si va sustinem Sanatate multa
Ilinca super initiativa cu pozele antice Si eu sunt de parere ca ati fost 2 bebici frumosi, dar Sophiphi va intrece
Aris mica este copia Vitamina, sau invers
Saby mie mi se pare ca Maia seamana f mult cu tine cand erai mica. Am vazut si celelalte poze cu fetita cocheta si frumoasa
Scriu mesajul de 2 ore Fug sa vad ce ati mai scris intre timp.
Olga, mamica lui David iepurasul
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 daca ti-a recomandat espumisan sau sab e ok sa-i dai infacol. are exact acelashi lucru in compozitie(aroma difera)nu stiu sa-ti zic de ce e mai bun, dar se pare ca e...sau la unii copii merge mai bine. cel mai bun e ala facut in anglia, cel unguresc e mai slab. ti-am scris si eu si ayla. au la dm nishte saculete cu samburi de cirese. se incalzesc la microunde sau in cuptor si tzin mult timp cald. |
Aseara , dupa ce am citit acest mesaj, am sunat pediatra, si mi-a zis ca-i pot da Vigantol, si tot vorbind cu ea despre colici si mesele de noapte, mi-a dat un sfat: sa-i fac baie mai tarziu, pe la 9 jum -10 (ai faceam la ora 8) ca sa manance si sa doarma linistita pana la 2 noaptea, apoi sa se mai trezeasca la 5, si astfel scoatem doua mese din timpul noptii.Am facut baie mai tarziu , si asa a fost, ne-am trezit doar de 2 ori, si a fost si o noapte linistita, nu a plans deloc...doar muceii ce au deranjat-o.
A fost sotul la DM si mi-a luat saculet.Da nu-i prea greu pt fata mea????
fericita Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Adee spune:
Vlad, Adrian, Bianca Stephanie, Stefan
si binenteles LA MULTI ANI !!! pt ginerica
Darius Andrei
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
novus spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Din nou va cer ajutorul! Va rog sa imi spuneti si mie care sunt fructele care sunt permise la varsta de 6 luni? Dar legumele? Ce este exclus?! (nu Cola si de-astea ci ma refer la ficatei (si dr mea zice sa ii dau, dar la voi vad ca nu si... io ma cam iau dupa voi). No, poate stiti sa ma ajutati. Pupici Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Ce pot sa-ti impartasesc din vasta mea experienta cu diversificarea e ingredientul minune recomandat de fete si anume:ulei de porumb ; la noi de cand cu el, toate piureurile sunt yami-yami !! incearca poate functioneaza si la voi !!
eu ma mai inspir si de aici pt fructe/legume permise
http://www.wholesomebabyfood.com/solidfood6to8montholdbaby.htm
succes si nu dispera !! si eu ma plangeam ca nu mananca nimic pana sapt trecuta si de atunci nu mai refuza nimic
Mami lui Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
Fetele am o rugaminte la voi. Cele care folositi produse HAPPY si nu participati la concursul lor va rog, daca se poate sa imi trimiteti codul de bare al produselor (servetele, scutece, cearceaf, indiferent de cantitatea pachetelor).
Imi pun anuntul si la semnatura sa vada tot omu doritor sa ma ajute.
Multumesc.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.
aris26 spune:
seara
simina - hmm...nu cred ca e greu. pana la urma daca sta pe burta si ii lasa toata greutatea corpului...nu stiu zic si eu. daca ti se pare totusi greu, sustine-l un pic. oricum e mai ushor asa decat sa stai cu mana pe fierul de calcat. felicitari pt seara linishtita. sa speram ca ai gasit metoda
georgiana/saby - si ce? sunt fetele prea slabe? nici al meu nu mananca mai bine in timpul zilei. la el seara e masa de baza si noaptea cand baga si 300ml de lapte. atata timp cat e ditamai copilul(cazul meu)nu cred ca trebuie sa ne stresam sa ii facem sa manance cat mananca alti ghiocei, nu?
deci seamana cu mine?!eh, stiam eu de ce vreau baiatasa se zice, ca seamana mai bine cu mamele
monvass - ei, indeplinim cele mai multe dintre conditii. te pomenesti ca asta e explicatia pt care am rezistat atatia ani. aprops, suntem singurul cuplu care a rezistat. de 11 ani imi privesc toti prietenii cum se despart, se cupleaza, se casatoresc, divorteaza..
25 martie 2009
simina_kin spune:
citat din mesajul lui Floric Fetele am o rugaminte la voi. Cele care folositi produse HAPPY si nu participati la concursul lor va rog, daca se poate sa imi trimiteti codul de bare al produselor (servetele, scutece, cearceaf, indiferent de cantitatea pachetelor). Imi pun anuntul si la semnatura sa vada tot omu doritor sa ma ajute. Multumesc. Poze Raru Poze noi Raru, tziparul lui mami AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC. |
5 900516 600693
5 900516 600723
5 900516 600723
bafta
fericita Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
olishka spune:
citat din mesajul lui carla28 Oli, acum am citit ce ai patit. ma bucur ca ai fost pe faza. Ayla, ceea ce ai hotarat este mai bine, orice interventie invaziva are riscurile ei. Imi pare rau ca nu prea am rabdare, dar nici talent sa scriu mult si des( defect profesional ) , dar in schimb va citesc aproape zilnic. Va invit sa vedeti poze noi. www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Si legar de rusi...nici mie nu mi-au venit. Dar eu una vreau
Ce frumos merge de-a busilea Alexandru Dar vad ca si premergatorul ii place...Acum ne-a venit si noua premergatorul, dar nu pot sa-l vad caci il tin in brate pe urias. A adormit tare suparat si dupa ce a adormit a scos niste sunete tare ciudate vreo 10 min...zici ca se scremea Nu mai pot de spate...ma risc sa-l pun in pat
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Ma gandeam ca numai eu amestec albiturile astea. Trageam speranta ca dupa ce o diversific pe Eva le invat. De unde! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Si eu le incurcam inainte. la un moment dat le invatasem si stiam ce cumpar, pana cand intr-o zi cand mi-am dat seama ca era pe dos: patrunjelul era pastarnacul si pastarnacul era patrunjelul Acuma stiu: cel mai mic este patrunjel (se vinde de obicei in legatura cu morcov) si cel mai mare este pastarnacul. Corect? sau iar le-am incurcat?