Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (144)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly
Pentru fetele care se pricep vroiam sa va intreb daca, concediile medicale afecteaza concediul prenatal?
AMR 3 SAPTAMANI

Ce vrei sa stii concret?

monis cu poze
sapt 38

Monis, ma refeream la formula de calcul pentru cele 126 de zile.
Ca eu am avut concediu medical 80 de zile si automat am fost platita cu 75% din salariu.

35+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Ramona, Cory felicitari!!!
Sa va traiasca minunile!!!

------------------------
38+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Lavi ma bucur ca esti acasa.
Many bani au dreptate fetele. Fuguta la spital.Noi iti tinem pumnii.

Fetelor pe mine ma tot alearga o raceala da' nu ma las prinsa. Lapte cald, miere, lamaie...sper sa o fentez.

34+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Fetelor pe mine ma tot alearga o raceala da' nu ma las prinsa. Lapte cald, miere, lamaie...sper sa o fentez.

nu ceda ,se lasa ea pagubasa pana la urma.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Citat:

34+

Floricik nu te lasa rapusa.Nu ai timp de raceala acum pe ultima suta.Asteptam sa vi cu vesti diseara.

35+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaradu79 spune:

Buna tuturor!

Sunt o burticuta de la odiseea de pufuleti,dar voi naste in dec.Asa ca mi s-a parut firesc sa va citesc si pe voi,de la inceput...Saptamana trecuta am reusit sa ajung la zi si acum mi-am facut curaj sa si scriu.
Desi la un moment s-a trecut printr-un impas in aceasta odisee, comunicarea sincera a rezolvat totul si ati ajuns un grup de invidiat si de admirat.Imi place f. mult de voi si de atmosfera pe care o creati.As vrea si eu sa scriu din cand in cand pe aici.
Intai sa felicit proaspata mamica.Felicitari RamonaCopot!Sa va aduca bebe numai bucurii si fericire.
Desi cu multa intarziere vreau sa le felicit pe cele ce s-au casatorit de-a lungul odiseei (nu vreau sa nominalizez pt ca sigur voi uita pe cineva)Casa de piatra!o viata plina de iubire si fericire alaturi de cel ales.Iar pt cele care au ales sa nu oficializeze relatia le doresc aceeasi viata plina de iubire si fericire alaturi de cel ales.
Pentru Lacramioara2 multa admiratie si un buchet mare de flori ,daca acea persoana a ales alt drum dupa atatia ani si in astfel de conditii inseamna ca nu te merita si fericirea ta adevarata e pusa bine si o vei intalni la momentul potrivit ca sa te poti bucura de ea.
Si nu in ultimul rand felicitari si multe flori pt toate mamicutele Alexa,Simina, Lumi,Miany,Betty,Marijan, Suzyca,CoryB.Sa va creasca copii mari si sanatosi si sa va aduca numai bucurii.

O zi frumoasa si o saptamana usoara va doresc!

30+ Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

Lavi ma bucur ca esti acasa.

34+

mama ei, nu te prinde stiu eu, eu am scapat de ea, m-a prins ca mi-a fost lene sa alerg

35+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

many bany - tinem pumnii daca o fi sa fie. sa iei un nr. de tel. sa ne anunti si pe noi

floricik - ai grija de tine cu raceala aia, baga ceaiuri, lamai, stii tu bafta diseara la eco.

shtephy - sutem bine, mersi de intrebare mare gospodina ce devin... am facut zilele trecute musaca, tarta cu mere, salam de biscuiti, coliva (ca-mi era pofta), iar azi salata boeuf si ciocolata de casa. eu, care pana acum numaram pe degetele de la o mana de cate ori am gatit... deh... cantina de la servici ma salva mereu barbatu-meu e incantat nevoie mare, i-am zis sa se bucure cat mai poate, ca dupa ce nasc nu se stie daca mai am timp sa fac ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

acum fac o pauza ca mi-a amortit mana de cand invart in maioneza aia...

ramonaradu - bine ai venit. inca o Ramona, tocmai zicea cineva ca e odiseea Ramonelor, uite ca asa e...
daca vrei sa apari si in listuta, da-ne datele.
sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

CAMY SI LAVI,

Va tin pumnii stransi!
ManyBany, mi-am sunat eu doctorul meu si i-am spus ce simptome ai tu si zice sa iti suni neaparat doctorul, sa nu mai astepti!

Saptamana 31+

esti o dulcica!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 2-3 ZILE

POZE

Mergi la inceput